Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger
BorutO ::
bajsibajsi je izjavil:
Ne bi bilo slabo, ce bi prej prebral kritike in preveril steamcharts. ;)
Te Steam karte meni en drek hasnijo ... toti frendi, ki jih imam na steamu, nonstop težijo če mam kako karto ipd ... Mam jih kar nekaj, pa niti ne vem kaj si naj s tem začnem, pa me niti ne zanima ... Kritike mi ne pomenijo nič ... sem jo sprobal, pa je igra v redu. Edino kar me malo moti v igri je, da Escape ne dela dobro oz. takrat, ko bi mogel.
Če je ta tvoj komentar letel na mojega, seveda. ;)
buneech ::
Uzel Weekly Bundle zaradi WRC 4. Prejšnji trije deli so mi bli katastrofa...
Čist isto razmišljam. A se loh primerja z Dirt2/3?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: buneech ()
prenasalec ::
bajsibajsi je izjavil:
Te Steam karte meni en drek hasnijo ... toti frendi, ki jih imam na steamu, nonstop težijo če mam kako karto ipd ... Mam jih kar nekaj, pa niti ne vem kaj si naj s tem začnem, pa me niti ne zanima ... Kritike mi ne pomenijo nič ... sem jo sprobal, pa je igra v redu. Edino kar me malo moti v igri je, da Escape ne dela dobro oz. takrat, ko bi mogel.
Si prepričan, da si dobro prebral?
BorutK-73 ::
bajsibajsi je izjavil:
Mislil je na komentarje, igra ima veliko slabih komentarjev.
Ampak važno je da je igra tebi všeč, sem tudi sam razmišljal o nakupu a me je ustavilo veliko kritik.
ps
Me pa moti to vikend testiranje na steamu, še posebej za velike igre. Morali bi dati 2,3 dni prej v library da si jo dol potegneš in bi se aktivirala v petek.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
bajsibajsi ::
Komentarje sem mislil ja. In pa steamcharts.com. Kjer se vidi, da je multiplayer v Ace prakticno non existant.
dottor ::
Tako bom reku: dirt je vedno manj rallya in vedno več ostalih ameriških jajc, wrc pa je čisti rally po klasah od junjorja pa do wrcja. Štirka je pa sploh veliko veliko boljša od prejšnjih delov.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi
Jerry000 ::
Tako bom reku: dirt je vedno manj rallya in vedno več ostalih ameriških jajc, wrc pa je čisti rally po klasah od junjorja pa do wrcja. Štirka je pa sploh veliko veliko boljša od prejšnjih delov.
Si pa dolgo rabil da si za dirt to pogruntal :D
111111111111 ::
Se pridružujem vprašanju. :) Tole bi se pa splačalo nabavit imam še vedno XP comp nekje in rabim orginal zanj. :)
def0r ::
_Denny_ ::
Dobis se kaksen link do iso fila ali?
Vse iso fajle se da dobiti legalno na MyDigitalLife ali pa preko Digital River linkov, ki jih trenutno ne najdem.
Bi pa jaz na vašem mestu pazil, ker so to 100% Dreamspark keyi...zna se zgoditi, da bo kdo čez par let po poteku statusa prodajalca ostal brez licence oz. prej, če bo MS onemogočil exploitane keye (pred leti se je to že zgodilo s filipinskimi ebay win7 msdnaa keyi).
Mimogrede, na steamtrades se da stvar dobiti že za ~5€ (3x TF2).
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 2070S 8GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, Samsung UE65H6400
BladE_ ::
Ni ravno igra, zanima me če je legit?
Windows 8 za 18$
https://www.g2a.com/windows-8-professio...
Tudi mene zanima, če je tole legit oziroma kako preverit?
Akcija - Reakcija
Kenpachi ::
Mja, keys are available only from marketplace users...
Naceloma ne kupujem z marketplaca, samo od g2a official.
Naceloma ne kupujem z marketplaca, samo od g2a official.
Zaraki Kenpachi.
No sej, sm mislu bl igralnost rally. Bo treba uzet.
En Dirt Rally only bi bil idealen. :)
Menda Codemaster dela neki na tem. Da bi bil rally posebej in vse ostalo posebej. Tako nekako kot Showdown.
Na Bundle Stars Store želim kupiti igro, pa so vse cene v evrih. V dolarjih bi me ista igra prišla 0,7€ ceneje. A kdo pozna kakšen dober VPN, da se ne bi bilo bati za podatke od PayPala (geslo in to)? Je HideMyAss dobra opcija?
kratos ::
škrtuh en... Drugače pa boš moral itak provizijo plačat tako da se pozanimaj v kateri valuti se ti bolj splača in kje boš prišparal največ centov.
bajsibajsi ::
prenasalec je izjavil:
Na Bundle Stars Store želim kupiti igro, pa so vse cene v evrih. V dolarjih bi me ista igra prišla 0,7€ ceneje. A kdo pozna kakšen dober VPN, da se ne bi bilo bati za podatke od PayPala (geslo in to)? Je HideMyAss dobra opcija?
kanadski Tunnelbear.
