» »

Košarkaška šola

Košarkaška šola

SeeN000 ::

Ok ne spada ta topic glih med šolo...ampak je pa šola:D . zanima me ce obstaja kaka košarkaška sola, ali tabor kot je peter vilfan za 19 let starosti naprej. Ce poznate kaj v okolici trbovlja ali pa ne mi plis dajte link strani. thx

marko1000 ::

js se pa zanimam za kk košarkaški klub v ljubljani in sm u 16m letu. Me zanima kje bi lah začev pa bi igrov kot začetnik znova.
Če mi lah kdo proism kaj svetuje

Zeberdee ::

Dabl post, bl k ne. SeeN000 pri 19 letih najbolj da greš špilat oz. do kakšnega nižje ligaškega kluba v divji ligi.

Marc` ::

Pri teh letih bosta težko našla skupino, ki bi ustrezala vajinemu znanju. Pri 16ih še mogoče pogojno pri kakšnih mladincih v kakšnem srednje razvitem klubu, probat ni greh. Ni pa prepozno, gre se za to, da bosta morala veliko več delati individualno, predvsem osnove, ker z 9-12 letniki, ki začenjajo z osnovami, bosta težko trenirala. ;)
Tudi Zeberdee je dal dober predlog, ampak ne pričakovat preveč prehitro. Tam lahko dobita veliko koristnih nasvetov, vaj, se naučita veliko, tudi če je 3. liga. Seveda pa, korak za korakom. Pa veliko sreče:)

iggy ::

Jaz sem začel pri 15 pa nekak nimam problemov še danes v košarki :)

Hm pri 16 je bolje da greš v kakšen nižje razreden klub, kadetska pa mladinska liga ti ne uideta!
Hey, you're fat!

Zeberdee ::

Ma ja, samo je dejstvo, da v Ljubljani takega kluba ni. Janče so v mojih časih selekcionirale že pri pionirjih, Olimpija sicer selekcionira ne, ampak s 16. leti ne boš prišel zraven. Če se ti da vozit, imaš v Medvodah še basket klub, potem pod šmarno goro, pa spomnim se še lastovke. Ali je pa to isto?
Divja liga je pa fajt. Bl mal basketa, več fizike.

iggy ::

Grosuplje, ilirija, ježica...
Hey, you're fat!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Košarka ali nogomet

Oddelek: Šport
304421 (3283) ramiz?!
»

Šah - kje začeti