Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger

Bor H ::
Ne morš verjet, Crysis 2 je nazaj na Steamu. Ko sem vidu novico sm še dvakrat prebral, da slučajno ne berem o kakem updejtanemu Crysis 1 packu.

SasoS ::
Boste rekli da ne bo pri nas SQ collection deal? ...naj grejo nekam...
edit: ah pravjo na FB da noben ne vidi še popusta...anyway če bo res, potem bo 75% off od 9.99 EUR :D
edit: ah pravjo na FB da noben ne vidi še popusta...anyway če bo res, potem bo 75% off od 9.99 EUR :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SasoS ()

kmetek ::
kaj mi bo crysis 2 na steamu če sem že plačal originu? naj poštimajo da prensenem na steam, kurbe jedne :)

_Denny_ ::
no no no, ne preklinjaj..ni to lepo :)
origin pa bo itak slej ko prej propadel in mu zato tudi držim pesti...ni mi do tega, da bi imel zagnane različne cliente za vsak špil
origin pa bo itak slej ko prej propadel in mu zato tudi držim pesti...ni mi do tega, da bi imel zagnane različne cliente za vsak špil
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

RejZoR ::
Isto. Za zdej imam na Originu samo 3 špile. Battlefield 3, NFS The Run in Spore, ki se mi je kar sam dodal gor. Očitno povezava med accounti in registriranim CDKEY-em. Sam mi je glup klient, frendi niso povezani in nasploh ga nemaram. Če že mora bit naj bo Steam, to pa je to. Zadnje čase sem se začel izogibat tud slednjega in če je možnost raje vzamem špil na GOG.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Jerry000 ::
no no no, ne preklinjaj..ni to lepo :)
Sma že 2, tut js upam da propade:)

bluefish ::
Če bi trg deloval in bi bila določena igra lahko prisotna na obeh klientih, potem si tega ne bi želeli.

PNG ::
Jaz pa upam da Originu uspe. Zadnji možni konkurent proti Steamu. Ko bo steam imel popolno prevlado na trgu smo si ubogi.
Po drugi strani pa bi tudi jaz najraje imel vse igre na enem mestu = Steam. Dvorezen meč. Srce pravi Steam, razum pravi čim več takšnih ponudnikov. Jebat ga.
Po drugi strani pa bi tudi jaz najraje imel vse igre na enem mestu = Steam. Dvorezen meč. Srce pravi Steam, razum pravi čim več takšnih ponudnikov. Jebat ga.

def0r ::
Jaz pa upam da Originu uspe. Zadnji možni konkurent proti Steamu. Ko bo steam imel popolno prevlado na trgu smo si ubogi.
Steam ima vec ali manj skoraj cito prevlado pa so se vseeno v redu. Nekako se mi zdi da nocejo postati taksni kakor so EA:) Kar dosti karme so si nabrali pri vecini igralcev, Origin pa ze od samega zacetka bolj.... negativno.

ahac ::
Jaz upam, da propadeta Chrome in Firefox. Vsi vemo kako fajn je, če ima cel svet samo 1 browser.
Upam tudi, da propadejo T2, Amis, itd... da bomo vsi na Siolu.
Potem tudi upam, da propade Slo-Tech, ker bi blo boljš, če bi bli čist vsi na Mnenjalniku...
Potem tudi upam, da propade Slo-Tech, ker bi blo boljš, če bi bli čist vsi na Mnenjalniku...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Starcraft|| ::
Glede na to da si moderator me čudi da bi rad da slo-tech propade...
Jaz bi rad da Apple in Linux propadeta.
Jaz bi rad da Apple in Linux propadeta.
Kako žalostni časi, ko je lažje razbiti atom kot predsodek. ~ Einstein

