» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
120 / 245
»»

dottor ::

Mogoče ujamem kakega ki sme zamudil pa in ga rad imel. Pustimo se presenetit. Kar se tiče IDW bundla pa upam na Magic the Gathering stripe :)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Buggy ::

je kdo naletel na kaksen ekstra deal, kjer imajo ugodno igro - Titanfall?

prenasalec ::

The Humble Daily Bundle: The Banner Saga

1$:
- The Banner Saga Artwork The Banner Saga Artwork
- The Banner Saga: Factions - Starter Pack

BTA:
- The Banner Saga: Factions - Variations Pack

15$:
- The Banner Saga

oo7 ::

Danes kupil Spec Ops The line za 5 eur:)

BorutK-73 ::

Free "ARMA: Cold War Assault" do ponedeljka:
http://store.steampowered.com/app/65790/

oo7 je izjavil:

Zelo dobra igra za malo denarja, MP je pa problem, ni igralcev.

Zgodovina sprememb…

BorutK-73 je izjavil:

Free "ARMA: Cold War Assault" do ponedeljka:
http://store.steampowered.com/app/65790/

oo7 je izjavil:

Zelo dobra igra za malo denarja, MP je pa problem, ni igralcev.

Tudi nisem imel namena igrati MP spec ops. Važno, da je dober SP:)

Mene nekaj zanima.

Wolfenstein na Steamu stane 49,99 eur. Na tej strani pa samo 28 eur https://www.g2a.com/wolfenstein-the-new...
Če kupim na tej strani in potem aktiviram na Steamu je to vse legalno? Ne bi rad, da mi zaklenejo račun ali pa kaj podobnega, ker do zdaj sem vedno kupil preko Steama ali v fizični obliki v trgovini.

Hvala

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

matic492 ::

@M-power, kaj si še nisi prišel gor da so na steamu najdražje igre? Do zdaj sem od več kot 100 iger kupil samo 2 na steamu CS:GO pre-order in pa HL2 na salu za 1€.

Itak da je vse legalno.

WARNING!

Because of German and Austrian law this version of the game can't be activated or played in Germany and Austria.

I giggled :D
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

MPower, kot je maticb napisla, steam ima najdražje igre, izjeme so seal-i.
Za G2A si pa pozorno preberi če podpira steam in da ni slučajno zaklenjena na tujo regijo (UK ali US only)
Zgleda legit (global - slovenia). Samo pazi se prednaročil da ne boš na koncu razočaran nad igro.

ps
Že spet komplikacije za nemške igralce wolfenstain-a:
WARNING!
Because of German and Austrian law this version of the game can't be activated or played in Germany and Austria.

Zgodovina sprememb…

matic492 je izjavil:

@M-power, kaj si še nisi prišel gor da so na steamu najdražje igre? Do zdaj sem od več kot 100 iger kupil samo 2 na steamu CS:GO pre-order in pa HL2 na salu za 1€.

Itak da je vse legalno.

WARNING!

I giggled :D

Super hvala za odgovor.

prenasalec ::

The Humble Daily Bundle: Humble Indie Re-Bundle 8

1$:
- Dear Esther
- Capsized
- Awesomenauts
- Thomas Was Alone
- Little Inferno

BTA:
- Hotline Miami
- Proteus
- Tiny & Big in Grandpa's Leftovers
- English Country Tune
- Intrusion 2
- Oil Rush.

GMT7 ::

No, malo bolj resen re-bundle!

Bundlestars in Indiegala sta tudi posodobila ponudbo...

-50% na vse Call of Duty
http://digital.gamefly.co.uk

GMG, popusti na Xcom
http://www.greenmangaming.com/hot-deals/

edit
ST ima probleme z določenimi znaki v linkih

Sem kupil igro Wolfenstein pri G2A. Ker je prednaročilo pa mi bodo poslali kodo na dan izida. Kam dobim to kodo na e mail ali na njihovi strani?
Kako pa potem to vneses v STEAM? Ker do zdaj sem kupoval večinoma v fizični obliki in me je direktno povezalo z Steamom kako je pa z kodami?

