» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
94 / 245
»»

dr.Akula ::

prenasalec je izjavil:

Če bo slučajno koristil, naj pove, da ne bodo drugi za brez veze pisali še potem, ko bo uporabljena.

Koda ni unikatna, na gmg strani je ista.
ni podatka

prenasalec ::

Ups.

GMT7 ::

Še eno uro in pol do FastMiner3 eventa na gameminer.ru, če koga zanima. ;)

medenko ::

kaj je to?

Fastminer je event na strani gameminer.ru, kjer ti lahko rata dobit zastonj steam igre.
Event pa se je pred 20 minutami ustavil, ker se je stran sesuvala ipd. Nadaljevali ga bodo kmalu.

Vmes se je še enkrat začel, pa se je stran spet upočasnila, zato so Fastminer 3 prestavili na drugi november.

Nabranih je bilo preko 3000 iger (po ceni 1 gold (približno 2,5 €centa)in z manj kot 1 % možnosti v povprečju, da kaj zadaneš).
Novih "giftov" trenutno ne sprejemajo.
Zaenkrat pa samo "upajo", da bodo zadevo lahko izvedli 2. novembra.

Max Payne 3 Complete Edition for PC (Activated Via Steam)

http://www.greenmangaming.com/s/gb/en/p...

?5.04 Using Code GMG20-50Z66-SCTEU

Max Payne 3 Complete Includes:
Max Payne 3
Max Payne 3: Rockstar Pass

Rockstar Pass includes:
Max Payne 3: Painful Memories Pack
Max Payne 3: Hostage Negotiation Pack
Max Payne 3: Local Justice Pack
Max Payne 3: Silent Killer Loadout Pack
Max Payne 3: Cemetery Map
Max Payne 3: Special Edition Pack
Max Payne 3: Deadly Force Burst
Max Payne 3: Pill Bottle Item
Max Payne 3: Classic Max Payne Character

AstroX ::

Sicer vem da to ne spada sem vendar BF3 key G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW Multi use

dottor ::

Multiuse?
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Večkratna uporaba

Klemzz ::

Dela hvala :)

Jerry000 ::

Steam halloween sale se je začel. Sam je zame bolj meeeh:)

Če še kdo ne ve: na Steamu je akcija za noč čarovnic z zelo zanimivimi naslovi s še bolj zanimivimi spusti cen (do 80%).
Nekaj najboljših naslovov:
- Bioshock Franchise Pack (-75%, 9,99€)
- Left 4 Dead 1 + 2 (-75%, 5,24€)
- Plants vs. Zombies GOTY Edition (-75%, 2,49€)
- The Binding of Isaac (-80%, 0,99€!) (tudi DLC Wrath of the Lamb je znižan za 80%, torej na 0,39€)
- The Walking Dead (-75%, 6,24€)

Za vse ostale znižane naslove klikni na link: http://store.steampowered.com/sale/hall...

AstroX je izjavil:

Sicer vem da to ne spada sem vendar BF3 key G433-XWLD-ZBW8-JWUC-JDSW Multi use

Key ni več uporaben

Dr_M ::

A se komu dela probleme steam danes?
Se hocem logirat v svoj acc na drugem compu in mi pravi, da acc ne obstaja.
Zalaufam steam na svojmu compu, se odjavim, hocem prijavit nazaj, mi pravi, da ne obstaja.
Dam retreive lost account, vpisem account name in mi pravi, da ne obstaja.
Mindfuck.

Klemzz ::

Ojoj, men zaenkrat dela. Da ne bo kakšna novica, steam izgubil bazo uporabnikov...

MI je uspelo nekako resit.
Sicer nevem kaj je blo narobe, ampak sumim, da je blo z netom neki. Je javljajo, da serverji niso dosegljivi.

dottor ::

Meni je na TF2 javljalo non stop da povezava s strežnikom ni mogoča, in sem igral brez mojih itemov.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

_Denny_ ::

Call of Juarez: The Cartel - 1€
Call of Juarez Gunslinger - 1€

1. Za nakup uporabi švedski Mullvad VPN trial - po zagonu programa z desno tipko klikni na Mullvad tray ikono -> Settings -> Country: Sweden -> OK. Povezavo preveri na http://www.tracemyip.org/ - ip mora biti 46.21.99.26
2. Švedski naslov si najdi na Googlu, npr. nek naključen hotel v Stockholmu; vse ostali podatki morajo biti pravilni.
3. Za dodatnih 10% popusta v košarici klikni na "Lägg till presentkort" in vpiši MAINTENANCE (ne vem kako dolgo bo ta koda delovala).
4. Steam keye najdeš tu, za posamezen špil pa se prikažejo po kliku na "VISA NYCKEL".

