» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
80 / 245
»»

telen ::

Pa sej to ne morš verjet. Lepo da sem dobil popust za 10% OFF Toki Tori 2+, ki je zdej itaq za 34% znižano.

dr.Akula ::

_Denny_ je izjavil:

Nek povzetek tega sranja:
1. Zalaufaš eno izmed teh iger in počakaš dokler ne dobiš vseh možnih kartic; prva pride ponavadi po 20min, za 4 ali več lahko porabiš tudi 6h. Igranje ni potrebno (lahko brez problema pustiš v main menuju čez noč). Tu lahko vidiš koliko še jih lahko dobiš (x card drops remaining); ko dobiš vse možne (No card drops remaining), je to to. Nove za ta špil lahko dobiš samo z Marketa ali z Booster Packom (drop je enkrat tedensko ob naključnem času za naključno igro, dobiš pa 3 karte)
Potem pa:
a) prodaš na Steam Marketu za 1 cent manj kot je najmanjša cena (znesek vpišeš v desni okvirček). Potem počakaš nekaj časa in ob nakupu dobiš denar v Steam wallet.
b) v Marketu kupiš še preostale manjkajoče kartice in daš craft badge. S tem dobiš exp za nove levele - se splača samo, če si level 1 do 9 (lvl10+ začnejo dobivati Foil kartice, ki so x krat več vredne) oz. če hočeš biti frajer z visokim levelom.

Hvala za tole. :)
ni podatka

Jakob_X ::

telen je izjavil:

Pa sej to ne morš verjet. Lepo da sem dobil popust za 10% OFF Toki Tori 2+, ki je zdej itaq za 34% znižano.

A ni tako da potem se dodatnih 10% dobis? Lahko testiras :)

telen ::

Pa res to deluje. V prejšnjih akcijah vem da to ni šlo. Rabi kdo? :)

Gogyto ::

Fak, včeraj zvečer nabavil Civ5 Gold edition za 19,99 €(50%OFF), zdajle pa vidim, da jo majo za 9,99€ na Flash sale (75% OFF)...:(

Tr0n ::

kmetek je izjavil:

http://www.amazon.com/Hotline-Miami-Onl...

še 15% popusta s kodo "Gooncave".

Steam: PREDRAG si.

Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

Mi nic ne koristi. :)

_Denny_ ::

Vpiši si nek ameriški naslov, recimo od Googla:

1600 Amphitheatre Pkwy
Mountain View
CA 94043
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Heh, ce rabis amerisko kreditno kartico. NLB MasterCard ne gre.

_Denny_ ::

Gre gre, od začetka 2012 do zdaj sem jim z NLB Mastercardom pustil okoli 500€ brez kakršnih koli komplikacij.

En mali test (sem probal, če so mogoče blokirali non-usa kartice), šlo je brez problema skozi:
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

ahac ::

Tr0n je izjavil:

Heh, ce rabis amerisko kreditno kartico. NLB MasterCard ne gre.

Ne rabiš. Preverjajo edino to, da je naslov v ZDA (in zaračunajo davek, če vpisani state to zahteva!)
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Bor H ::

Gogyto je izjavil:

Fak, včeraj zvečer nabavil Civ5 Gold edition za 19,99 €(50%OFF), zdajle pa vidim, da jo majo za 9,99€ na Flash sale (75% OFF)...:(

Zato pa čakaš do zadnjega dneva z vsem kar ni v flash sale ali daily deal.

Pravkar sem v inventory dobil Football Manager 2013.
 slika

slika

To zdaj moram prodat v nekem določenem času (ali bo zginilo iz inventoryja?) ali ni važno kdaj prodam? A ima kdo kaj pojma po kakšni logiki sistem razdeljuje naključne igre?
ni podatka

Gogyto ::

Bor H je izjavil:

Gogyto je izjavil:

Fak, včeraj zvečer nabavil Civ5 Gold edition za 19,99 EUR(50%OFF), zdajle pa vidim, da jo majo za 9,99EUR na Flash sale (75% OFF)...:(

Zato pa čakaš do zadnjega dneva z vsem kar ni v flash sale ali daily deal.

