Forum » Izdelava spletišč » prva stran
prva stran
kondratiev ::
Pozdravljeni!
Imam neko začetniško vprašanje . Narejeno imam spletno stran z okvirji oziroma iframom v katerega se potem nalagajo podstrani. Zanima pa me kako je možno narediti taisto stran s css-ji in kako? Zanima me kako naj dosežem, da se bodo sedaj podstrani odpirale na prvi strani samo brez iframa. Meniji - js so pobrani iz dynamic html.
Hvala!
Imam neko začetniško vprašanje . Narejeno imam spletno stran z okvirji oziroma iframom v katerega se potem nalagajo podstrani. Zanima pa me kako je možno narediti taisto stran s css-ji in kako? Zanima me kako naj dosežem, da se bodo sedaj podstrani odpirale na prvi strani samo brez iframa. Meniji - js so pobrani iz dynamic html.
Hvala!
Tody ::
Taistega ne moreš doseč z CSS. Stvar je taka da ubistvu ti narediš poseben file z CSS ukazi. Na html spletni strani pa potem samo kličeš te ukaze. Tako da se teoretično stran vsakič sproti naloži kompletno na novo. Za kej več si poglej odebeljeno temo na vrhu oddelka.
kondratiev ::
ok. to sedaj štekam. Zanima pa me kako še lahko poleg uporabe iframa dosežeš, da se se ti podstrani odpirajo na točno določenem mestu.
kihc ::
Potem pa brez iframov ne moreš (ok, neke javascript fore se mi zdi da so, samo to je brezveze)
x
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Spletna stran - več enakih strani ali iframe in index stran za menu?Oddelek: Izdelava spletišč | 1049 (871) | c0dehunter |
» | Web site s tabiOddelek: Izdelava spletišč | 1380 (1251) | mte |
» | tables ali layout tablesOddelek: Izdelava spletišč | 2191 (1759) | Penny |
» | stran s pomocjo tabeleOddelek: Izdelava spletišč | 888 (819) | tec |
» | Odpiranje podstrani v layer-jih... ?Oddelek: Izdelava spletišč | 876 (831) | Tody |