Forum » Pomoč in nasveti » Ne morem zbrisati fila
Ne morem zbrisati fila
vice boy ::
Imam neki igrico, ki jo ne morem zbrisati, ker napiše da jo uporablja drug program, samo jsz nimam pojma keri bi jo, je to lahko virus?
LP, Začetnik
LP, Začetnik
Freezy ::
Mogoče ti jo uporablja utorrent al pa kakšen drug program s katerim si igrco snel (če si jo)
gzibret ::
Probi fajl zbrisat v safe mod-u.
Pa še en problem je. Če maš naštiman kakšen preview v eksplorerju, zna bit problem. Daj start->run, vtipkaj cmd, pa tam pobriši (explorerja seveda prej zapri).
Ukaz je del *.* ki pobriše VSE fajle v nekem direktoriju.
Pa še en problem je. Če maš naštiman kakšen preview v eksplorerju, zna bit problem. Daj start->run, vtipkaj cmd, pa tam pobriši (explorerja seveda prej zapri).
Ukaz je del *.* ki pobriše VSE fajle v nekem direktoriju.
Vse je za neki dobr!
5er--> ::
PS: Kaj bi sploh probal tisti program? Je free. Če sistem ne more zbrisat fila, pa pokaže kater proces ga uporablja in prisili k brisanju...
ZeRo_X ::
Hey!!!
Maybe maš v deamon tools not iso file odprt če je igrca tko kot si reku... tak da iz deamon tools "izvrzi disk" al kako se že reče ... že dolgo nisem uporabljal tega... potem ti bo mogoče šlo izbrisat
Maybe maš v deamon tools not iso file odprt če je igrca tko kot si reku... tak da iz deamon tools "izvrzi disk" al kako se že reče ... že dolgo nisem uporabljal tega... potem ti bo mogoče šlo izbrisat
Lp!
snoopy20 ::
hy!
še jaz bi nekaj vprašal, da nebom nove teme odpiral!
na disku imam en videospot a ga nikakor ne morem zbrisat, vedno mi napiše da je dostop zavrnjen in da to datoteko uporablja nek drugi program!
pa sem gledal pod procesi pa ni nobenga takega programa, ki bi uporabljal to datoteko!
ima mogoče kdo kako idejo kako bi ta file lahko zbrisal?
hvala!
še jaz bi nekaj vprašal, da nebom nove teme odpiral!
na disku imam en videospot a ga nikakor ne morem zbrisat, vedno mi napiše da je dostop zavrnjen in da to datoteko uporablja nek drugi program!
pa sem gledal pod procesi pa ni nobenga takega programa, ki bi uporabljal to datoteko!
ima mogoče kdo kako idejo kako bi ta file lahko zbrisal?
hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne more mzbrisat fajla (končnica .exe..)Oddelek: Pomoč in nasveti | 978 (833) | Alen T 1978 |
» | Datoteke ne gre zbrisatOddelek: Pomoč in nasveti | 1288 (1243) | sverige |
» | cue in bin file-iOddelek: Programska oprema | 1062 (982) | rorcange |
» | Ne morem zbrisati File-a!!! Zakaj?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1902 (1756) | para! |
» | kako to nardim z "imageom"...Oddelek: Igre | 1323 (1162) | pivmik |