Hvala

dr.Akula ::

oo7 je izjavil:

Kako pa potem to vneses v STEAM? Ker do zdaj sem kupoval večinoma v fizični obliki in me je direktno povezalo z Steamom kako je pa z kodami?

https://support.steampowered.com/kb_art...
ni podatka

dr.Akula je izjavil:

oo7 je izjavil:

https://support.steampowered.com/kb_art...

Hvala

medenko ::

kaj si kupu?

medenko je izjavil:

kaj si kupu?

Wolfenstein New Order

Mislim da boš dobil na mail, ali pa vsaj mail da imaš kodo in greš na svoj acount na njihovi strani.

wooted ::

Arma 3 na steamu za okoli 25 eur :D ce kdo igra 3 pa dayz mod naj me doda: nejjc

steam: KOALATY

Zgodovina sprememb…

• spremenil: wooted ()

gik1999 ::

Če grem plačati PaySafeCard 2-krat po 10€ bom lahko kupil igro ki stNE 14€(napoleon total war)

gik1999 je izjavil:

Če grem plačati PaySafeCard 2-krat po 10EUR bom lahko kupil igro ki stNE 14EUR(napoleon total war)

Lahko ja. Ko se ti bo odprlo dodatno okno za paysafe, je moder napis pod oknim za pin kode "Vnesi nadaljne PIN kode" da lahko vpišeš več kartic.

Lahko pa greš na paysafe-ovo stran in si narediš račun in si nakažeš obe kartici na račun in pri nakupu igre vpišeš samo podatke od tvojega računa.
https://www.paysafecard.com/sl-si/

Raje kupi za 25EUR in boš plačal 26EUR, pri dvakrat po 10EUR, boš pa plačal 22EUR.
Na vsak nakup PS kartice je 1EUR provizije.

Ps
Nekaj steam akcij:
http://store.steampowered.com/sale/Week...

Zgodovina sprememb…

Red Faction Armagedeon je zakej?
Jaz sem, do zdaj igral samo prvi del z leta 2001.

Bor H ::

Armagedon je najbolj drugačen, sicer je tretjeoseben (ala Guerilla) ampak je velik bolj linearen. Po mnenju fanov je Guerilla še najbolš, meni osebno je pa Armagedon kr zmaga (DLC je pa bolj kot ne brezveze).

Meni je bil všeč Armagedon (super ritem je v igri), 2 je polom, 3ka je pa ok. Jutri nabavim celoten komplet Red Faction.

Red Faction Collection 12,49 Eur na Steamu.

Armagedon je povsem linearna Guerila pa open World??

matic492 ::

oo7 je izjavil:

Red Faction Collection 12,49 Eur na Steamu.

Armagedon je povsem linearna Guerila pa open World??

Ja. Guerillo sem dolgo nazaj obrnil, cca. 25 ur. Armageddon sem pa igral mogoče 2 urce(iz Humble Bundla), pri armageddon te definitvno bolj usmerja, ker je takšna zgodba, pri Guerilli se pa sam odločiš kako prideš do končne misije za vsak zone, samo ta je potem ista.

Oz. vsaj tako je če se še prav spomnem :D
X670 Gaming X, R9 7900X, 64GB, EVGA RTX 3090 XC3, HX1000

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: matic492 ()

DOOM_er ::

guns of icarus online? Mnenja? Zgleda odlično :D
Robots will steal your job. But that's OK

Klemzz ::

Zgleda kul, jst sm ga lep cas nazaj kupu, dvakrat pognau, me ni prepricau, mogoce ce bi se poznana grupa ljudi povezala.

bajsibajsi ::

DOOM_er je izjavil:

Precej zanimiva igra. V cca. dveh desetletjih igranja iger (malo manj online) tezko pomislim, da bi katera igra poudarjala tako mocan pomen teamplayu. Igra je v osnovi namenjena timskemu igranju vsaj 4 oseb. Vsak igralec igra doloceno vlogo. Vendar to ne pomeni, da je ne mores igrati brez prijateljev z random igralci na ladji. Je pa rezultat bistveno razlicen z razlicnimi igralci. BTW, lahko ti zrihtam eno za evro pa pol.

