Forum » Programska oprema » nod32 vprasanje
nod32 vprasanje
bjelakrez ::
odkar sm nalozu novo verzijo nod32 (2.51.26) se mi ko pridem v windowse nalozi sam nod32krn.exe, nod32kui.exe pa ne? a je to normalno al se sam men to dogaja? ma kdo ksno idejo?
iMark ::
Poglej v msconfig-u (konfiguliranje sistema) start > run (zaženi) > msconfig > pol se ti odpre in klikneš "jeziček" zagon > pol poglej če je obklukano nod32kui.exe, če ni obklukaj in klikni v redu pol pa ponovni zagon, in bi morlo delat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: iMark ()
Brainstorm ::
Al pa tole pastaš v register
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"nod32kui"="\"C:\\Program Files\\Eset\\nod32kui.exe\" /WAITSERVICE"
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run]
"nod32kui"="\"C:\\Program Files\\Eset\\nod32kui.exe\" /WAITSERVICE"
OChack ::
u takmu primeru sm še 1x zagnov komp
al ap še 1x naložu zadevo
sam kko pride do tega mi ni jasn vedno
al ap še 1x naložu zadevo
sam kko pride do tega mi ni jasn vedno
Int€l inside, IDIOT Outside
Brainstorm ::
Do tega pride zato, ker ti en program za čiščenje registra odstrani to bližnjico iz registra, ker misli da je neveljavna, kaj drugega ne more bit.
Js uporabljam ene 4 programe za čiščenje registra in eden mi jo vstrajno odstranjuje, sam se ne obremenjujem, ker itak sploh ne izkljapljam in reštartam pc-ja.
Js uporabljam ene 4 programe za čiščenje registra in eden mi jo vstrajno odstranjuje, sam se ne obremenjujem, ker itak sploh ne izkljapljam in reštartam pc-ja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vsakih 5 minut - Internetna reklama ?!Oddelek: Omrežja in internet | 2978 (1967) | SanAndreas |
» | Problem z odpiranjem straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2560 (2382) | SkIDiver |
» | trojanski konj help!!!Oddelek: Operacijski sistemi | 2586 (2259) | Izi |
» | Pomoč! Urgentno - sistem okužen, sesuva se na 10 - 20 min BSODOddelek: Pomoč in nasveti | 2241 (1963) | ___ |
» | PC se ob startu ne odziva 10 min ?Disk melje?Virus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2434 (2040) | Racunalnik |