» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
40 / 245
»»

Bor H ::

Točno tako. Pri PC igrah vemo da so lahko problemi in ne vem kaj bi s tem rešu. Če delaš preorder itak opozorila ne bi mogl bit, ker tudi razvijalec uradno ne ve za probleme. Če kupuješ po izidu pa preveriš forume. Plus da bi Steam z opozorilom o bugih padu v čudno situacijo: kje potegnt črto? Za RAGE se strinjamo da ma probleme, da jih recimo UT2004 nima (več) tudi. Kaj pa recimo Fallout al pa Skyrim? So bugi dovolj grozni za opozorilo? Pol si pa predstavljajte opozorilo pri CODu da je bugast. Najprej bi jih Activision linčal pol pa še armada fanboyev, ki bi trdil da to ni res da njim laufa brez problema.

Torej, takoj po izidu je žal praksa da je treba špil popatchat, kasnej maš pa na voljo forume.

RejZoR ::

Zdele je novejši Medal of Honor za 7 EUR. Je ta za kej? Zadnji MoH, ki sem ga igral je bil Allied Assault kjer je izkrcavanje na Normandijo trgalo gate. Za te tanovejše pa nimam pojma. Za 7 EUR se mi zdi nekako smiselna cena, ker CoD in BF držita ceno kot da sta zlata in tkana s platino.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Sriple Tix ::

R. Kupil sem jo danes in tamala jo nabijata ze vse dopoldne. Bi dejal nekaj v stilu BF:BC2, morda malce hitrejsa. So pa serverji kar dobro popolnjeni in tudi nacinov igranja je dovolj (TDM, osvajanje punktov, King of the Hill... ne vem pac, kako se natancno imenujejo v tem spilu). Tudi graficno je nekje v stilu omenjenega BF, jezi ju le, da ne moreta nastaviti stranskih miskinih gumbov, mene pa, da moram vedno odklopiti volan, ki ga seveda pred svojimi voznjami vselej pozabim prikljuciti nazaj :). Skratka, vreden tistih 7 € in drobiz.

Gizm0 ::

MoH je tipični moderni FPS. Torej gre za linearni point & click shooter s kopico vmesnih sekvenc. Če ti je všeč COD stil igranja singleplayerja, potem ti bo verjetno ok špil, drugače pa ti bo špil drek od dreka :)

SP je na hard dolg 3 ure. Beda. MP je pa DICE naredu na Frozenbytu ampak baje je daleč od spoliranosti BFjev.

def0r ::

Frozenbyte yeah:p MP je cisto decent, SP pa mi nekako ni ustrezal ne vem zakaj. Zgodba mi je bila se veliko bolj bedna kakor katerikoli CoD.

fireX88 ::

Najprej da se opravičim fanom steam ker sem program po krivem okrivil!(da osvežim zadevo,Shogun 2 mi ni delal in sem zato obkrivil steam)
Problem je bil pri meni, za katerega pa na nekakšen način nisem bil kriv!
Najprej sem sicer mislu da je kriv steam, nato microsoft visual c++ ampak šele po dnevu iskanja in googlanja (to sem se šele danes uspel se sesti za comp) sem ugotovil, da mi manjka TrustedInstaller. Kdaj sem ga zbrisal se ne spomenm, pa tudi sam vem, da ne šaram po Windows mapi brezveze! No stvari nisme našel tudi v cmd-ju kar mi je ostala le možnost da sem pobrisal. Začel sem googlat in sem ugotovil, da si avast "dovoli" stvar pobrisat! Zakaj? nevem!! Poskušal sem tale TrustInstaller nazaj vnest tam kamor spada, vendar mi ni uspelo (porabu sem približno 2uri). Nato sem se odloču formatirat c disk (še dodatna ura) in igra zdaj deluje!
Tako da bi se rad še enkrat iskeno opraviču da sem po krivem okrivil steam! Naj vam bo še naprej svetla točka v življenju :))

Point tega TrustedInstaller-ja pa je, da ti dovoli istalirat določeno stvar (na nek način kot administrator, pa čeprav sem bil v tem primeru jaz sam). Zakaj mi je delal porobleme samo pri c++ nevem, in se tudi nebom poglabljal v tole, sem pa prebral da nekaterim dela problem recimo pri inštaliranju microsoft windovs office 2010(pa tudi ni tole edini primer)!
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

BALAST ::

Bravo, zdaj pa novim TW zmagam naproti!
"You may fool all the people some of the time;
you can even fool some of the people all the time;
but you can't fool all of the people all the time."

avast! niti slučajno ne briše kar neki v tri krasne, še najmanj pa TrustedInstaller, ki je namenjen verifikaciji digitalnih podpisov pri programih.

https://178.63.99.109/index.php?topic=6...
http://forum.avast.com/index.php?topic=...

Ok sam si res ne dovoli, ampak opozori in vrže da je rootkit. Možno da je ponudo možnost kaj naj naredi z njim, pa sem dal probriši! Problem je pa ta, ker se ne spomenm!

EDIT: tole sem zdaj našu. Škoda k nisem že prej, bi še to probal!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: fireX88 ()

Netrunner ::

Ima kdo težave z GTA IV na steamu da mu ne zažene igre več kot 800x600 ? ... sumim da so krivi ATI grafični driverji katere sem updejtal zaradi BF3ja .. kakorkoli ima kdo podobno težavo ?
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

bom dns probal ko pridem domov, pa sporočim!

meni dela na nastavitvah katere sem sam nastavil!
sm ne obkrivit steam k te bojo feni linčali 8-)

Prebol.

