» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
22 / 245
»»

Tr0n ::

Beat Hazard, ce se nimate.

PARTyZAN ::

Nimam, pa mi po gameplay videih tudi ni zanimiv. Danes bom passal na vse :p.

Bor H ::

Beat Hazard je res kul, sploh ko daš na ful stroboskopske efekte in igraš na višje težavnosti "I can't see for all the awesome"

RejZoR ::

Evo, kupil STALKER Clear Sky tako da imam zdej vse 3 špile. Ostalo je bolj meh kot ne. Čakam na akcijo jutri...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

lopov ::

Enako 8-) SoC ravno končujem pol pa ne vem, kaj najprej, CoP al CS. Se mi je pa nabral tolk neodigranih zadev da bo to edini nakup ker vidim, da do novega leta (in novih razprodaj) ne bom preigral vsega 8-O

Edit: ME2 je že bil v akciji? No, to bi še ubodel ...

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lopov ()

Bananovec ::

Bor H je izjavil:

Beat Hazard je res kul, sploh ko daš na ful stroboskopske efekte in igraš na višje težavnosti "I can't see for all the awesome"

Za tri vstopnice lahko dobite Zlato ladjo zastonj.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

Že zrihtan, če pa rabte tist ticket od Beat Hazard in mate ultra pa sam pejte Boss Rush špilat pa bo.

69charger ::

Meh,danes je dober samo Killing Floor in L4D2 deal.
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

Dr_M ::

Pa FarCry 2 :)
Smesno, ce uzames FC in FC2 je 9.99€, ce pa vsakega posebi, pa cca 7.5€.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Po svoje je to kul, da ne bom prveč zapravil. Pred koncem deala bom preveril še random indie špile pod 5 evrov. Mogoče bom kaj našel. Danes pa ni nič pametnega. Spet.

Tisto s Far Cry je res smeh :)

Kings Bounty je baje kul, žal sm že zapravu nekaj € v tem summer sale obdobju tko da se zadržujem, je pa Batman ugoden, če ga kdo še ni igral (čeprov bo verjetno kmal še cenej, če ne prej jeseni ko pride nadaljevanje)

Tr0n ::

Batman = win.

kmetek ::

FC skupaj je 7.5€

stalker ::

Pa ne samo FarCry, še en kup ostalih franšiz pride ceneje če vzameš vsakega posebej. s.t.a.l.k.e.r. naprimer.

Good Guy ::

L4D se splača? se kj igra zadevca

Primoz78 ::

Ravnokar ubodu L4D pack in pa FC pack...bo pestra zima letos ;((

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

dice7 ::

L4D se ne splača, uzemi raje L4D2. Praktično isti špil, samo več različnih orožij ter zombijev. In L4D2 igra več ljudi

McClane ::

LFD2 se splača, za enko pa ne verjamem, ker mislijo prenesti vse originalne kampanje v LFD2, tako da je praktično zapuščen špil.
\"You want us to build WHAT??\" - Ancient Chinese Wall Engineer

ebo ubavu še LFD2

LotDev ::

Killing floor se splaca?

Primoz78 ::

A je kdo ze "oddal" extra copy igre komu? Ker imam Orange box in bi rad ubodu komplet Valve pa me zanima ce pol lahko podarim eno kopijo HL in HL2 kolegu ali samo v primeru ce sem prej kupil H-L in H-L 2 vsako posebi?

Lp Primoz
GAMING HTPC I5 2500k/ASUS P8P67/4GB CORSAIR XMS3/
VERTEX 3/ASUS 670 GTX OC/Antec TP-650 NEW/

Samo če posebej piše lahko oddaš igre iz paketov naprej, praviloma pa ne gre.

LotDev je izjavil:

Killing floor se splaca?

Poglej gameplay, ki je meni osebno všečen. Sem igral kako leto nazaj, ko je bil 3 dni zastonj in mi je igra bila všeč. Sem pa sedaj nabavil L4D2, ker ga nisem prej še nikoli igral, če ne bi pa vsekakor zraven nabavil še Killing Floor.
Regards, Apple

BALAST ::

Killing Floor je brezvezena zombi streljačina, sicer je preprosta ampak tudi zelo temačna in zame osebno ima zastarelo grafiko. L4D2 je dosti boljši.

LotDev ::

Tudi jaz sem sedaj nabavil Left 4 dead 2, namesto Killing floor. Lahko me kdo doda na steam, da gremo kakšen co-op: DivineSign

st0jko ::

vzel sem si farcry1 in gta pack. Farcry 2 sem igral kake pol ure. Malo več. Ni vredno tud 5€. Enko sem pa parkrat obrnil. Gta mi je tudi všeč. Še zdaj včasih malo poženem episodes from liberty city.
keks?