Pa smo dobili 25€ vredne špile za 2€ :))
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

@Denny Res ful ti hvala za tale post. Ravno včeraj sem si dodal Gunslinger na wishlist, da me obvesti ko je kakšen deal, potem pa tole :D
The cartel je precej obupen špil, samo malo opozorilo.
Sicer pa naslova hotela ali česa podobnega sploh nisem rabil vpisovat, samo na začetku sem si ustvaril account, potem pa naprej vpisal podakte kartice. Koda za popust pa pomojem ni delovala.
Pa preden vpišete key na Steam lahko izklopite VPN, ker so key-i region free.

Hvala še enkrat.
ni podatka

BaToCarx ::

-33%

-33%

Če kdo rabi kupon -33% (Valid until Sat Nov 16 2013 08:59:00 GMT+0100 Central Europe Standard Time) za Foul Play.

LitralSM ::

Mislim, da smo ga vsi dobili.
Imam pa za podarit:
2x [-33% Foul Play]
[-25% Shadow Warrior]
[-25% Volgarr the Viking]

Malner ::

Na Viagame mi ne sprejme podatkov kartice.

MATiCEK ::

Malner je izjavil:

Imam enak problem. Nevem niti kaj pomeni ono drugo, ko moraš izpolnit Kortinnehavare ...

MATiCEK je izjavil:

Malner je izjavil:

Imam enak problem. Nevem niti kaj pomeni ono drugo, ko moraš izpolnit Kortinnehavare ...

Tvoj ime in priimek. Google translate...
ni podatka

MATiCEK ::

dr.Akula je izjavil:

MATiCEK je izjavil:

Malner je izjavil:

Tvoj ime in priimek. Google translate...

Sem vpisal in me vrže nazaj (error=refused) ... http://www.viagame.se/checkout/error/?e...
Škoda, da ne gre :( Če mi lahko kdo nabavi mu nakažem na paypal za gunslingerja.

Men napise da je server neodziven, ne morm se sploh loginat. No, bom usaj kes prsparu...sam useen hocm nabaut 2 spila:D

Eno uprasanje.
Imam se en steam acc z mailom, ki ne obstaja vec (mail386) in vklopljen steam guard.
Pisal sem sicer ze na steam support, ampak nimam kaj dosti upanja, da bi mi kmalu odgovorili.
Kako nej pridem v acc in spremenim mail?

def0r ::

Na stran se tudi ne mores logirat ali samo na steam client?

http://gameminer.ru/news/113

10 x thief. action, now.

Don't bother, we crashed again. ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: GMT7 ()

pizda useposod kjer nekaj devajo se stran zruši (logično). Sploh ne bom več gledu za take stvari ker se sam sesuva pa nč ne dobiš:)

Em, tukaj se sesipa samo ob eventu.
Jaz sem vmes (tri tedne) dobil marsikaj, samo ne bom delal reklame in polagal lažnih upov. :D

def0r je izjavil:

Na stran se tudi ne mores logirat ali samo na steam client?

Na strani je itak locen account.

Nov Humble Weekly Bundle: Team 17:

Vsaj 1$:
- Worms Armageddon
- Worms Blast
- Worms Ultimate Mayhem
- Worms Pinball
- Worms Crazy Golf
- Superfrog HD

BTA (vsaj 6$):
- Worms Revolution Gold (+ vsi DLC-ji)
- Alien Breed: Impact
- Alien Breed 2: Assault
- Alien Breed 3: Descent

Huda posebnost: vse igre se aktivirajo na Steamu, vendar ne dobite ključev! Vnesti morate ime Steam accounta, da dobite igro (ne vem točno, če v obliki gifta ali kako drugače)

Podrobnosti: v brskalniku se morate prijaviti v Steam, nato pa se preko Steam API-ja igra aktivira.

abyssus ::

Yeah, jaz sem že bil budalo. Nakažem tisti dolar, potem pa mi javi, da nisem pravilno prepisal captche. Good one. Še dobro, da je samo dolar.

