» »

Laserski printer

Laserski printer

||_^_|| ::

Zaenkrat mi je najbol všeč HP LaserJet 1200. Pros? Cons?
Kakšni drugi argumentirani predlogi?

thx!

jetam ::

Zelo za! Odličen printer za relativno malo denarja. Sodelavec ga je kupil in stvar je zakon!

dr.J ::

Razmišljam o Lexmarku E210: je sicer GDI, driverji so pa za vse OSe, Windows in Linux. Cena na Infosu je bila 70 kSIT.
Fino je, če laser podpira PostScript II.

hm..kaj pomeni gdi? Moj zdejšnji je tut GDI (NEC SuperScript 610+) sam je bol u bedu z driverji (NT,2000,XP jih ni)

jetam ::

Prosto po Googleu:

A printer that has built-in support for Windows Graphical Device Interface (GDI). GDI is used by most Windows applications to display images on a monitor, so when printing from a Windows application to a GDI printer, there is no need to convert the output to another format such as PostScript or PCL.
GDI printers are sometimes called host-based printers because they rely on the host computer to rasterize pages.

Vkratkem prinetr ki nima lastnega rama ampak izkorišča računalnik za rasterizacijo slik.

novinaR ::

In glede na to, da so danes vsi računalniki jako hitri, to ne povzroča nobenega problema. Jest mam Canona 660, ki je GDI, priklopljnenega na eno staro 266 MHz kišto, pa dela povsem normalo hitro. Sicer pa še vedno trdim, da so Packardi daleč najboljši laserji. Imajo lep izpis, dobre driverje, predvsem pa so robustni in trpežni. Z njimi lahko printaš leta, pa nimaš nobenih težav. Naš domači HP 5P je star po mojem star več kot šest let, pa je še zmeraj kot nov.

moj je tut star že cca. 5 let. ampak niso driverji edina stvar ki mori. Od offica 97 naprej v wordu ne printa šumnikov! V vseh programih ja, v wordu ne. Oziroma jih, ampak za vsakim naredi presledek. To nej bi mel neki zveze z enim unicode standardom al kaj.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Open Document Format pretvornik za Word + vojna dokumentov

Oddelek: Novice / --Nerazporejeno--
236871 (5248) tha_man
»

Kater printserver?

Oddelek: Kaj kupiti
71418 (1351) cryptozaver
»