Forum » Kaj kupiti » vroče je vroče
vroče je vroče
anzegolman ::
Izdelal sem končno stopno 2X150W. Ta končna stopnja deluje v B razredu samo je nekoliko predelana tako da sedaj deluje v AB razredu. Kar se tiče napajalnega dela imam tudi že vse uštimano in tudi ojačevalc že dela.
Kar mi manjka so rebra za hlajenje tega ojačevalce. A mi laho nekdo razloži kako naj vem kaka velika rebra moram izbrati za 150W ojačanje po kanalu?????
Zanima me še kje se da ta hladilna rebra nabaviti????'
Kar mi manjka so rebra za hlajenje tega ojačevalce. A mi laho nekdo razloži kako naj vem kaka velika rebra moram izbrati za 150W ojačanje po kanalu?????
Zanima me še kje se da ta hladilna rebra nabaviti????'
anzegolman ::
Kako se na ta forum prilepi neko shemo ki jo imaš na disku, pa bi jo rad nekomu posredoval ali predstavil?????'''
uživeite
uživeite
Jackal ::
Sliko ke treba naložit nekam na internet (recimo kakšen free gostitelj slik - recimo moj-album.com, imageshack.us itd...) potem pa ko napišeš sporočilo klikneš gumb "Slika" in vpišeš povezavo do te slike.
Za hladilna rebra je pa pravi naslov Mali-SP.
Za hladilna rebra je pa pravi naslov Mali-SP.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | geforce-u 4200 je vroceOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1276 (1015) | Urc |
» | Ojačevalec 2x50WOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5452 (4728) | VolkD |
» | Vroče cevi tudi na procesorskih hladilnikih?Oddelek: Novice / Procesorji | 2014 (2014) | AtaStrumf |
» | hladilna rebra ram?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1250 (1092) | Dami |
» | Voodoo - VROČE!!!Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1835 (1538) | Evil|One |