» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
93 / 245
»»

Klemzz ::

Klemzz je izjavil:

Evo še en key za Mafio 2; WVCMJ-VY544-Q94Y3

Če je kdo koristu key, nej napiše.

Dr_M ::

Sori mal pozn, jest sm ga uporabil :)
Hvala.

GMT7 ::

Dr_M ::

Uceri sem si "sposodil" en key za mafio, danes ga vracam nazaj. Ce kdo hoce, naj mi poslje PM. :)

Oddano.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Dr_M ()

PARTyZAN ::

Hvala :)

dr.Akula ::

Papers, please je daily deal. Ne znam najbolje opisati o čem se gre, ker je precej poseben špil, najbolje da si pogledate kakšen gameplay video. Mene je šele potem zagrabilo :)
ni podatka

Tr0n ::

Papers, please je zanimiva indie zadevscina. Priporocam. :)

Echbart ::

Men pa noče in noče potrditi da sem glasoval za golden joystick!!! Minilo je že več kot 24 ur. Tako da če ima kdo odveč key za CIV 5 se priporočam na PM...če ne pa ne...

bzzero ::

Echbart je izjavil:

Men pa noče in noče potrditi da sem glasoval za golden joystick!!! Minilo je že več kot 24 ur. Tako da če ima kdo odveč key za CIV 5 se priporočam na PM...če ne pa ne...

Piši na gmg support. Meni so stvar uredili v eni uri in sem dobil key. Odziv je enostavno prevelik - takega navala niso pričakovali :)

_Denny_ ::

Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Gogyto ::

dr.Akula je izjavil:

Papers, please je daily deal. Ne znam najbolje opisati o čem se gre, ker je precej poseben špil, najbolje da si pogledate kakšen gameplay video. Mene je šele potem zagrabilo :)

Odličen špil. Nabavil takoj ob izidu...

Je pa danes tudi Sengoku fino znižan - 2,50 € Seveda se že instalira.8-)

Ta zna bit zanimiva, Thirty Flights of Loving, preberite si ocene in poglejte kak gameplay.

http://store.steampowered.com/app/21470...

V akciji do 21.10.

prenasalec ::

Humble Bundle with Android 7!

Igre:

Worms Reloaded (BTA)
    The Bard's Tale (BTA)
    Ticket to Ride + USA 1910 DLC
    Greed Corp
    Incredipede
    Anodyne

Vse igre so DRM-free za Windows, Linux, Mac in Android. Če plačate več kot 1$ (kot običajno), dobite še Steam ključe. BTA cena se trenutno giblje nekje okoli 7$.

EDIT: Še to: Če plačate več kot povprečje, se vam dodatno odklenejo tudi igre, ki jih dodajo naknadno. Kaže, da bomo tisti za 1$ spet prikrajšani :(

Zgodovina sprememb…

Kurzweil ::

Kdo plačuje preko Paysafe kartic?
Jih ima pri nas Petrol?

BaToCarx ::

Paysafe sem jaz parkrat preko sms naročil.

dottor ::

Na strani od PSC imaš lepo po mestih označeno kje so prodajalne. Jaz sem lani ugotovu da imam okoli faksa kar 3 prodajalne vsaka oddaljena 20m od šole :)) Pol pa sem si naredu debatno Viso Electron :))
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Ja na vseh Petrolih so, sicer nevem zakaj bi se odmajal tja, ko pa je cena enaka. Ena kartica = 1 Eur extra.

Gogyto ::

Echbart je izjavil:

Tudi meni je sralo; sem pa potem včeraj še enkrat probal in sem šel na link, ki sem ga dobil od GMG in je potrdilo glasovanje, tako da sem v roku pet minut potem dobil mail s kodo za Mafio2. Tako da poskusi še enkrat na tisti link iz maila... Tudi po glasovanju je namreč pisalo, da imajo nekih 48 ur časa, da sprocesirajo zadevo... Očitno je res naval.

ru7 ::

Meni isto, čez čas sem šel preverit na link pa je kar naenkrat blo ok, tisti trenutek so poslali mejl z kodo.