Zgodovina sprememb…

Pred nekaj dnevi sem kupil Steam ključ na G2A za igro Wolfenstein. Igra me je prišla 27,99 eur + Paysafecard fee 2,90 eur tako, da je naneslo 30,89 eur.
Jaz sem kupil preko monete štiri Paysafe kartice po 10 eur. Sem plačal igro in zdaj tam kjer mi piše Acount balance ali avaivable balance mi pokaže 0 eur. Torej na računu bi moral imeti še 9 eur:|

DOOM_er ::

bajsibajsi je izjavil:

DOOM_er je izjavil:

Precej zanimiva igra. V cca. dveh desetletjih igranja iger (malo manj online) tezko pomislim, da bi katera igra poudarjala tako mocan pomen teamplayu. Igra je v osnovi namenjena timskemu igranju vsaj 4 oseb. Vsak igralec igra doloceno vlogo. Vendar to ne pomeni, da je ne mores igrati brez prijateljev z random igralci na ladji. Je pa rezultat bistveno razlicen z razlicnimi igralci. BTW, lahko ti zrihtam eno za evro pa pol.

smo kupili s kolegi, oziroma sem kupil in sedaj prepričujem ljudi :D
Robots will steal your job. But that's OK

oo7 je izjavil:

Pred nekaj dnevi sem kupil Steam ključ na G2A za igro Wolfenstein. Igra me je prišla 27,99 eur + Paysafecard fee 2,90 eur tako, da je naneslo 30,89 eur.
Jaz sem kupil preko monete štiri Paysafe kartice po 10 eur. Sem plačal igro in zdaj tam kjer mi piše Acount balance ali avaivable balance mi pokaže 0 eur. Torej na računu bi moral imeti še 9 eur:|

Zakaj nisi kupil enkrat za 25 in enkrat za 10 in bi plačal samo 2EUR
Je pa čudno da ti je izginalo 9EUR, stanje na listkih lahko preveriš na Paysafe strani.

2K week
http://www.gamersgate.com/games?prio=re...
BioShock Infinite EUR12,00
BioShock Infinite Columbia's Finest DLC EUR2.50
BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 1 EUR7.50
BioShock Infinite: Clash in the Clouds EUR2.25
BioShock 2 EUR3.74
Bioshock 1 EUR2.49
BioShock Triple Pack EUR17.50
BioShock Infinite: Burial at Sea Episode 2 EUR7.50

Zgodovina sprememb…

BorutK-73 je izjavil:

oo7 je izjavil:

Zakaj nisi kupil enkrat za 25 in enkrat za 10 in bi plačal samo 2EUR
Je pa čudno da ti je izginalo 9EUR, stanje na listkih lahko preveriš na Paysafe strani.

Jaz bi moral naložit denar na to stran namesto tega sem pa direktno plačal igro z Pyasafe kartico. Če bi naložil denar na stran bi najbrž tam ostalo tistih 9 eur tako sem pa direktno plačal in je najbrž tistih 9 eur ostalo na kartici jaz sem pa že zbrisal sporočilo z številko:| tako, da tudi preverit ne morem.

