Forum » Programska oprema » Program za izdajo računov
Program za izdajo računov
XWY ::
Lep pozdrav
Potrebujem software za izdajo računov v malem podjetju (10 zaposlenih). Program mora imeti bazo strank in omogočit izpis računa v SIT in EVR. Licenca mora biti tudi cenovno ugodna, in mora imeti (če je potrebno) omogočen tudi support, ki se plača na uro.
Če kdo pozna kakšno podjetje, ki prodaja tak software, naj mi prosim javi.
lp
Potrebujem software za izdajo računov v malem podjetju (10 zaposlenih). Program mora imeti bazo strank in omogočit izpis računa v SIT in EVR. Licenca mora biti tudi cenovno ugodna, in mora imeti (če je potrebno) omogočen tudi support, ki se plača na uro.
Če kdo pozna kakšno podjetje, ki prodaja tak software, naj mi prosim javi.
lp
Al pa tud ne?!?
Sklemen ::
Andersen d.o.o. - program Birokrat
Sem zaposlen v tem podjetju in da vse skupaj ne bo zvenelo kot reklama, ti bom naštel še ostale ponudnike programske opreme: SAOP, Datalab, Vasco, Peachtree itd. Poleg tega pa imaš po Sloveniji še ene tisoč garažnih mojstrov, ki so svoj program naredili za svoga svaka ali drugega sorodnika ali prijatelja ...
Če te bo kaj zanimalo v zvezi z našim programom Birokrat, pošlji mail ali pokliči v firmo. Ne delam v komerciali, te bodo pa prevezali, če boš povedal, da kličeš zaradi Slo-techa,
SKlemen
Sem zaposlen v tem podjetju in da vse skupaj ne bo zvenelo kot reklama, ti bom naštel še ostale ponudnike programske opreme: SAOP, Datalab, Vasco, Peachtree itd. Poleg tega pa imaš po Sloveniji še ene tisoč garažnih mojstrov, ki so svoj program naredili za svoga svaka ali drugega sorodnika ali prijatelja ...
Če te bo kaj zanimalo v zvezi z našim programom Birokrat, pošlji mail ali pokliči v firmo. Ne delam v komerciali, te bodo pa prevezali, če boš povedal, da kličeš zaradi Slo-techa,
SKlemen
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Blagajniški programi - ocene in priporočilaOddelek: Programska oprema | 3799 (2861) | LuminaPOS |
» | program BirokratOddelek: Programska oprema | 5193 (3051) | mzakelj |
» | Windows SBS 2011Oddelek: Operacijski sistemi | 974 (717) | Malajlo |
» | Birokrat in linuxOddelek: Programska oprema | 1968 (1827) | Ferplay |
» | Računovodski programiOddelek: Programska oprema | 4293 (2961) | segi |