» »

Registracija userja v PHP BB preko spletne strani direktno.

Registracija userja v PHP BB preko spletne strani direktno.

adrian007 ::

Hojla.

Imam eno težavo. Delam neko spletno stran, pa ko se uporabniki registrirajo, bi rad tudi, da so registrirani v phpbb forum. Problem je tukaj, da jih lahko vpišem v bazo, torej v tabelo forum_users, vendar, ko se hočem prijavit, mi napiše, da uporabnik ni preverjen. Kje se to naštela?

Query pa je takšen:
mysql_query("insert into forum_users set user_id='".$max_id."', user_active='1', username='adrian', user_password='".md5("adriancek")."', user_regdate='".strtotime("now")."', user_session_time='".strtotime("now")."', user_lastvisit='".strtotime("now")."', user_timezone='1.00', user_level='0', user_style='2', user_lang='slovenian', user_dateformat='D M d, Y g:i a', user_allowavatar='1', user_allow_pm='1', user_allow_viewonline='1', user_popup_pm='1', user_email='krneki'");

Podatki za username in password, email so izmišljeni, tako da to potem ne bo problem. Problem je samo v tem, da ne spusti noter in ne vem zakaj.

Tnx, Adrian.

Pardon, sem v vprašanju narobe se izrazil, kaj napiše. To je odgovor mojega ljubega foruma: Vpisal si napačno ali še neaktivno uporabniško ime ali geslo

sem popravil, moja napakca. tnx vseeno.

sverde21 ::

user_level='1' se mi zdi.
<?php echo `w`; ?>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sverde21 ()

snow ::

Lahko bi povedal, kaj je bila napaka in kakšen je pravi query.

Pa PREBERI ME: označevanje topicov v oddelku programiranje! Recimo [PHP] manjka? :)
Random mutation plus nonrandom cumulative natural selection - Richard Dawkins

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: snow ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

C# težava

Oddelek: Programiranje
233790 (2636) mladec
»

uptime

Oddelek: Loža
232862 (2473) 64202
»

Netscape Mail 7.02

Oddelek: Programska oprema
121065 (983) Jeebs
»

problem kje v strežniku ali v SQL-u ali PHP kodi?

Oddelek: Izdelava spletišč
111151 (1008) Yohan del Sud
»

SQL select problemček

Oddelek: Programiranje
71092 (962) darh

Več podobnih tem