Forum » Operacijski sistemi » Dual boot CD/DVD
Dual boot CD/DVD
SodVina ::
Pozdravljeni,
torej imam eno specificno tezavo, za katero ne vem resitve.
Na eni strani imam zagonski cd, ki sem ga v nerotu ustvaril s pomocjo zagonske diskete oz. .ima datoteke.
Na drugi strani imam original zagonski cd/dvd recimo winXP ali pac kaksen drug op.sistem.
Kako zdaj obe zagonski informaciji dati na en dvd in mu pustiti opcijo izbire enega boota ali drugega. (
recimo:
1. Start WinXP setup,
2. Start ms-dos
3. boot from disk)
Upam, da razumete problem. Ce moderator misli, da zadeva ne spada v to rubriko, naj mi prosim sporoci.
thx,
lp,
SodVina
torej imam eno specificno tezavo, za katero ne vem resitve.
Na eni strani imam zagonski cd, ki sem ga v nerotu ustvaril s pomocjo zagonske diskete oz. .ima datoteke.
Na drugi strani imam original zagonski cd/dvd recimo winXP ali pac kaksen drug op.sistem.
Kako zdaj obe zagonski informaciji dati na en dvd in mu pustiti opcijo izbire enega boota ali drugega. (
recimo:
1. Start WinXP setup,
2. Start ms-dos
3. boot from disk)
Upam, da razumete problem. Ce moderator misli, da zadeva ne spada v to rubriko, naj mi prosim sporoci.
thx,
lp,
SodVina
#000000 ::
Ja kokr jest razumem CD ali DVD nima pri tem nič (razen da mora biti boot-abilen če hočeš da se boot-a) iz kje bo boot-al se boloči v biosu. LP
bastadu ::
#000000: On bi rad dall dva boot CDja/DVDja na 1DVD tako da bi ga ob bootu vprašalo katerega naj zboota
bastadu ::
Najverjetneje je, saj sem sam že videl en inštalacijski sistem, na katerem so bili Os Windows 2000 Pro pa vse do Datacenter verzije in si na začetku izbral, katera se naj namesti...
SodVina ::
No, nasel sem tole stran, ki opisuje postopek. Zadev adeluje, vendar ne najbolje. CDShell je (odvisno od verzije) bugast.
lp,
SodVina
lp,
SodVina
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bonsaji [anketa za diplomsko]Oddelek: Loža | 1749 (1615) | LeXani |
» | Kje bi kupil papir za nalepke?Oddelek: Kaj kupiti | 4568 (4368) | SodVina |
» | The da vinci CodeOddelek: Igre | 1901 (1191) | SodVina |
» | PC se resetira po nadgradnjiOddelek: Strojna oprema | 1069 (905) | blackStorm |
» | Program za razbremenitev sistema?Oddelek: Programska oprema | 1226 (1106) | mkonci |