Forum » Pomoč in nasveti » Mrežna
Mrežna
Windi ::
Zanima me, če je mrežna kartica hitrejša na PCI vodilu od ISA vodila, ker imam namreč dve kartici in nevem na katerem vodilu bi bila hitrejša.
cekr ::
Ne sprašuj takšnih zadev. ISA vodilo je šlo že pa-pa.
Vzemi PCI, ker ti lahko ISA vodilo dela probleme. PCI pa je tudi hitrejše in ne obremenjuje procesorja tako kot ISA.
Vzemi PCI, ker ti lahko ISA vodilo dela probleme. PCI pa je tudi hitrejše in ne obremenjuje procesorja tako kot ISA.
Windi ::
Mislil sem da je prenos enak, vendar se ne bi rad znebil mrežne na ISA vodilu, ker ima mrežna BNC in RJ45 konektor gor.
cekr ::
Poizkusi, če ti dela, potem jo kar uprabljaj. Če sta podatka od kartic enaka, naj bi bili hitrosti identični.
ToniT ::
Če boš mrežno uporabljal za povezavo v internet itd. ne kompliciraj - obdrži ISA kartico, če ti dela.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ne dela mi internetOddelek: Pomoč in nasveti | 907 (803) | amigo_no1 |
» | TEŽAVE??? Stari PCI na novi PCIOddelek: Pomoč in nasveti | 1592 (1399) | amigo_no1 |
» | ISA mrežna+računalnik, priklopljen na ARNES kabelski internet (Telemach področje)Oddelek: Pomoč in nasveti | 1659 (1480) | Azrael |
» | WINXP ne vidijo mrežne na isa vodilu????Oddelek: Pomoč in nasveti | 923 (790) | Marko007 |
» | kaj omrezna karta zavira prenos?????????Oddelek: Strojna oprema | 1280 (1098) | burekar |