Ja, /sarcarm.
Nikoli ni dobro, da ima ena firma monopol. Niti Valve. Mislm, da s tem, ko so si vzel ekskluzivno pravico, da prodajajo DLC za igre prodane preko Steama, to lepo pokazal. Majhni koraki... ampak se vidi v katero smer.
Nikoli ni dobro, da ima ena firma monopol. Niti Valve. Mislm, da s tem, ko so si vzel ekskluzivno pravico, da prodajajo DLC za igre prodane preko Steama, to lepo pokazal. Majhni koraki... ampak se vidi v katero smer.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()

dr.Akula ::
Sicer ne čisto on topic glede Steam iger, ampak bolj ontopic kot debata nad mano. Danes se je pričel prodajati novi Humble indie bundle 5 in igre v njem so vse po vrsti odlične, tako da ne skoparit... :D
ni podatka

Starcraft|| ::
Blizzard je najboljši.In ima na srečo battle.net in ne Steam
Kako žalostni časi, ko je lažje razbiti atom kot predsodek. ~ Einstein

Jaz upam, da propadeta Chrome in Firefox. Vsi vemo kako fajn je, če ima cel svet samo 1 browser.
Te stvari se sploh ne morejo primerjati med sabo, ker te noben ne sili, da imaš za določene spletne strani določen browser/isp. Lahko gledaš slo-tech s Safarijem, Firefoxom, IE, Chromom ali celo Lynxom? Da.
Lahko igraš Need For Speed: The Run brez Origina? Ne, ne moreš. Na eni strani sem celo videl, da po novem posiljujejo s tem tudi v Retail izdajah. Kupiš dvd škatlo brez kakega medija, v njej so pa samo navodila za registracijo in Origin serijska številka.
Da ne bo offtopic - zunaj je novi Humble Bundle z najboljšimi igrami do zdaj: Limbo, Amnesia: The Dark Descent, Psychonauts, Superbrothers, Bastion. Bastion dobiš, če plačaš več kot je povprečje (trenutno 7,10$ - 5,75€), minimum brez Bastiona pa je 1$ (0,85€).

No bomo pol tko rekl (bom reku), Raj bom uporablu sam Steam ker mi je ljubši, origin ne maram. Tko da naj dajo ven kar čjo...sam da bodo igre povsod na voljo
Sam so res hudi:). Kaj to se da vse igre na steam aktivirat?
Sicer ne čisto on topic glede Steam iger, ampak bolj ontopic kot debata nad mano. Danes se je pričel prodajati novi Humble indie bundle 5 in igre v njem so vse po vrsti odlične, tako da ne skoparit... :D
Sam so res hudi:). Kaj to se da vse igre na steam aktivirat?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

To niti slučajno ni isto. Na Steamu imaš gor frende, community, celotno platformo. Pol pa poženeš Origin in nimaš nič od tega. Frendi so drugi oz če nimata istega klienta ampak igrata isti špil ne moreta tekstovno komunicirat, ekskluzive na eni ali drugi platformi stvar samo še poslabšajo. Pri browserju je pravi drek, Slo-Tech vsem dela isto v Chrome, Firefox, Operi al pa IE. Ne meči v isti koš če ne veš o čem govoriš...

@Jerry000 Ja vse se da aktivirat na Steamu, imaš pa tudi možen direkten download in soundtrack od vsake igre dobiš zraven.
ni podatka

sm že nabavil:P. Nisem pa dobil emaila za mojo unique povezavo...malo čudno. Tko da soundtracku nemorem dol potegnit ker nimam mojega linka. Upam da dobim ta email z linkom

Ja, tudi jaz nisem mojega maila dobil čisto takoj, zgleda da imajo velik naval. Dobiš pa link tudi takoj po tistem ko nabaviš, si verjetno spregledal.
ni podatka

link sem dobil (drugače nebi moogel aktivirat na steam) ampak potem sem browser zapru in kasneje sm hotu dol si potegnit soundtrack in nisem mel nikjer mojega linka. V inbox na mailu pa ni bilo nič...samo od paypal

deadbeef ::
Ja ampak ti mešaš hruške z jabolki... fora je, da se ne da kupit določenih iger na steamu.. kt so na origin "exclusive".. potem naj povsod ponudijo iste igre.. zaradi mene naj origin obstaja.. ampak naj dajo uporabnikom možnost da te igre kupjo tut na steamu... tole z brskalniki je potem tko.. kokr če bi npr. IE odpiral določene spletne strani... Firefox pa jih ne bi.

