Forum » Mobilne tehnologije » Izklop storitve HIT CRAZY
Izklop storitve HIT CRAZY
C00PER ::
Ojla !
A kdo ve kako se izklopi storitev HIT CRAZY na mobitelu ? Ti msgi mi grejo ornk na K*
Hvala za odgovor
A kdo ve kako se izklopi storitev HIT CRAZY na mobitelu ? Ti msgi mi grejo ornk na K*
Hvala za odgovor
ANd On The Last Day God Created.....SOUND !
JOKER ::
Ko si se prijavil oz. ko si si "ko bajagi" naložil brezplačno melodijo si pravtako dobil SMS v katerem je bilo vprašanje ali se strinjaš z pogoji ... itd.
Tam tudi piše, da vsak teden dobiš enega ali dva SMSa, ki pa staneta 250sit !!
Na računu ti piše komercialna sporočila.
Tega se izredno težko rešiš. Moj frend je dobival 3mesece takšna sporočila, ampak ne od tega ponudnika kot ti ampak podobna zadeva.
Klical je mobilnega operaterja lai lahko to izklopijo, pa ..... nič.
Rekli so naj poišče internetno stran, kjer so pogoji in da naj preveri kako se zadeva izklopi, pa ..... nič.
Na koncu je dočakal oglas po TVju, ter zadevo izklopil tako, da je podjetje, ki se ukvarja z tem poklical in prosil, da ga izklopijo.
Nakar mu je potem, ko je že za sprejeta komercialna sporočila plačal 3000 sit uspelo, da so mu zadevo izklopili.
NAUK TE ZGODBE JE: ne nasedajte oglasom, kjer vam ponujajo brezplačne melodije, ozadja ... in ostalo pizdarijo !
Tam tudi piše, da vsak teden dobiš enega ali dva SMSa, ki pa staneta 250sit !!
Na računu ti piše komercialna sporočila.
Tega se izredno težko rešiš. Moj frend je dobival 3mesece takšna sporočila, ampak ne od tega ponudnika kot ti ampak podobna zadeva.
Klical je mobilnega operaterja lai lahko to izklopijo, pa ..... nič.
Rekli so naj poišče internetno stran, kjer so pogoji in da naj preveri kako se zadeva izklopi, pa ..... nič.
Na koncu je dočakal oglas po TVju, ter zadevo izklopil tako, da je podjetje, ki se ukvarja z tem poklical in prosil, da ga izklopijo.
Nakar mu je potem, ko je že za sprejeta komercialna sporočila plačal 3000 sit uspelo, da so mu zadevo izklopili.
NAUK TE ZGODBE JE: ne nasedajte oglasom, kjer vam ponujajo brezplačne melodije, ozadja ... in ostalo pizdarijo !
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | sms 6655Oddelek: Mobilne tehnologije | 4228 (869) | Kolovrat |
» | Povabi.si - organizacija dogodkovOddelek: Izdelava spletišč | 5843 (4190) | mrezna |
» | Simobil Si.asistentOddelek: Mobilne tehnologije | 5698 (4531) | Vanadium |
» | Odjava od Telekomovega spama ni možnaOddelek: Omrežja in internet | 2014 (1733) | amigo_no1 |