» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
81 / 245
»»

Jerry000 ::

Denarnica me boli:(, nism se nc nabavil, sam je tooook stvari. Lahko kdo darksiders 2 zrihta za kaj ceneje:P?

flbroker ::

A se splača kupit cod:bo2? Ne bi rad kupoval brezveze, ker sem v zadnjih dveh saleih nakupil ogromno iger, igral pa nobene ker se mi ne da. Evo včeraj nabavil bioshock infinite, igral malo in se mi več ne da, ker moraš sledit celi zgodbi in porabiš dosti časa za igro. Meni bolj ustrezajo hitropotezne tipa counter strike.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: flbroker ()

dr.Akula ::

medenko je izjavil:

ORIGIN

Battlefield 3: Premium Service [Online Game Code]

Well I recently bought this from the Amazon Summer sale.

Turns out there is a hidden code to get an extra 15% off, I am pretty miffed, code only shows on certain game pages.
To get 15% off use code Gooncave at checkout.
This is an amazing deal and probably cheapest it has ever been.
Sale ends today.

Instructions to buy from Amazon.com
1) Find a random USA Address such as a Dominos
2) Login to your UK account and add that address as a new address
3) Buy the game with your UK Account, UK Card and USA Delivery Address
Please note some Banks may charge a small fee (pennys to a pound) for buying from USA.

Hvala za info, šlo skozi bp. Uporabil sem Googlov naslov v Kaliforniji :)
ni podatka

kmetek ::

jaz imam na voljo L4D 1 GOTY....aynone for grabs 1-2€ ?

medenko ::

abyssus ::

Jaz sem nabavil COD:BO2 pred 3 dnevi, danes pa 50% cenejša. Gotta be kidding me..

galu ::

(na Steamu) je še vedno predrago.

http://www.amazon.com/Call-Duty-Black-O...
Tako to gre.

TOMB RAIDER vse igre 17,49€ (OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG OMFG) X 10000 :D

Tomb Raider Collection

RejZoR ::

Pismo, The Walking Dead je pa prav epic zadeva. Mi je kar mal žal, da nisem prej kupil zadeve. Grafika je prav huda in super tekoča, zvok in glasba fenomenalna in kar mi je najbolj všeč, zadeva se igra kot bi gledal film, kar da odličen feeling ker je igranje nekak tekoče in ni tistega tečnega iskanja pikslov kot pri starih pustolovščinah.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

itaq.

prenasalec ::

A lahko to kdo potrdi: do zdaj sem dobil trading carde na 20 minut igranja. Je to samo pri meni in naključno, ali to res drži?

49106 ::

Kako vidim samo igre na Flash Sale-u?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

def0r ::

prenasalec je izjavil:

A lahko to kdo potrdi: do zdaj sem dobil trading carde na 20 minut igranja. Je to samo pri meni in naključno, ali to res drži?

Samo je tudi omejeno koliko kart lahko dobis na spil ^^ Kakor sem gledal je omejitev ponavadi 4 random karte, druge moras ali stradati ali kupiti.

PNG ::

Booster pack še lahko kasneje dobiš, ki je set treh kart.

Primoz78 ::

RejZoR je izjavil:

Pismo, The Walking Dead je pa prav epic zadeva. Mi je kar mal žal, da nisem prej kupil zadeve. Grafika je prav huda in super tekoča, zvok in glasba fenomenalna in kar mi je najbolj všeč, zadeva se igra kot bi gledal film, kar da odličen feeling ker je igranje nekak tekoče in ni tistega tečnega iskanja pikslov kot pri starih pustolovščinah.

Meni je tudi super igra, igram pa na iPadu, kjer je EP1 free ostale sem moral dokupit...sedaj je 400 days za 4,49€....kar ni malo za 1 kratko EP...

Lp
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

_Denny_ ::

Trenutno je System Shock 2 v community choice za 2,49€ pa še kartice so dodali. Se splača, če še kdo nima.

Od prejšnjega posta sem še vzel:
Universe Sandbox
Witcher 2
Penny Arcade 4
Ys I & II Chronicles

Skupno torej 19 špilov kupljenih s trading card profitom. V walletu še imam 2,22€ in dobiti še moram 20 kartic. Da vidimo, če bom prišel do konca razprodaj brez uporabe mastercarda :))
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Mipe ::

V čem je poanta teh kart?

_Denny_ ::

http://steamcommunity.com/tradingcards/
http://steamcommunity.com/groups/tradin...

Tako kot pred leti recimo albumi za Fifa World Cup, s tem, da tu pač zbiraš virtualne sličice...v glavnem, zguba časa. Sem bolj podrobno razložil 1 ali 2 strani nazaj.
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

Kaj system shock se splaca? Kaka igra je sploh to?

itaq da se.

Mipe ::

System Shock je ena od kultnih iger. Tako kot moraš enkrat gledati Botra, moraš vsaj enkrat preigrati System Shock.

ravno prodal prvo kartico lol :)

Jeb*mti sunce, lih zej dajo 75% popusta na Shogun 2 DLC-je jaz pa brez Paypala/debitne kartice. ;((;((;((
Tako to gre.

a collection ali samo dlc? naj ti nekdo kupi a ne?

Vse povezano s Shogun 2.

Ja, ponavadi mi je foter plačal to preko paypala, jaz pa mu vrnil v gotovini, zdaj pa je na morju. :'(
Tako to gre.

Ne, collectiona ne, ker Shogun 2 base game mam že. Pa neke stvari bi 2x (še za kolega).
Tako to gre.

Na ZS mi dej linke, in jaz potem kupim kot gift, a ne?