Hja, sem rahlo nov s temi Steam sale forami, pa se mi je že včeraj zdelo poceni, ko je blo 50% off. Glede na to, da imam na wishlist samo še Endless Space: Disharmony, pretirane škode ni. Je pa seveda fino, če na 10 jevrov prišparaš - 10 jevrov...:)

EDIT: hvala za nasvet za v bodoče.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Gogyto ()

kmetek ::

a lahko jaz na steam marketu prodam igre, ki sem se jih naveličal itd?

Tron: povedano 100x kako se naredi, tvoj problem :)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: kmetek ()

Bom probal. Sicer zelo malo na Amazonu kupujem.

a lahko jaz na steam marketu prodam igre, ki sem se jih naveličal itd?

Ne (se).

Deep Silver Power Pack Volume 2 [Download]
14,19$

-15% še s kodo...za 10€ 4 solidni špili, folku sploh piratizirat ni potrebno več :)

Sriple Tix ::

Kupil zase Race Injection za 5€ (podpiram SimBin, kajti vozil je najbrž ne bom) in mlajšemu sinu Borderlands 2 z DLCji za cca 25€. Zaenkrat nadvse zadovoljen :).

namesto 85€ si dal 25€?

opeter ::

Saj si imel občasno Hotline Miami za 2,99 $ pri GOGu, ko je bila še poletna razprodaja ...
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Sriple Tix ::

Borderlands 2, Season Pack in Psycho Pack. To je rekel, da si želi in to me je prišlo 23€ ter drobiž..

Kenpachi ::

Tr0n je izjavil:

kmetek je izjavil:

http://www.amazon.com/Hotline-Miami-Onl...

še 15% popusta s kodo "Gooncave".

Steam: PREDRAG si.

Downloading: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

Mi nic ne koristi. :)

www.borderlinx.com

Dobis legalni postni nabiralnik v US in UK. Welcum to 'murica!

Preverjeno deluje superca. Nakupujes s svojo kreditno, as ususal, samo ameriski naslov vpises.
Zaraki Kenpachi.

aja to.....

Primoz78 ::

dr.Akula je izjavil:

slika

slika

To zdaj moram prodat v nekem določenem času (ali bo zginilo iz inventoryja?) ali ni važno kdaj prodam? A ima kdo kaj pojma po kakšni logiki sistem razdeljuje naključne igre?

To ni cela igra....to je kartica in se nisem se zacel ubadat z tem kaj in kako z njimi. To je nekako tako kot bi slikce iz spara Eurobasket zbiral...sam da tukaj si jih prisluzis na razne nacine.

Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Jaz sem 10 EUR zasluzo, ko sem DotA 2 set zacraftal in dobil nek Crystal Maiden Steam profile background, ki sem ga na community marketu prodal. :)

ahac ::

dr.Akula je izjavil:

slika

slika

To NI igra, ampak "trading card". Od tega nimaš nič razen, da sestavljaš neke badge ali pa prodaš.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: ahac ()

Hvala lepa za odgovore. Počasi bom pa dojel pa sistem, ki so ga letos implementirali. :)
ni podatka

Fez in FTL must buy ce kdo se nima.

Bor H ::

Fez čakam da bo na pol zastonj, FTL pa gruntam, neki mam še indie špilov, je pa res da mi ne laufajo praviloma na netbooku, pa še verjetno bo FTL kmalu v Humble Bundlu

Po 2 dneh zame nič.

RejZoR ::

Yeeeees, The Walking Dead -75%. Ceneje pomoje ne bo. Pol sem pa videl še Surgeon Simulator 2013. Sem probal piratsko, ki je sicer crashala non stop ampak tolk smešnega simulatorja pa še nisem probal v lajfu :D Operiraš z uro na zapestju (brez rokavic of kors), ki se ti odpne in pade v notranjost pacienta, rebra razbijaš s kladivom in žago in nasploh delaš masaker. Smešno za crknit :D Mogoče bom našel še kaj za majhen denar ampak The Walking Dead mi je bil glavni. Zdej bo čas 3D pustolovščin, imam še iz GOG ostale od Telltale...

Kaj pravite na SNIPER 2 ? Rad ima snajpanje ampak enka je bila baje bolj tko tko. Je dvojka kaj boljša?
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

galu ::

http://www.metacritic.com/game/pc/snipe...

Bolj švoh (tudi meni se dvojka na PC ni dopadla).
Tako to gre.

medenko ::

obup ta poletje.