Men tut dela normalno.

sm že :)

Jerry000 je izjavil:

grid je zakon. Sem špilal pirata in mi je trenutno vsaj zame še najboljša dirkaška igra. Sam škoda ker to igro bi raje imel v škatli in ne digitalno:)

zarad tvojga citata sem jo takrat kupil in te zdj krivim za izgubljenih 20+ ur :D
Res je kul, priporočam ko bo spet v kaki akciji

Jerry000 ::

Bor H je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

grid je zakon. Sem špilal pirata in mi je trenutno vsaj zame še najboljša dirkaška igra. Sam škoda ker to igro bi raje imel v škatli in ne digitalno:)

zarad tvojga citata sem jo takrat kupil in te zdj krivim za izgubljenih 20+ ur :D
Res je kul, priporočam ko bo spet v kaki akciji

Haha sorry:D. Men ena najbolših dirkačin odkar je NFS šou navzdol

se strinjam...sicer sem igral samo gusarja k mi niso najbolj pri srcu dirkaske igre...ampak tale...tale je pa super :)

kmetek ::

ahac ::

Steam za Android in iOS
Kr kul stvar, če je kakšna akcija pa si afk in nočeš zamudit. :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

SasoS ::

HR seka ;)

bo kdo nabavil Mortal Kombat Arcade Kollection:)? Zanima me multiplayer...a je to mišljeno online al tko da sta 2 na eni tipkovnici? Pa tut zanima me al je online ala lobby pa maš tko fighte al je sam z frendi

subby ::

sem kupil sebi in frendu, sva probala prek neta... nativna podpora za xbox gamepad, za rumblepad sem v steam mapo nasnel x360ce pa dela lepo
ima špil pa tud ranked igre ter leaderboard
pa za delovanje potrebuješ GFWL

gfwl? No xbox gamepada nimam mam logitech. Torej je nek looby online?

Ni lobbya, lahko narediš sobo, katero narediš public ali private in potem povabiš frenda. Imaš opcijo quick match, kjer boš joinal v eno tako odprto sobo. Potem je pa še ranked, kjer te poveže z random nasprotnikom, vse kar izbereš je kater del igre 1-3 boš igral in kakšnega nasprotnika iščeš, po skillu v primerjavi s tvojim rankingom.

Na getgamesgo Square Enix razprodaja

Elder Scrolls u akciji na Steamu če koga zanima. Sicer samo 50%, Skyrim pa 33%...ampak boljš kot nič.

Plants vs Zombies GOTY končno za normaln dnar, do zdej je bil ta špil najcenej 3,4€, zdj 2€, navali narod.

Pri Skyrimu se je dalo še uporabit Bethesda kupone, tako da sem ga jaz s 25% kuponom dobil za 25€.

Wisor ::

Today on steam !

Dear Steam Users and Steam Forum Users:

We continue our investigation of last year’s intrusion with the help of outside security experts. In my last note about this, I described how intruders had accessed our Steam database but we found no evidence that the intruders took information from that database. That is still the case.

Recently we learned that it is probable that the intruders obtained a copy of a backup file with information about Steam transactions between 2004 and 2008. This backup file contained user names, email addresses, encrypted billing addresses and encrypted credit card information. It did not include Steam passwords.

We do not have any evidence that the encrypted credit card numbers or billing addresses have been compromised. However as I said in November it’s a good idea to watch your credit card activity and statements. And of course keeping Steam Guard on is a good idea as well.

We are still investigating and working with law enforcement authorities. Some state laws require a more formal notice of this incident so some of you will get that notice, but we wanted to update everyone with this new information now.

Gabe

Tole s kreditnimi je pa malce huda no.

a še komu dela steam probleme? Na clientu mi piše NO CONNECTION, na spletni strani pa vpišem nick in pass in me ne spusti, kliknem log in in se ne zgodi nič

69charger ::

Danes ne dela Steam,hold on!
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Tole ti je najbrž delalo probleme.

Kdor še nima Plants vs Zombies, a must have! Za 2 EUR je deal, ki ga ne smete zamudit. Špil je enostavno nalezljiv.

špil ni nč posebnega, špilaš 1x in maš dost

Tud v drugo je fun ker ti vsili določene plante in se moraš ti prilagodit. Pa tud sicer, če preigraš sam 1x je za 2 EUR hud fun.

stalker ::

2 eur za najmanj 4 ure zabave? Ugotavljam, da so špili ena zelo zelo poceni zabava, sploh pa tisti kupljeni v kakšni akciji.

No jst sm ta vikend že mel 13 ur igranja...za 2€...fair enough

Margecan ::

od dans naprej pa do nedelje mate mw3 mp zastojn :P

Alan Wake je pa 21€, skor zastonj. Poleti torej 10€ ;)

Pozabi na poleti, tole je akcija...20,99....cena bo skočila na 29,99 itd...

Ne ne bo, 24€ je cena za vzhodno evropo.

PNG ::

Kako to, da je Alan Wake tako poceni, če pa je 3A špil ki je ravnokar izšel? :S

Dr_M ::

A ni fino, da se ne prodajajo vsi spili po zlatarskih cenah? Vsekakor pozdravljam take cene. :>

Zato ker ni nov ampak par let star XBox port? Pa ker mamo cenej v vzhodni evropi, drugac je 30€

Mislim brez zamere fanta, samo sta oba odgovora brezvezna. S prvim se strinjam, samo ni odgovor na moje vprašanje, drugo pa je neumnost, ker še noben AAA špil ni stal tak malo, ne glede na to če je port ali ne.

Dr_M ::

Za dober odgovor se obrni na zaloznika ali steam support.

Jao, a res ni nobenemu niti malo zanimivo ali čudno to? Poleg mene?

AAA špili imajo visoke cene dokler hype drži in po dveh letih pač je hype popustu. Pa še malenkost da mamo PC gamerji rahel prezir do tega špila zarad vsega kar se je dogajal dve leti nazaj.
««
40 / 245
»»