Ti pošljem celoten seznam, kakor hitro bo kolega odgovoril (je tudi na morju) kaj vse še on hoče. Do konca akcije v glavnem bo.

p.s. hvala, res, ti bom vrnil kakor hitro bom mogel.:)
Tako to gre.

shogun je samo še 22 ur.

MATiCEK ::

Fallout: New Vegas Ultimate Edition -75% ... to sem čakal :D Prav tako je Fallout 3 GOYE -75%.

kmetek je izjavil:

shogun je samo še 22 ur.

V bistvu je to na boardu 2 dni (vsaj tako mi kaže ko kliknem na ponudbo). Zdej mi še kaže: "SUMMER SALE! Offer ends in 46:27:10"

Ampak mislim da bo odgovoril že v naslednjih 24h urah.
Tako to gre.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: galu ()

http://store.steampowered.com/app/620/

če kdo še nima PORTAL THE FINAL HOUR 0,49€ :)

OMG. Torchlight 2 je na flash sale. Kaj je možno da gre na 80% seneje? Drugače pa, je kdo za 4-pack? Jaz in brat bi rada vzela TL2, če se najdeta še 2 prosim sporočte. Sam bi moral drug nabavit, na kartic mam sam 10€, 4-pack je pa 14€. Tko da nakažem tistem k je paket vzel preko paypal. Je kdo za 4-pack? Js bi vzel 2 igre (jaz in brat)

def0r ::

galu je izjavil:

Jeb*mti sunce, lih zej dajo 75% popusta na Shogun 2 DLC-je jaz pa brez Paypala/debitne kartice. ;((;((;((

Kaj pa paysafe kartica / ali preko monete?

Torej ni nobenga?

Jerry000 je izjavil:

Torej ni nobenga?

Ni treba več, že imam igro

G-robo ::

oi
jst sm n pocitncah u vzhodnih drzavah evrope in bi rad vejdu kej se zgodi ce tle kupm igrco (n steami sali) in jo igram doma u SLO. Tle bi rad kupu z tu kr nbirad zamudil celga summer sale ne zaradi cejn! Pr enih igrcah pise NOTICE this game can be only play in bla bla bla...Aja jst bi rad kupu sam dodatk z igrco ( borderlands 2 psycho pack) . Kj mi lohku banajo rcun n steami?
TNX

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: G-robo ()

dottor ::

S kolegi smo par minut nazaj ubodli Borderlands GOTY 4-pack za slabih 6€/komad :)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

PNG ::

G-robo je izjavil:

oi
jst sm n pocitncah u vzhodnih drzavah evrope in bi rad vejdu kej se zgodi ce tle kupm igrco (n steami sali) in jo igram doma u SLO. Tle bi rad kupu z tu kr nbirad zamudil celga summer sale ne zaradi cejn! Pr enih igrcah pise NOTICE this game can be only play in bla bla bla...Aja jst bi rad kupu sam dodatk z igrco ( borderlands 2 psycho pack) . Kj mi lohku banajo rcun n steami?
TNX

Zdravo!

Ker nihče nima niti časa niti volje dešifrirati te spakedranščine, jaz na tvojem mestu žal ne bi pričakoval odgovora na tvojem mestu.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Sandi1987 ()

kupil max payne 1+2 :)

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Sandi1987 ()

G-robo ::

Oi
Jst sem na pocitnicah v vzhodnih drzavah evrope in bi rad vedel kaj se zgodi ce tukaj kupim igro (na steamu) in jo igram doma v SLO. Tukaj bi rad kupil za to, ker nocem zamudi celega summer sejla in ne zaradi cen! Pri nekatirih igrah pise NOTICE this game can be only play in bla bla bla...Aja jst bi rad kupu sam dodatek za igro ( borderlands 2 psycho pack). Ali mi lahko zaradi tega bannajo steam racun?
Hvala
Upam, da je zdaj boljse :)

upam da mi uspe v pravem času prodat 3 bastion karte...pol lahko celo deus ex nabavim če pride v flash sale:P

medenko ::

tale deus ex se pa splača na zalogo/gift vzeti nekaj kosov....rofl 1,79€ za tako igre, pa kdo me heca no? :)

ahac ::

G-robo je izjavil:

Oi
Jst sem na pocitnicah v vzhodnih drzavah evrope in bi rad vedel kaj se zgodi ce tukaj kupim igro (na steamu) in jo igram doma v SLO. Tukaj bi rad kupil za to, ker nocem zamudi celega summer sejla in ne zaradi cen! Pri nekatirih igrah pise NOTICE this game can be only play in bla bla bla...Aja jst bi rad kupu sam dodatek za igro ( borderlands 2 psycho pack). Ali mi lahko zaradi tega bannajo steam racun?
Hvala
Upam, da je zdaj boljse :)

Ne vem kako je z drugimi državami v Evropi, ampak ko sem bil v ZDA sploh nisem mogel kupovat, ker se avtomatsko zaklene na tvojo domačo državo (ali regijo ali kontinent?) tako, da sem moral težit supportu, da so unlockal in mi omogočil nakupovanje (za kar so rabil tolk časa, da sem medtem že šel domov).
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Primoz78 ::

Ce bi kdo menjal kero drugo karto za Skyrim...imam eno viska.

lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

V skrajnem primeru lahko ustvariš v tujini nov račun, kupiš preko njega v obliki gifta in podariš igro svojemu prvotnemu računu.
Tako to gre.

glasujte za SKRYIM LEGENDARY :)

Dr_M ::

kmetek je izjavil:

glasujte za SKRYIM LEGENDARY :)

Cemu?
««
81 / 245
»»