Forum » Omrežja in internet » IP naslov!
IP naslov!
morfij ::
Lep pozdrav.
Imam eno nujno reč:) in sicer....imam postavljen forum, pa mi je včeraj sredi dneva prišel nekdo gor, in mi zje*** celotno zadevo. Vse kar je ostalo od njega je njegov IP naslov. Zanima me, če je mogoče po IP naslovu ugotoviti kdo je to bil (oz. telefonsko številko priključka). Vem točen čas prihoda na stran in ip naslov. Domnevam da je IP dinamičen.
Prosim, če mi lahko čimprej odgovorite.
Imam eno nujno reč:) in sicer....imam postavljen forum, pa mi je včeraj sredi dneva prišel nekdo gor, in mi zje*** celotno zadevo. Vse kar je ostalo od njega je njegov IP naslov. Zanima me, če je mogoče po IP naslovu ugotoviti kdo je to bil (oz. telefonsko številko priključka). Vem točen čas prihoda na stran in ip naslov. Domnevam da je IP dinamičen.
Prosim, če mi lahko čimprej odgovorite.
MihaFirst ::
ne, ne povejo ti, čigav je IP, ampak mu enostavno odklopjo povezavo pa policaj ga bo mogoč obiskal na domu, pol se pa ti zlažeš, da te je oškodoval za 50k, pa ga tožiš pa še keš dobiš...
www.gamma.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pomoč pri povezavi brezžičnega usmerjevalnika s Siol modemomOddelek: Omrežja in internet | 3349 (3217) | Daniel |
» | Ubuntu server 9.10 - svoj serverOddelek: Omrežja in internet | 1938 (1284) | Poldi112 |
» | Dinamični in statični ipOddelek: Omrežja in internet | 4927 (4334) | Pimoz |
» | Volja in RIPE obrazec za dodelitev večih IP številkOddelek: Omrežja in internet | 3426 (3224) | Cosmo |
» | MAC - IPOddelek: Omrežja in internet | 5078 (4793) | korenje_ver2 |