Forum » Strojna oprema » "Zanimive" temperature pri prenosniku.
"Zanimive" temperature pri prenosniku.
OmegaBlue ::
V svetu prenosnikov sem relativno frišen a tole se mi zdi rahlo čudno.
Lastim si ASUS A6000 A6Ja in stvarca je imela včeraj zvečer 58-60° C v idle (CPU), smešno mi je še to da se ventilarot ni prižgal, tudi če sem ga obremenil s superPI je dosegel 66° in se ni prižgal. Je to sploh normalno? Samo vredu pač CPU me niti še ne skrbi toliko pri takšnih temperaturah, pač pa me disk. Disk doseže okoli 50-54° kar se mi pa ne zdi normalno.
Mi lahko kdo potrdi da je hlajenje f00 ali ovrže moje dvome?
P.S.
Skrbi me da je nekaj takega.
Lastim si ASUS A6000 A6Ja in stvarca je imela včeraj zvečer 58-60° C v idle (CPU), smešno mi je še to da se ventilarot ni prižgal, tudi če sem ga obremenil s superPI je dosegel 66° in se ni prižgal. Je to sploh normalno? Samo vredu pač CPU me niti še ne skrbi toliko pri takšnih temperaturah, pač pa me disk. Disk doseže okoli 50-54° kar se mi pa ne zdi normalno.
Mi lahko kdo potrdi da je hlajenje f00 ali ovrže moje dvome?
P.S.
Skrbi me da je nekaj takega.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
OmegaBlue ::
Super za noge gret pozimi. Grem se sprehodit do servisa pa malo zatežit. Prokleti biserji so dal nalepke čez vse.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.
Lery ::
Lastim si Hp compaq nx6125 notebook. Za merjenje temperature uporabljam program Notebook Hardware Control 1.10 BETA 03 Link. Temperatura cpu od 50-54°C ,Disk od 37-40°C. Pri obremenitvi cpu -ja pride temperatura malo čez 60°C in vklopi se ventilator. Nato ventilator dela dokler temperatura ne pade pod 50°C.
Lp
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pregrevanje HP laptopa po nadgradnji na W10Oddelek: Strojna oprema | 2975 (2411) | Mitja358 |
» | MSI GE60 visoka CPU temperaturaOddelek: Strojna oprema | 978 (812) | xxpolhecxx |
» | Laptop in ventilator(vročina)Oddelek: Pomoč in nasveti | 3590 (2208) | Neumann |
» | Temperature vaših 8800 GTS grafičnih karticOddelek: Hlajenje in modifikacije | 2543 (1785) | kixs |
» | Navijanje Bartona 2500+Oddelek: Navijanje | 1781 (1275) | mare87 |