Sem pa prvo kupil za 30 eur paysafe kartico, ker je bila igra 27,99 eur, ko pa sem vpisal tri kartice mi je pa napisalo, da je premalo in je dodatno nabilo še tisti fee za 2,99 eur tako, da sem kupil še eno za 10 eur.
Bom zdaj vedel za drugič>:D

Nasvet za prihodnje, naredi si račun na paysafe strani, nalagaj denar direkt na svoj račun in pri plačilu vpišeš samo tvoje podatke. Dobra stran tega je tudi da vidiš svoje stanje na računu, ni ti treba čuvat na listke. Lahko si pa nabaviš tudi kreditno kartico za internetne nakupe ker ni dodatnih stroškov pri nakupu. Obstaja neke vrste predplačniška kartica, samo ne vem točnega imena, imajo jo pa pri banki koper in abanki.
Osebno sem tudi uporabljal paysafe (občasno ga še ker še imam nekaj denarja na računu PS), potem sem pa odkril da je moja bančna kartica "elektron" in velja za internetne nakupe.

ps
Z moneto pa nikoli nisem kupoval, preveliki dodatni stroški in ponekod si dobil manj ingame denarja ali pa je bila cena višja za izdelek.

Bom naredil račun na Paysafe strani hvala za nasvet:)

Najbolje je kupit Paysafe na črpalki ali v mobitel centru. Paysafe se mi zdi še najbolj varen način za plačevanje preko interneta. Na Steamu tudi kar sem kupil sem vedno preko Paysafe kartic.

Magic1 ::

Naredi si predplačniško Viso elektron pri banki Koper. Strošek 10€ za izdelavo kartice in to je to. Seveda, če imaš izpostavo v bližini, da jo nafilaš. Moram pa vpršat, če jo lahko filam z UPN položnico.
Magic

bluefish ::

Magic1 je izjavil:

Moram pa vpršat, če jo lahko filam z UPN položnico.
Lahko.

Magic1 je izjavil:

Naredi si predplačniško Viso elektron pri banki Koper. Strošek 10€ za izdelavo kartice in to je to. Seveda, če imaš izpostavo v bližini, da jo nafilaš. Moram pa vpršat, če jo lahko filam z UPN položnico.

Ja to je to. Z kartico je zelo enostavno in ceneje.

podstrešje ::

But your loaded dice won't help you in the end.

Klemzz ::

Na Green Man Gaming;

This week, we've got some great deals on some of the biggest titles releasing soon.

Starting with this amazing 25% voucher, which is redeemable on several titles including: Murdered: Soul Suspect, Watch_Dogs, Watch_Dogs: Deluxe Edition, Watch_Dogs Season Pass, Wildstar and Wildstar Deluxe.

Don't hang around: head on over to GMG, place your order and apply the voucher code* below:

PT7ELX-1WPWNT-7UAGQZ

On top of this, if you pre-purchase Murdered: Soul Suspect, you'll receive a free copy of Quantum Conundrum.

The code is valid until 4pm UTC on Friday 23rd May. Don't miss it!

medenko ::

gmg uk, eu ali us? kajti preko chrome hola se lahko logiraš na usa :) tam je še ceneje :)

buneech ::

Steam in-home streaming je iz bete. http://store.steampowered.com/streaming/

MATiCEK ::

Indie Gala is giving away 250.000 Steam keys of Afterfall Insanity Extended Edition game!

AndreAS ::

Zdravo, kot fan Fallout iščem New Vegas Ultimate , zaenkrat je najceneje za cca: 17€. Brez DLC-jev pa cca 10 €

Ima kdo še kje kaj ceneje nagledano.

111111111111 ::

Tule je za 5 funtov.

Primoz78 ::

AndreAS je izjavil:

Zdravo, kot fan Fallout iščem New Vegas Ultimate , zaenkrat je najceneje za cca: 17€. Brez DLC-jev pa cca 10 €

Ima kdo še kje kaj ceneje nagledano.

Fallout NV Ultimate cca. 8,06€

Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

AndreAS ::

Ahm, hvala. Samo kot info na strani MMOGA sem zadevo naročil, plačal s paypalom. Dobim pa mail da moram poslati določene osebne podatke s sliko, podpisano izjavo etc....

Malo poguglam in opazim da imajo drugi enake težave. Zadevo sem končal s disputom na paypalu...
Še kje kakšna opcija...

Hvala vseeno za trud.
Lp, Andrej

111111111111 ::

Koliko pa je bila cena?
««
120 / 245
»»