Ni ravno Steam, pa vseeno:
Če se prijavite na GOG.com, odprete to povezavo: http://www.gog.com/2013_downloads_quali..., zaženete test in počakate, lahko dobite igro Realms of Arkania 1 + 2. Če vam ne uspe prvič, zaženite test večkrat, ker naj bi bili izžrebani naključno. Prepričajte se, da ste prijavljeni.
Ena koda za vas: http://www.gog.com/redeem/U6Z63P2C

hah veselje, zgleda kot začetek konca HB-ja

sem imel namen podariti vse razen armageddona pa zgleda s tem ne bo nič lol

@prenasalec: objavi še v Gog.com - starejšni naslovi, DRM free

_Denny_ je izjavil:

hah veselje, zgleda kot začetek konca HB-ja

Upam, da bodo ta način aktiviranja imeli samo pri temu bundlu. Drugače jim garantirano pade prodaja. Če mi bodo ponujali bundle, iz katerega bom pol iger že imel, ga pač ne bom kupil. Ne vem pa, deluje tako, da se na računalniku prijaviš še v drug račun. Tako bi lahko na primer prijatelj prišel k meni in si aktiviral tisto igro, ki je jaz ne rabim. Proti plačilu, seveda.

Proti plačilu, seveda.

Tocno to hocejo preprecit. Kar se mi zdi logicno in tudi podpiram to.

Že, ampak jaz nočem plačevat za igre, ki jih ne bom mogel igrati. Prijatelju bi jo seveda prodal za ceno, ki je "fer": če bi mu hotel prodati dve od štirih iger, za bundle pa bi plačal 1 €, bi mu tisti dve igri prodal za pol evra. Tako da bi mu prodal samo tisto, kar ne bi mogel izkoristiti in to za logični delež cene celotnega bundla.

Pac ne kupis. Big deal.

Sem naredil čisto nov steam acc in lahko redeemaš, če prej unlinkaš prvoten account. Jebat ga, bom na novem računu zbiral duplikate iger in ga pri 50-100 igrah podaril kakemu piratu v upanju, da končno začne kupovati špile...to taktiko sem že probal v začetku tega leta pa se žal ni obneslo

Mi pa je ta nov sistem totalni fail in upam, da drugi bundli ne naredijo isto. Do zdaj sem imel okoli 250 duplikatov in sem vse podaril ljudem, ki teh iger nimajo, zdaj pa bi jih moral kar zavreči...isto sranje kot, da si kupiš družinsko pizzo, poješ en kos, ostalo pa vržeš v smeti. Po novem bom zgleda kupoval samo HB-je pri katerih imam manj od 1/2 špilov.

prenasalec je izjavil:

Že, ampak jaz nočem plačevat za igre, ki jih ne bom mogel igrati. Prijatelju bi jo seveda prodal za ceno, ki je "fer": če bi mu hotel prodati dve od štirih iger, za bundle pa bi plačal 1 €, bi mu tisti dve igri prodal za pol evra. Tako da bi mu prodal samo tisto, kar ne bi mogel izkoristiti in to za logični delež cene celotnega bundla.

Da pa frendu prodas igro iz humble bundle...dude, resno? Pa tut c je 50c...resno? Fak

abyssus je izjavil:

Yeah, jaz sem že bil budalo. Nakažem tisti dolar, potem pa mi javi, da nisem pravilno prepisal captche. Good one. Še dobro, da je samo dolar.

Torej, kako se to kupi?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Jerry000 ()

Kupiš, se prijaviš na Steam, dovoliš HB-ju dostop do accounta, dobiš igro.

@Jerry000
Prodajanje iger svojemu prijatelju sem dal samo kot primer linkanja večih Steam accountov na Humble Bundle, da ne mečeš iger stran.

Zgodovina sprememb…

prenasalec je izjavil:

Kupiš, se prijaviš na Steam, dovoliš HB-ju dostop do accounta, dobiš igro.

torej normalno vpišeš kodo v tist activate product on steam?

ne dobiš nobene kode...

Kupiš HB, greš na link, klikneš Redeem, se prijaviš v Steam, prikaže se ti tekst z moje slike, klikneš Allow, igra se pojavi v Libraryju.
««
94 / 245
»»