» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
20 / 245
»»

ahac ::

Tisto je vštet strošek skupnega pakiranja. :))
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Bor H ::

Danes se začenja summer sale, skrijte kartice, čimprej ;)

Bananovec ::

Ni ne fail in ne kraja. Verjetno se jim ne da spreminjati cene za vsako akcijo, ki je itak vsakih pet minut.
Its only copying if samsung does it. And unless we patent this in 5 years,
this is the shittest tech ever ... and we'll sue you.
Regards, Apple

RejZoR ::

Bor H je izjavil:

Danes se začenja summer sale, skrijte kartice, čimprej ;)

Mastercard is gonna suffer hard...
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Tr0n ::

69charger ::

Haha tolko so serverji preobremenjeni da se na cajte sploh ne da gor pridt :P
How many guys from a tech forum does it take to change a lightbulb?

je kdo mogoče igral TDU2? Se jo splača sam za SP kupt al bolš da počakam na katero bolj zabavno?

Za 5 EUR se ziher splaca.

subby ::

to se mi zdi pa tud edina zanimiva stvar danes
edit: aja borderlands... čakal sem tole!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: subby ()

Američani majo GOTY Borderlands za 7.5 usd. Jst ga sam zato ne vzamem, don't feel like paying twice as much

LotDev ::

Summer sale se je začel:P Strežniki so preobremenjeni, zato včasih ne moreš priti na stran:)

Ne pozabite joinat summer sale group za free ticket.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: LotDev ()

Je TDU2 za kej? Kakor sem slišal je bolj kot ne crap. Ampak to so samo besede. Enka mi je bila ok, sicer rata mal monotona ampak prosto cruizanje naokoli je kul.

PARTyZAN ::

TDU2 je 10€, tolk pa na žalost ne dam. Sem si pa kupil X3: Reunion in Terran conflict, (ki sicer nista v summer saleu) za 12.5€ :). Pa upam, da se nisem zajebal, in da bodo dali X3 v akcijo v naslednjih 10 dneh :P.

Prasci. Ko sem spraševal je bil TDU2 okoli 4 evre, zdej pa je 9,99 EUR. Kar naj ga imajo zdej lol.

Good Guy ::

Valve Complete Pack za 44€

ru7 ::

Hvala za opozorilo na razprodaje, sem še uspel kupit TDU2 za 4.99€ :)

krho ::

Ko bo portal 2 imel >= 66% popusta pa povejte :)
si.Mail odprto-kodni odjemalec elektronske pošte. - http://www.simail.si
Uredite si svojo zbirko filmov, serij in iger - http://xcollect.sf.net

Pebkac ::

Že kupil Garry's Mod za 2€, drugače pa čakam na kakšne dobre daily deale.:D

Mal me spet vleče Borderlands čeprav eni pravijo da je lahko precej zabavna al pa je čist mimo. Solo pravijo da ni najbolj...

tsatthoggua ::

Borderlands, nisem pripravljen placat 2x vec kot amiji, zato sem jo lepo stestiral zastonj. Po kaki uri igranja je bil ze uninstall. Sedaj ne dam niti 2€ za ta spil.
Uglavnem sem ze vse igre ki imajo posteno ceno kupil, tako da letos ne bojo vidl mojga kesha. No ja, mogoce se kaka indie igra znajde v basketu, ceprav jih imam ze cel kup nepreigranih.

za borderlands sam, brez dodatkov bi osebno dal tudi 60€+... boljša od kateregakoli call of dutya ali katerekoli druge streljačine, tako da moraš bit že idiot, da je z vsemi dodatki ne kupiš za bogih 12,5€

def0r ::

subby je izjavil:

za borderlands sam, brez dodatkov bi osebno dal tudi 60€+... boljša od kateregakoli call of dutya ali katerekoli druge streljačine, tako da moraš bit že idiot, da je z vsemi dodatki ne kupiš za bogih 12,5€

Grafika je slabsa od codov je pa unique narejena lahko reces:) Me malce na XII spominja.
Drugace ja borderlands je vreden nakupa, se pa splaca igrat coop preko lana ali online, samo svetujem da igrata tistega characterja konstantno ce je 4 levele razlike med hostom je pa ze groza malce:)

jaz nebi rekel, da je slabša, ampak da je drugačna... takšna, ki ne more zastaret
igra si res zasluži oceno 10/10

Borderlands je vreden svojega denarja.

tsatthoggua: Predvidevam, da tudi bencina, elektronike, [vstavi poljubno stvar, ki je cenejša v ameriki] ne kupuješ tukaj. Ane?