Pri nakupu preko vpnja se še lahko izogneš DDVju in dobiš še ceneje:
1. logoutaj se s strani in izbriši vse njihove cookije
2. normalno nadaljuj nakup in pred plačilom v polja za registracijo novega računa vpiši obstoječe podatke (email in geslo)
3. plačaj s paypalom
Na tak način dobiš npr. $3,99 / 3,99€ stvar za $3,01 (3,25 CAD / 2,24€). Isti način bi naj tudi deloval na Blinku, Indie Gali in drugih, ki so locirani v EU.
Dodatni prihranek dobiš tudi, če v Paypalu nastaviš USD kot default valuto...bančni EUR/USD tečaj je nekajkrat nižji od Paypalovega
Hvala :) Torej si tudi sam že kupoval prek Tunnelbeara? Upam, da to deluje tudi, če vnesem slovenski naslov.
prenasalec je izjavil:
Torej si tudi sam že kupoval prek Tunnelbeara?
Vedno, ko je to možno...ponavadi porabim več časa za iskanje najcenejše možnosti nakupa kot za igranje teh iger.
Reboot Bundle 6.0 za 1.79€ (prvih 48 ur):
- POSTAL
- Expeditions: Conquistador
- Knytt Underground
- Blockland
- Steel Storm: Complete Edition
- Rock of Ages
- POSTAL
- Expeditions: Conquistador
- Knytt Underground
- Blockland
- Steel Storm: Complete Edition
- Rock of Ages
Na steamu sem si uzel FTL za 2€ (neki sme imel od prodaje kart še). Igra mi je super zanimiva še posebej za preganjanje dolgcajta
dr.Akula ::
Last chance: we're giving away a five-game Steam bundle, with Bundle Stars - delijo še tiste key-e, ki so jim ostali. Če je kdo katerega zamudil, ga ima šanso dobiti zdaj (traja do nedelje oz. lahko jim key-i tudi prej poidejo).
ni podatka
opeter ::
Če koga zanima igra Spec Ops: The Line za 2 evra:
GMG
You bought it, and we're confident that you must have liked it, so it's time to share the love of Spec Ops: The Line with your friends. They can get a truly epic 85% off a copy simply by using the code below.
Not only will your friend pay almost nothing for this game, but you can also take advantage of our Recommend-a-Friend scheme. Don't miss it: we will credit both your accounts ?/$/€2.00 when your friend spends a minimum of ?/$/€2.00.
Start now: request your referral link in your account and share it with one of your friends along with the code below:
SPECOP-STHELI-NE850F
Don't wait: the voucher is valid until midnight UTC on Saturday 9th August 2014.
GMG
You bought it, and we're confident that you must have liked it, so it's time to share the love of Spec Ops: The Line with your friends. They can get a truly epic 85% off a copy simply by using the code below.
Not only will your friend pay almost nothing for this game, but you can also take advantage of our Recommend-a-Friend scheme. Don't miss it: we will credit both your accounts ?/$/€2.00 when your friend spends a minimum of ?/$/€2.00.
Start now: request your referral link in your account and share it with one of your friends along with the code below:
SPECOP-STHELI-NE850F
Don't wait: the voucher is valid until midnight UTC on Saturday 9th August 2014.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
Če koga zanima igra Spec Ops: The Line za 2 evra:
GMG
SPECOP-STHELI-NE850F
Tudi jaz podarim kodo za Spec Ops
TMKUE2-5Z7IMQ-RNMPXX
Hm ... tam ne prikaže ...
Da ne delam nove teme ...
Je kdo že opazil, da lahko igraš igre na steamu v svojem računu iz računa kolega? Če razumete.
Da bolj objasnim. Imam dva računa na steamu. Enega imam "glavnega", enega pa "pomožnega", da lahko ta račun delim med kolegi oz. sosedi, da kakšno igro ruknemo preko neta. Do zdaj sem vedno kupoval igre za oba računa. Ampak sem danes ugotovil eno stvar ... Na prenosniku sem se povezal prvo na glavni račun, potem sem si od tam eno igro dol potegnil, da sem lahko igral tisto igro v offline mode, če se razume ... Pol sem se povezal nazaj na pomožni račun, pa sem hotel igrati tisto igro, ki je na tem pomožnem računu nimam kupljene. Potem mi je dalo vprašanje, če pošljem možnost, da igram igre iz onega glavnega računa na tem pomožnem računu. Na email je prišel mail, da morem potrditi, če si hočem z onim pomožnim računom deliti glavni račun.
