Forum » Pomoč in nasveti » AC adapter za palm
AC adapter za palm
pviran3 ::
Pozdravljeni
Imam dlančnik palm m130
Slika
in sicer imam problem, ker sem izgubil AC adabter, ki napaja stojalo.
Če ima kdo kakršnokoli stojalo in AC adapter, naj prosim pogleda in napiše podatke z adapterja sem na forum, da bom vedel kakšen AC adapter kupiti.
Lahko tudi s kakega drugega adapterja, ki napaja stojalo, samo zraven naj napiše ime dlančnika. Prosim da so podatki čim bolj podrobni, ker sem probal en 9V adapter in se je za dlančnik slabo končalo.
Hvala, boste zelo pomagali!
Imam dlančnik palm m130
Slika
in sicer imam problem, ker sem izgubil AC adabter, ki napaja stojalo.
Če ima kdo kakršnokoli stojalo in AC adapter, naj prosim pogleda in napiše podatke z adapterja sem na forum, da bom vedel kakšen AC adapter kupiti.
Lahko tudi s kakega drugega adapterja, ki napaja stojalo, samo zraven naj napiše ime dlančnika. Prosim da so podatki čim bolj podrobni, ker sem probal en 9V adapter in se je za dlančnik slabo končalo.
Hvala, boste zelo pomagali!
pviran3 ::
haha, to vem kako zgleda
Rabim samo nekoga, ki ima kak AC adapter od palma m130 ali podobnega ter da naj pogleda, kaj piše na adapterju.(Kok je voltaža output, pa moč itd...)
Rabim samo nekoga, ki ima kak AC adapter od palma m130 ali podobnega ter da naj pogleda, kaj piše na adapterju.(Kok je voltaža output, pa moč itd...)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | IEE1394aOddelek: Strojna oprema | 952 (843) | eti_ |
» | Skica avtomobilaOddelek: Na cesti | 2478 (2248) | CWIZO |
» | password recoveryOddelek: Programska oprema | 2147 (843) | Veron |
» | Milion pikslov . rabim hiter kratek odgovor!!Oddelek: Loža | 1067 (1003) | Fizikalko |
» | Image galerijaOddelek: Izdelava spletišč | 1047 (869) | Dead_Meat |