» »

Prijavljanje v WinXP ne uspe oz. me takoj odlogira!

Prijavljanje v WinXP ne uspe oz. me takoj odlogira!

Goldee ::

Danes zvečer se mi je restartal komp in od takrat naprej se ne morem več prijaviti v windowse (win xp, sp2, build 2600). Moj username ne dela oz., ko se prijavim me takoj odlogira. Isto mi naredi tudi z administratorskim accountom. Enako se zgodi, če poskusim pognati windowse v varnem načinu. Ali mi lahk kdo svetuje kaj mi je narediti, oz. kaj je problem? Za pomoč se že vnaprej zahvaljujem.
LP!
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

Prjatu ::

Poguglaj malo za logon logoff loop, sem že pozabil točno, mel pa sem tak primer pri eni mašini. Spyware, trojanc, karkoli od takega ti je malo zjebalo nastavitve za userja
Something else is controlling me!

Jah kak naj odstranim spyware al karkoli je že na mojem pcju, če pa ne morem v winse? 8-O Nič, bom poskusil z windows repair. Če pa ima še kdo kak predlog, kar na dan z njim prosim. Najlepša hvala!

Eno vprašanje imam - zakaj pod recovery console ne morem v drugo mapo, kot samo c:\windows? Rad bi namreč skopiral vsebino mape documents and settings na drugi disk, da bi potem lahko formatiral particijo z windowsi! Če se komu sanja zakaj ne morem do drugih map, čeprav imam administratorski account, naj prosim posta sem. Hvala, LP

Tear_DR0P ::

mal zamudna rešitev ti je, da v drugem OS (lahko tudi winXP na drugem disku) pofuraš pravice in si posnameš podatke na drug disk, potem pa vse formatiraš in na novo posnameš.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Administratorske pravice

Oddelek: Operacijski sistemi
252692 (1676) erkgheoruugh
»

Ne morem potrditi nadzor uporabniškega računa

Oddelek: Pomoč in nasveti