Steam in Origin itak nista samo trgovini, ampak patch/DLC/cloud/multiplayer service.
Mass Effect 3 multiplayer brez Origina ne bi laufal kot tudi Portal 2 ali Team Fortress 2 ne bi laufal brez Steama.
Mass Effect 3 recimo lahko kupiš na gamefly.com, ampak še vedno rabi Origin. In če Valve ne bi postavil pogojev kot jih je (zahtevajo ekskluzivo za prodajo DLCja), potem bi EA igre prodajal tudi na Steamu.
Po drugi strani... Valve pa res očitno noče, da se njihove igre prodajajo še kje drugje kot na Steamu.
Mass Effect 3 multiplayer brez Origina ne bi laufal kot tudi Portal 2 ali Team Fortress 2 ne bi laufal brez Steama.
zaradi mene naj origin obstaja.. ampak naj dajo uporabnikom možnost da te igre kupjo tut na steamu...
Mass Effect 3 recimo lahko kupiš na gamefly.com, ampak še vedno rabi Origin. In če Valve ne bi postavil pogojev kot jih je (zahtevajo ekskluzivo za prodajo DLCja), potem bi EA igre prodajal tudi na Steamu.
Po drugi strani... Valve pa res očitno noče, da se njihove igre prodajajo še kje drugje kot na Steamu.

kriko1 ::
Origin je tudi drag. NFS run še vedno drži ceno 50€, medtem ko zaslediš fizične kopije te igre ponekod že za 30€. WTF?!

Origin je tudi drag. NFS run še vedno drži ceno 50€, medtem ko zaslediš fizične kopije te igre ponekod že za 30€. WTF?!
To je tut bedno ja

Bananovec ::
Killing Floor is 75% off, use ROYAL-BARGA-INING to get another 10% http://ow.ly/biDMr /James
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Red Orchestra: Ostfront 41-45 -75%
http://www.gamersgate.co.uk/DD-ROO4145/...
A se ta igra sploh še kej igra prek neta? Singleplayer pa vidm da nima...škoda
http://www.gamersgate.co.uk/DD-ROO4145/...
A se ta igra sploh še kej igra prek neta? Singleplayer pa vidm da nima...škoda

Še en dober deal, kdor slučajno še nima!
Far Cry + Far Cry 2 Complete Pack za slabih 5 EUR!
LINKAŽA: http://store.steampowered.com/sub/2863/
Far Cry + Far Cry 2 Complete Pack za slabih 5 EUR!
LINKAŽA: http://store.steampowered.com/sub/2863/

Epic monday deal.
Trije deli fantastične igre Broken Sword za 1,75 EUR! It can't get any cheaper than this lol
Trije deli fantastične igre Broken Sword za 1,75 EUR! It can't get any cheaper than this lol

Sam moraš bit pa res uber kreten, da greš raje ukrast 3 špile kot da jih kupiš za 1,75 EUR. Ker sorry, pri taki ceni ti pa ne bom pristal na noben izgovor al pa komentar. Seveda se bo nato taisti osebek raje nažgal v enem lokalu, da niti vedel ne bo zase, pokozlal sebe in cel avto, to pa bo produktivno oz vredno denarja. Za slaba 2 EUR pa bi lahko užival ure in ure ob zanimivi pustolovščini. Nekaterih ljudi ne bom nikoli zastopil...

