Forum » Programska oprema » acad in združevanje
acad in združevanje
wonhwa ::
Pozdravljeni vsi skupaj!
Res bi rabil eno pomoč in sicer Vas prosim na kolenih, naj mi nekdo pomaga. Problem je sledeč:
ima dva dwg-ja, ki bi jih rad združil v en dwg skupaj. To pomeni, da bi rad imel en layer iz prvega dwg-ja in drug layer iz drugega dwg-ja, oba ta layeraj pa v tretjem dwg-ju, ki se lahko prenaša neodvisno iz računalnika na računalnik. Probau sem z xref manager, sam ta hudič si zapomne poti in potem se tega dwg-ja ne da več prenašati neodvisno iz računalnika na računalnik.
ajd, thanx for answers
wonwha
Res bi rabil eno pomoč in sicer Vas prosim na kolenih, naj mi nekdo pomaga. Problem je sledeč:
ima dva dwg-ja, ki bi jih rad združil v en dwg skupaj. To pomeni, da bi rad imel en layer iz prvega dwg-ja in drug layer iz drugega dwg-ja, oba ta layeraj pa v tretjem dwg-ju, ki se lahko prenaša neodvisno iz računalnika na računalnik. Probau sem z xref manager, sam ta hudič si zapomne poti in potem se tega dwg-ja ne da več prenašati neodvisno iz računalnika na računalnik.
ajd, thanx for answers
wonwha
gzibret ::
Uporabi najenostavnejšo metodo:
copy - paste to original coordinates
copy - paste to original coordinates
Vse je za neki dobr!
Vanadium ::
v vseh treh das prvo world UCS pol pa copy paste to original coordinates kakor je napisal gzibret
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | AutoCAD pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2272 (1300) | nejcek74 |
» | 2D-CAD program odprte kode za profesionalno raboOddelek: Programska oprema | 4752 (3553) | BiroCoim2000 |
» | alternativa autocadu-legalna verzijaOddelek: Programska oprema | 1809 (1676) | opeter |
» | Konvertiranje AutoCad datotekOddelek: Programska oprema | 1598 (1557) | bosmla |
» | AutoCad 2000/2004 formatOddelek: Programska oprema | 1728 (1593) | barbarpapa1 |