Zanimivo pa je, da lahko igrico ki jo igram preko pomožnega računa, igram hkrati na obeh računih, pa nič ne teži, da ni te igre mogoče igrati na obeh računih, če se razume.
Ker predvidevam, da še nekateri vedno ne razumete, bom dal primer:
To je moj glavni račun, na katerm imam vse igre:
To pa je iz pomožnega:
To pa je iz igre Age of Empires 2 HD:
Da ne delam nove teme ...
Je kdo že opazil, da lahko igraš igre na steamu v svojem računu iz računa kolega? Če razumete.
Da bolj objasnim. Imam dva računa na steamu. Enega imam "glavnega", enega pa "pomožnega", da lahko ta račun delim med kolegi oz. sosedi, da kakšno igro ruknemo preko neta. Do zdaj sem vedno kupoval igre za oba računa. Ampak sem danes ugotovil eno stvar ... Na prenosniku sem se povezal prvo na glavni račun, potem sem si od tam eno igro dol potegnil, da sem lahko igral tisto igro v offline mode, če se razume ... Pol sem se povezal nazaj na pomožni račun, pa sem hotel igrati tisto igro, ki je na tem pomožnem računu nimam kupljene. Potem mi je dalo vprašanje, če pošljem možnost, da igram igre iz onega glavnega računa na tem pomožnem računu. Na email je prišel mail, da morem potrditi, če si hočem z onim pomožnim računom deliti glavni račun.
Zanimivo pa je, da lahko igrico ki jo igram preko pomožnega računa, igram hkrati na obeh računih, pa nič ne teži, da ni te igre mogoče igrati na obeh računih, če se razume.
Ker predvidevam, da še nekateri vedno ne razumete, bom dal primer:
To je moj glavni račun, na katerm imam vse igre:
To pa je iz pomožnega:
To pa je iz igre Age of Empires 2 HD:
Temu se reče Shared Library, če je to to, kar misliš. Če se na enemu računalniku prijaviš z dvema računoma, lahko na temu računalniku igraš na obeh accountih tudi igre tega drugega accounta.
Mislim, da je to to ja ... ne vem več kaj se je pokazalo ... sem pozabil, samo predvidevam, da je to to ... torej, zakaj bi kupoval igre, če lahko greš k kolegu, se tam vpišeš na oba računa, pa pol preko pomožnega on igra ;)
radmannsdorf ::
igraš lahko njegove igre samo ko jih on ne igra. je pa kul za testiranje iger!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: radmannsdorf ()
Ja, family share je to. Je pa zelo bedno, ker ko kolega igra tvojo igro, ti ne moreš igrat nič tačas na steamu! Torej ni uporabno če si aktiven:)
svecka ::
V bistvu je steam family share uporaben za dodajanje accountov k svojemu. Torej če si kdaj ustvaril za kupljeno igro nov steam account, ga zdaj lahko preprosto dodaš temu in imaš igro ves čas na voljo :D
Jerry0 ... seveda lahko .. če pa sem igral age of empires na pomožnem accountu preko onega glavnega, saj imaš tam vse v slikah. Jutri bom še probal ostale online igre, da vidim, če res ne moreš nič, kot praviš. Age of Empires gre brez težav, kar je skoraj glavno. ;)
Jaz in brat imama vsak svoj steam, jaz sem mu sharal svoj library preko family share. Ko je on igral igro iz mojega library preko share, jaz nisem mogel igrati. Oziroma sem lahko ampak je potem njemu napisalo da mora zaključit igro v 5min. Mislil sem na vzporedno uporabo steama
Jerry ... res je ... tudi meni je vrglo iz AoE čez par minut. Bemtiš ...
Jp, zato je ta family share totalno useles. Je uporabno edino če ne igraš več iger, če pa rad preigraš kaj v prostem času je pa jeba. Lahko bi vsaj naredili da lahko igram druge igre, razumem da iste na primer nebi mogel ampak bemtiš vsaj druge -.-
Nordic sale on Bundle Stars - Red Faction 1-3 za 1$ na igro
http://www.bundlestars.com/store/publis...
Gothic bundle EUR12.49
http://www.bundlestars.com/all-bundles/...
http://www.bundlestars.com/store/publis...
Gothic bundle EUR12.49
http://www.bundlestars.com/all-bundles/...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: BorutK-73 ()
dr.Akula ::
Space Hack (free za 24 ur)
The Expendabros (free; "The Expendabros was created by Broforce developer Free Lives and will be available for download until December 31, 2014")
Frozen Hearth key giveaway (trenutno ne deluje)
BONUS: Origin on the house akcija; Wing Commander 3 (traja do 2. septembra)
The Expendabros (free; "The Expendabros was created by Broforce developer Free Lives and will be available for download until December 31, 2014")
Frozen Hearth key giveaway (trenutno ne deluje)
BONUS: Origin on the house akcija; Wing Commander 3 (traja do 2. septembra)
ni podatka