Beat Hazard ali Audiosurf?
Regards, Apple

BTW bom preskočil oboje, ker imam na kartici samo še 8€. Če bo kdo slučajno kupil RIFT ali pa ga že ma, me naj kontaktira, da mu dam Reedem kodo za nek item, ki sem jo dobil pri TF2.
Regards, Apple

Dons je kar ok deal. Sem vzel Tiberian Twilight in Company of Heroes Complete Pack.

subby ::

lara croft: guardian of light je baje odličen coop špil(3,74€ danes), sam sem ta mesec že tolk zapravil, da bo mogla počakat :\ sicer pa tud polna cena ni tako visoka, tako da jo tud drugič lahko izven akcije kupim bp

PNG ::

Tiberium Wars, Kane's Wrath, Red Alert 3, Uprising, Company of Heroes Tales of Valor (zadnji ki mi še manjka od Company of Heroes) - vse skupaj za 14,5€. Not bad.

Dr_M ::

UUUU Quake collection za 7.5€.
Skoda, ker sem ze nabavil id pack..
Mal me mika Kane's Wrath in Tiberium Wars.
Tiberian Twilight mi sicer zgleda dobr, ampak za igrat je pa totalno mimo.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

st0jko je izjavil:

vzel sem si farcry1 in gta pack. Farcry 2 sem igral kake pol ure. Malo več. Ni vredno tud 5€. Enko sem pa parkrat obrnil. Gta mi je tudi všeč. Še zdaj včasih malo poženem episodes from liberty city.

Men je bil pa Far Cry 2 kul, preveč vozakanja sicer, sam špil je pa soliden in sem ga dvakrat končal s praktično vsemi misijami narjenimi.

Bananovec je izjavil:

Beat Hazard ali Audiosurf?

osebno mi je Audiosurf čist mim, Beat Hazard pa zmaga

Dr_M je izjavil:

UUUU Quake collection za 7.5€.
Skoda, ker sem ze nabavil id pack..
Mal me mika Kane's Wrath in Tiberium Wars.
Tiberian Twilight mi sicer zgleda dobr, ampak za igrat je pa totalno mimo.

Quake Collection že imam, moti me edino, da gor nimajo Quake 4, drugače bi ga že zdavnaj kupil :(

Qlimax ::

oprostite ker se umešavam v to debato...,ampak zanima me (če kdo ve) koliko bi bila primerna cena prodaje steam accounta z igrama CoD MW2 + Oba map pack-a & CoD Black Ops...Vse skupaj sem dal 130€...

Lepo prosim za pomoč. :)

BALAST ::

Se ne sme prodajat, ker če Steam opazi tvoj oglas, bodo račun takoj zaklenili!!!!

Drugače pa ja na sivem trgu bi dobil 10€ na igro CoD, torej 20€. (Ruske različice noviega CoD BO se prodajajo po 12€, kar je pri nas še dopustno, v Nem. pa ne)

Bi rekel max 50-60€. Jaz več nebi dal. Hudič, še toliko ne bi dal. Je pa za kupca nepomembno, koliko si ti dal za igro, ker on hoče samo pravo ceno.
Računa pa jaz osebno nebi prodajal. Raje si ga šparaj, dokupi kako igro med akcijo in se čez kako leto spet odloči za igranje.
Regards, Apple

sokolec ::

Probite Heroes of might and magic V collection. odličen rpg k te notr potegne

def0r ::

Mislis TBS ne RPG. Heroes of might and magic so potezna strategija:P

Qlimax ::

Ma ne jaz bom acc kar prodau, recimo za 50€...in s tem dobil denar za prihajajoč BF3 !!:D....če kdo kup nej napiše :)

Lp

Danes ni nič pametnega. Bom "prihranil" tistih 17 evrov, ki sem jih dal za indie špile po 1-3 evre.

PARTyZAN ::

Jaz sem si kupil Fallout 3: GOTY. Mass Effect 2 je tudi več kot vreden tistih 6,8€, ampak ga žal že imam :p.

Pa Amnesia je must have za 1 pir.

lopov ::

Ubodel ME2, zdaj lahko "v miru" čakam na trojko :P

Nabavil Terrario, ker vem da je must buy
Regards, Apple

st0jko ::

bah.. danes se bom vzdržal kupovanja česarkoli. Edino portal2 je zanimiv, ampak 19€ se mi še vedno zdi preveč. Sem škrt.
keks?

stojko mi je omogočil:

MASS EFFECT 2
FALLOUT 3
AMNESIA

;)

hmm hitman?

rovtar: 7,5€ je đabaka, čeprav 1 del manjka baje.

69charger ::

http://steamcommunity.com/profiles/7656...
Garrys Mod je pač zakon xD
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?
««
22 / 245
»»