Epic monday deal.
Sem vzel takoj po Steamovem tweetu. Škoda edino, da BS II ni novejša remastered verzija

MAGGOTs! ::
Priporočam nakup The Binding Of Isaac.
Ni je boljše neodvisne igre pod 10 evrov.
Play TF2 until death! :D

def0r ::
Priporočam nakup The Binding Of Isaac.
Ne kapiram zakaj je ta igra tako popularna.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: def0r ()

Bor H ::
Agreed, sicer sem je odigral ene 7 ur ampak me nikakor ne vleče in vprašanje če bom kupil DLC. Če jo pa kdo res hoče naj pa počaka še ene 2 tedna, se bo pol verjetno razprodaja začela in ni hudič da ne bo vsaj 50% dol.
Sem pa ravnokar končal Limbo. OMG! Kaka atmosfera, prov vidš da je severnjaški špil. 3/4 časa sem mel kocine pokonc, na konc sem pa skor rage attack fasal (zarad konca zgodbe, ne zarad gameplaya). Če kdo slučajno še nima naj kup, res da je sam uro pa pol dolg ampak je pa noro poseben.
On a side note: če kdo še nima naj kupi Humble Indie Bundle 5: Limbo, Psychonauts, Amnesia, Superbrothers, če plačaš več kot povprečje (8.4$) pa še Bastion, Super Meat Boy, Braid in Lone Survivor. Časa mate še 2 dni in pol.
edit: zanimivo, Steam mi pravi uro pa pol igranja, steamcommunity pa 2 uri in pol
Sem pa ravnokar končal Limbo. OMG! Kaka atmosfera, prov vidš da je severnjaški špil. 3/4 časa sem mel kocine pokonc, na konc sem pa skor rage attack fasal (zarad konca zgodbe, ne zarad gameplaya). Če kdo slučajno še nima naj kup, res da je sam uro pa pol dolg ampak je pa noro poseben.
On a side note: če kdo še nima naj kupi Humble Indie Bundle 5: Limbo, Psychonauts, Amnesia, Superbrothers, če plačaš več kot povprečje (8.4$) pa še Bastion, Super Meat Boy, Braid in Lone Survivor. Časa mate še 2 dni in pol.
edit: zanimivo, Steam mi pravi uro pa pol igranja, steamcommunity pa 2 uri in pol
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Bor H ()

Na Steamu se sedaj lahko kupi "Rune Classic", ja to je tisti kul špil kjer kot viking sekljaš beštije ter jih oklofutaš z njihovo lastno roko ali nogo.
http://store.steampowered.com/app/21095...
Kot kaže so tud Valve-ovci zavohali, da folk na GOG-u naveliko kupuje zelo stare naslove. Kar niti ni slabo. Več kot se jih bo dalo dobiti, bolje bo :D Epic špili pač ne smejo pasti v pozabo samo zato ker ne delajo na najnovejšem sistemu oz grafika nima Pixel Shaderjev 5363575375 generacije...
Kot kaže so tud Valve-ovci zavohali, da folk na GOG-u naveliko kupuje zelo stare naslove. Kar niti ni slabo. Več kot se jih bo dalo dobiti, bolje bo :D Epic špili pač ne smejo pasti v pozabo samo zato ker ne delajo na najnovejšem sistemu oz grafika nima Pixel Shaderjev 5363575375 generacije...

Rias Gremory ::
Možnost je, da bo Steam tudi na Linuxu že to leto.

Mirno gledamo, kako naš svet propada,
saj za časa našega življenja ne bo popolnoma propadel.

Rias Gremory ::
Mirno gledamo, kako naš svet propada,

DOOM_er ::
sej nekje sem bral je nek tip direktno Garyju poslal mail z vprašanjem če bo linux port že letos pred božičnimi prazniki na voljo? V odgovor je poslal da bo.
Robots will steal your job. But that's OK

opeter ::
Na Steamu se sedaj lahko kupi "Rune Classic", ja to je tisti kul špil kjer kot viking sekljaš beštije ter jih oklofutaš z njihovo lastno roko ali nogo.
Jaz bom počakal, da bo na GOGu. Nočem izposojat špile na Steamu, raje imam nekaj "fizičnega", kar ostane v roki. Pri GOGu to vsekakor dobim.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Jaz bom počakal, da bo na GOGu. Nočem izposojat špile na Steamu, raje imam nekaj "fizičnega", kar ostane v roki. Pri GOGu to vsekakor dobim.
To si se pa mal zmotu, na GOG ni nič fizičnega. Dobiš špil v digitalni obliki

BALAST ::
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

fireX88 ::
čak kaj? :D
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!