» »

Igre za PS2

Igre za PS2

urko99 ::

Zanima me, približno kako dolgo po izhodu Playstationa 3, lahko še pričakujemo nove igre s podporo za playstation 2. Sem precej nov na tem področju, vendar se odločam za nakup, pa me zanima približna ocena, mogoče iz izkušenj pri prehodu iz PS na Ps2.
lp Uroš

ales85 ::

Pravijo, da so izdaje zagotovljene še od enega do dveh let po začetku prodaje nove konzole. Sicer pa imaš veliko zelo dobrih iger, ki so že zunaj.
Jaz imam doma preko 20 iger in so odlične :)

LP

Orbit89 ::

Uglavnem bo že 1-2 let trajala podpora za PS2, toda to bodo večinoma igre za več sistemov.
Se spomnem ko sem igral pri frendu, ki je ravno kar si kupil za 7 jurčkov rabljen PS in si kupil še novo FIFO 2003. ;((

LP

klemen22 ::

No zagotovo se bo tudi ob prihodu PS3e našla kakšna ekskluziva za PS2 saj bazo milijonov teh konzol pač ne gre zanemariti!
In pa še nekaj. PS2 ima nekaj res velikih biserov od iger. Upoštevaj tole da sedaj kar že nekaj teh hitov dobiš po precej ugodni ceni (5 prešernov). Kot je npr igra God of War ki je zagotovo ena najboljših iger kar sem jih igral ever.
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: klemen22 ()

no_fear360 ::

kot je ze en gor reko - najmanj eno leto. okrog februarja drugo leto prihaja ven god of war 2 ki bo se bolsi od prvega. in pol bo se nov Final Fantasy XII enkrat v sredini drugega leta ,ki bo tud vlk hit. sam pol v 2008 pa bo iger vse manj. ne bo vec velikih ekskluzivnih iger kot so god of war in final fantasy, ampak FIFA, al pa kak need for speed.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Playstation 3 ali xbox 360 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Konzole
10535423 (24618) Pesimist
»

PS 2 Igre

141473 (1171) St235
»

PS3 ekskluzive na E3

301722 (1232) Berserker

PC proti konzole

Oddelek: Igre