Master_Yoda ::

Tudi jaz se priporocam, ce ima kdo extra key za Civ 5.

rayzz ::

mi lahko kdo pomaga glede tega free mafia2 keya? opravil sem votanje, se registriral na prvi nato pa kliknil na drugi link kjer mi samo piše da se mi zahvaljujejo za glasovanje..

Master_Yoda ::

Jap zgleda ne gre vec: :/

We've had a massive response to our free game offer, and we want to ensure that everybody who has already registered their votes receives their free game. As a result, we are temporarily suspending the promotion registration.

Potlej pa ni druge kokr na gameminer.ru poskusit srečo.

Po nekem času spet en dober Indie Royale bundle:

IR: The Birthday Bundle - trenutno 3,75€:
- Cities in Motion 2 (steam, desura)
- Duke Nukem: Manhattan Project (steam, desura)
- Impire (steam, desura)
- Perfection. (steam, desura)
- XenoMiner (desura)
- neznan špil, ki se odklene drugi teden

Flying Bundle re-opened: http://www.flyingbundle.com/

Nisem vedel niti, da je bil že zaključen. ;)

Ce se kdo nima dovolj steam kljucev: http://www.indiegala.com/
Tokrat je celo kaksna uporabna igra zraven.

SlimDeluxe ::

Je še kdo dobil Family Sharing dostop?
Zdaj nimam cajta raziskovati ampak kot zgleda se moraš na drugi mašini logirati enkrat in potem jo v nastavitvah avtoriziraš.
Desktop: R5 3600X | MSI MPG B550 | RX580 8GB | 32GB DDR4 | be quiet! 650W
Laptop: Lenovo ThinkPad T15 G2 | i7-1165G7 | 32GB DDR4 | 15" FullHD IPS

Jaz sem v beta, in ja logiraš se s svojim, in potem ti piše da je library in use by in če štartaš kako igro tistega vreže iz igre v par minutah.

Aramis ::

_Denny_ je izjavil:

Aramis je izjavil:

Zanima me Arma 3..http://www.allkeyshop.com/blog/buy-arma...

Arma 3 nima "onlyallowrunincountries", zato bi morala po ruski/cis aktivaciji na ostalih normalno delovati. Možno, da boš rabil kaki ru-en language patch (npr. bf2 in cod), to pa je vse.

---------------------

Valve je oz. bo objavil 3 pomembne novice:

1. SteamOS - v bistvu nič posebnega, ker se to že zdaj da s poljubno Linux distribucijo in Steam Big Picture. S tem bodo/bomo zaradi boljših driverjev profitirali vsi linuksaši in SteamOS zna čez par let postati največja "platforma" za pc igralce...zgleda le ne bo treba prenašati Metro sranja :))
2. in 3. sta še neznana, je pa možno, da bosta to Steam Box konzola in Half Life 3

Steam mi je danes BLOKIRAL ARMA 3 igro, sunce jim žarko...
game is valid only in specific country

Aramis ::

update... kontaktiral sem trgovino, kjer sem kupil špil in so mi takoj ponudili refund denarja, ali pa ta znesek nakažejo na moj račun v tej spletni trgovini. Res pohvalno in pošteno :)

Lepo, kar paše drm ne? :X

Jerry000 ::

neki me zanima, če je kdo že naredil kaj podobnega. Namreč imam call of duty 1, 2, 4, assassins creed 1, 2, ali je možno da bi pisal na support steam, pa jih prosil če se da to aktivirat na steamu? Igre katere sem naštel imam v box verziji in originalne. Steam ima vse te igre, tako da sem razmišljal da ne bi smel bit problem...ali pač?

Uplay... torej ne?

Daj v steam klik na games -> add non steam game to my library.

Tako boš vsaj iz steama lavfu.

Več info kake delajo je tukaj Retail / Digital CD Keys .