Ma sem pol kar vzel cel paket. Več kot -75% dvomim da bo kaj kmalu (raje manj), pa vedno so mi bile kul RPG streljačine. Predvsem zato ker je 99% ostalih srednjeveško obarvanih, kar je že mal boring. Sej ne da mi niso fajn (Morrowind/Oblivion) recimo ampak ajde.

PARTyZAN je izjavil:

tsatthoggua: Predvidevam, da tudi bencina, elektronike, [vstavi poljubno stvar, ki je cenejša v ameriki] ne kupuješ tukaj. Ane?

No mislim da sem ze pokril enkrat tole. "Tukaj", ko prides v Merkator in cakas z mlekom na blagajni, oseba pred tabo placa 1€ in ti placas 1€. Right? Isto Amazon - za vse artikle je za vsakega ista cena. Game.co.uk - enako,....
A potem prides na steam je pa kar naenkrat cena iste igre zame 2x visja? Hehe no go, naj jo imajo. Se sicer sploh ne zrem prevec, edino zalostno mi je, ker bi jo rad kupil in jim dal denar pa mi "moja neumnost" ne dovoli. Pac ce jo res hocem grem po torrent in preigram, malo slabe vesti vedno imam ce je igra dobra, mojega denarja pa vseeno ne vidijo.

Gledam Day 2 pa ne vidim absolutno ničesar uporabnega. Očitno še refreshajo...

LotDev ::

Day 2 :) Gledam malo salese, nič zanimivegadanes.

Vsekakor pa ne pozabite linkat svojega steam accounta na facebook za free ticket :)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: LotDev ()

kupil kotor ter battlefront 2.. kotor sem sicer že mnogokrat obrnil, sam lepo je met original tako awesome špil

ahac ::

tsatthoggua je izjavil:

"Tukaj", ko prides v Merkator in cakas z mlekom na blagajni, oseba pred tabo placa 1€ in ti placas 1€. Right?

Ko sem bil jaz v ZDA so mleko prodajal po drugačnih cenah kot pri nas. 8-O

Isto Amazon - za vse artikle je za vsakega ista cena. Game.co.uk - enako,....

Seveda, ampak pri fizičnih izdelkih ni omejitev z avtorskimi pravicami in je možno prodat ameriško verzijo v Slovenijo.

ps.
Borderlands > vsi CoDi skupaj.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ahac ()

Ali pa če že gremo dlakocepit, lahko primerjamo kakšne trgovine, ki prihajajo iz tujine. Harvey Norman pri elektroniki, McDonalds/Burger King pri hitri hrani, ... ?

Sicer je pa vsak izgovor dober za piratstvo, ne tsatthoggua?

Haters gonna hate. Skoda truda. :)

miteq ::

No, no, dragi Steam fanboyi, kritika je na tem mestu čisto upravičena: Valve/publisherji prakticirajo cenovno diskriminacijo, tukaj ni dileme. Žal preveč ljudi to tiho podpira.

inb4 publishers set the prices, buy at brick and mortar stores, itd...

Valvove igre stanejo povsod enako. Ceno ostalih iger postavljajo publisherji, tako da ja. Brick in mortar stori, pa to.

nuclear ::

miteq ka je zdej fora?

Pa zakaj je Borderlands tako dober proti COD2 recimo?
Asus G14 2023 - Ryzen 7940HS - 32GB DDR5 - GeForce RTX 4080 - 990 PRO 4TB

kako lahko sploh s cod2 blatiš debato o borderlands... še prvemu delu ni do gležnjev
tud ne vem, kako lahko rečete ceni 12,5€ za odlično igro z vsemi dodatki, cenovna diskriminacija
isto, kot če bi se shelby gt500 '67 prodajal v ameriki za 500 dolarjev, pri nas pa za 600€ in bi bla to diskriminacija, čeprav vsi vemo, da je realna cena tega avta tudi do pol milijona

Ves kaj bi se zgodilo, ce bi vsi gledali na tale regional pricing podobno kot jest in pac ne kupovali takih iger? Si vsaj predstavljas?