Se pri Sleeping Dogs splača vzet kakšne DLC-je al so vglavnem kozmetične narave? Ker jih je cel kup, pa se mi zdi neumno keširat, če ne prinesejo neki bistveno pomembnega v igro...

ORIGIN

Battlefield 3: Premium Service [Online Game Code]

Well I recently bought this from the Amazon Summer sale.

Turns out there is a hidden code to get an extra 15% off, I am pretty miffed, code only shows on certain game pages.
To get 15% off use code Gooncave at checkout.
This is an amazing deal and probably cheapest it has ever been.
Sale ends today.

Instructions to buy from Amazon.com
1) Find a random USA Address such as a Dominos
2) Login to your UK account and add that address as a new address
3) Buy the game with your UK Account, UK Card and USA Delivery Address
Please note some Banks may charge a small fee (pennys to a pound) for buying from USA.

yayo ::

Nisem prepričan, da šteje v tole temo ampak včeraj sem za +-9€ vzel Metro Last Light season pass pri Green Man Gaming.

http://www.allkeyshop.com/blog/buy-metr...

Yey, dobil 30 centov za prodajo neke brezvezne kartice :D SHOW ME THE MOOOOONEY! Lol. Da se folku da ubadat s tem. Jezst bom tolk prodal, da dobil nazaj neki denarja, tud če samo par centov. Si bom vzel kakšen DLC za ta denar heh

Kenpachi ::

Al pa plačaš s PayPal.
Zaraki Kenpachi.

je kdo za Chivalry 4 pack? na osebo 3,5€ cca.

There goes my money... :D

- Sleeping Dogs
- Afterfall InSanity Extended Edition
- God Mode Pre-Purchase (ROW)

Boone ::

RejZoR je izjavil:

Yey, dobil 30 centov za prodajo neke brezvezne kartice :D SHOW ME THE MOOOOONEY! Lol. Da se folku da ubadat s tem. Jezst bom tolk prodal, da dobil nazaj neki denarja, tud če samo par centov. Si bom vzel kakšen DLC za ta denar heh

Jaz sem nabral že preko 20€ s tem karticam. Meni osebno so precej brez veze, tako da prodam vsako, ki jo dobim. Včasih samo malo pogledam, in če cena dokaj konstantno niha, počakam par uric, da doseže tisti dnevni vrh. Čeprav danes, ko cene čez dan nihajo po par centov, se niti ne splača. V beti se je, ker pri celem setu je bilo tudi par € nihanja.

rejzor: afterfall bom tudi jaz vzel...zgleda mass effect fora.

god mode tole?

http://store.steampowered.com/app/22748...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: medenko ()

oo7 ::

Sleeping dogs se splača kupit je dobra?

chivalry group buy?

medenko je izjavil:

rejzor: afterfall bom tudi jaz vzel...zgleda mass effect fora.

god mode tole?

http://store.steampowered.com/app/22748...

Afterfall mi deluje kot neka mešanica The Suffering, Resident Evil in še kakšne grozljivke. Zna bit zanimiva. God Mode pa zato ker je bila poceni in totalen razčefuk.

Je kakšna šansa, da bo Bioshock Infinite znižan kaj več kot 50% ? Me mika, ker sta mi bila prva dva res huda špila, sam če je lahko ceneje, zakaj pa ne :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: RejZoR ()

Kaj pomeni v levem desnem zgornjem kotu, ki piše Cards?

igor0203 ::

Igra kdo Left for Dead 2? Kak vtis o igri? Se splača kupit?

igor0203 je izjavil:

Jaz sem ravnokar kupil Left for dead 2 in Sleeping dogs za dobrih 15 eur.

Samo ne vem pri Left for dead 2 sta 2 mapi - Left for dead 2 in Left for dead 2 beta in vsaka mapa zavzame 15 gb oboje skupaj 30 gb zdaj pa ne vem ali moram obe posneti ali je dovolj samo ena8-O

galu ::

Beta je še za Linuxe. Dol potegneš kero hočeš.
Tako to gre.

Mavrik ::

igor0203 je izjavil:

Če imaš 2-3 kolege s katerimi boš igral je noro dobra. Drugače bolj ne.
The truth is rarely pure and never simple.

Jezst sem igral samo z random folkom, pa je bilo čist zabavno. Še celo Ai controlled soigralci so presenetljivo sposobni.
««
80 / 245
»»