Ne mislim nonsteam, pac da bi normalno aktiviru na steamu:). Bom pogledal link, hvala

111111111111 ::

Jerry000 je izjavil:

Ne mislim nonsteam, pac da bi normalno aktiviru na steamu:). Bom pogledal link, hvala

Steam dobi provizijo od prodanih iger, tako da dvomim, da ti bodo pustili laufati špile preko njihovega sistema, če nisi igre kupil pri njih. Me pa zanima kako se bo razpletlo.

Bor H ::

Če že kontaktiraj activision, če kdo ti bojo oni dali serijske za aktivacijo na Steamu.

Pomoje bols to ja. Ma kdo kake izkusnje z activition supportom?

medenko ::

Price: ?8.99

Sid Meier's Civilization V Brave New World [Online Game Code]

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00E...

bzzero ::

medenko je izjavil:

Price: ?8.99

Sid Meier's Civilization V Brave New World [Online Game Code]

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B00E...

A v takih primerih lahko narediš novega uporabnika na amazonu in daš en random naslov v Veliki Britaniji?

jep...

Matevz96 ::

Za civilizacijo ste malo zamudil brezplačne kode ;)

3 dni nazaj je Steam dodal Nordic C in Nordic D paketa. Sem že mislil, da bo novi Humble Weekly, pa sem se zgleda motil:

Indie Gala Red Faction bundle

$1:
- Red Faction
- Red Faction II

Povprečje (trenutno za naslednjih 8h blokirano na $3,99):
- vse zgornje
- Red Faction: Guerilla
- Red Faction: Armageddon
- Red Faction: Armageddon - Path to War DLC

Celoten nakup da samo dva keya - enega za $1 in drugega za povprečje.

Tako, po nakupu $1 tiera pa imam končno kompletno RF serijo :D

pa kaj je fora teh steaminfo spletne?

SteamDB was created to give more insight into the Steam database. We track updates for both applications and packages, we keep a history of all changes made to both applications and packages. We also have a range of other tools such as the Calculator to give people insight into their Steam accounts that would otherwise be impossible.

Po domače povedano je to baza vseh podatkov o igrah/programih, s katerimi razpolaga Steam. Tu vidiš kaj je bilo izbrisano, dodano, spremenjeno, regijsko zaklenjeno, ipd.
Zelo uporabna stvar, če hočeš kupiti ruski špil in ne veš, če je zaklenjen - greš na ruski Steam Storefront, iz linka do špila dobiš id, id iščeš na SteamDB, pogledaš podatke za "onlyallowrunincountries" in "PurchaseRestrictedCountries" - če so prazni, ni zaklenjen.

Nekateri pa uporabljamo to za predvidevanje novih (zanimivih) releasov; recimo pred eno uro se je na SteamDB pojavil Metro Last Light za Linux.

Okej, še en dan je do izteka prijav na Steam Hardware Beta :). Se je kdo prijavil?

belo ::

zdravo

imam 2 vprašanji.

po naložitvi win 8.1 mi ne odpre steama normalno, nekaj samo nekaj updejta, potem pa prekine. offline štarta normalno. kaj bi bilo?

drugo pa je: kam se shranjujejo shranjene igre od špilov total war serije ( rome2, shogun2, empire?) ne morem jih nikjer najti.

hvala za odgovore, lp

Jaz imam še večji problem. V Windows Storu mi ne pokaže posodobitve na Windows 8.1.
Sploh pa sem slišal, da se ob namestitvi tega updejta zbrišejo GRUB menuji. Je to res?

Opala, to je v bistvu že precej offtopic. Oprostite mi.

Končno je ta bug popravljen. :D

Voucher za 25% popust Batman Arkham Origins, LEGO Marvel Superheroes, The Wolf Among Us, and FINAL FANTASY XIV: A Realm Reborn in nekatere druge (na greenmangaming.com).
GMG25-3P6V5-3Q850
Če bo slučajno koristil, naj pove, da ne bodo drugi za brez veze pisali še potem, ko bo uporabljena.
««
93 / 245
»»