Samo majhen primer, ko smo trenutno ravno pri BL. Zanjo bi placal 5 ali 6€, ostal bi ti pa se 7€ za kako drugo igro ali pa socen zrezek. Res ne vem zakaj bi se upiral proti temu, sploh pa ne pri misljenju da smo vsi, ki ne kupujemo iger, ki so pol drazje, idioti.
Dokler pa "pametni" kupujete igre po kakrsni koli ceni vam jih servirajo, se to zal ne bo zgodilo. Pa vseeno brez panike, za neumne se je ze uveljavila poceni alternativa. Pa da ne bo spet kdo prevec piskal, ker imam posteno cez 100 iger kupljenih. Od tega jih je bilo kar nekaj "predragih", vendar je to se iz casov ko sem bil "pameten".

No pa dost od tem - se opravicujem za OT.

Se kak mesec pa Red Orchestra ven pride. Koncno bo spet ena nova igra vredna nakupa ;)

kmetek ::

red orchestra 2 avgusta 2011 ?

Ne, baje 30. avgust izide. In cena naj bi bila pohvalno fer v vseh regijah :). Pomoje kar edina igra, ki jo res cakam letos. Mogoce se BF3 ce ne bo prevec smrdela po konzoli. Pa za Natural Selection upam da bo kmalu malo bolj igralna kot trenutna beta.

Epic deali danes: Magicka Complete Pack (8,49€) in Bad Company 2 za 7,50€. Magicko si bom ubavil :P

Steinkauz ::

Magicko sm tut jst ubodu, še sam ne vem zakaj :))

isto tu... sploh me ne privlači ampak vseeno kupil

Sej je Magicka hud špil,sploh vsi tisti DLCji,online play,PVP,veliko za delat :P

Mah nič pametnega. Dobre špile vglavnem že mam, vzel sem Zen Bound 2 in Time Gentlemens ker sta bila manj kot evro. Pa iz prejšnje akcije sem še ujel Just Cause 1 in 2 brez bedastih DLC-jev. Za 8 evrov se mi zdi dost sprejemljivo če se bom kdaj hotel izživljat v sandboxu...

Vsi, ki še nimate BF:BC2, navalite!

kmetek ::

Bi mi lahko kdo založil preko gift variante te špile?

BioShock™ 4,99€
Bioshock 2 4,99€
Battlefield: Bad Company 2 Pack 9,99€
vrnem po pošti takoj v ponedeljek 20€....

Tisti ki še nimate Magicke, vam jo resno priporočam, je ena najbolj zabavnih coop iger! Vsaj osnovno igro, za tiste 3€ res nimaš kaj falit. DLCji pa niso nič posebnega, saj ne dodajo veliko. (Vietnam je npr. 15 minutna misija + survival mapa) Poleg tega pa če hočeš DLC prek interneta igrat, je že to dovolj da ga ima tisti ki igro hosta in bojo lahko vsi igrali.

Jaz si mislim še Bad Company 2 nabavit, samo me zanima, če mi bo gladko tekla na mojem PCju. Imam pa core 2 duo @ 2.8GHz, 4GB rama in radeon 4850. Bo dovolj za 40+ FPS večino časa v multiplayerju?

st0jko ::

Jaz si mislim še Bad Company 2 nabavit, samo me zanima, če mi bo gladko tekla na mojem PCju. Imam pa core 2 duo @ 2.8GHz, 4GB rama in radeon 4850. Bo dovolj za 40+ FPS večino časa v multiplayerju?

Seveda... Pač ne na najvišjih nastavitvah.
keks?

Kakšen COD4 za nekaj evrov bi se splačal,ne pa da je 26 evrov omg.

st0jko je izjavil:

Seveda... Pač ne na najvišjih nastavitvah.

No saj malo nižje nastavitve lahko prenesem, skrbelo me je samo da cpu ne bo dovolj hiter, saj je priporočen quadcore. V multiplayerju si pač ne smeš privoščit nizkih frameratov.
««
20 / 245
»»