» »

Steam - Nakup iger

Steam - Nakup iger

««
98 / 245
»»

Netrunner ::

Bor H je izjavil:

Price bug, par minut je bil GOTY na -92%

jaz sem hotel nabavit, sem že dal v košarico vendar plačila nisem mogel izvesti ker je bil server overloaded... potem pa sem dobil sporočilo da se je cena izdelkov ki jih imam v košarici spremenila.

...pa ni bilo nič iz tega...
Doing nothing is very hard to do... you never know when you're finished.

Bor H ::

Khm...vsi daily deali so 48 ur, know your stuff.

Kenpachi ::

+ dokaj dosti stvari dobiš na amazon.com po isti številki cene, ampak v dolarski valuti.
Zaraki Kenpachi.

arjan_t ::

Bor H je izjavil:

Pri vsaki igri ti piše kakšen DRM ima, http://www.amazon.com/Walking-Dead-Onli... tu piše pod naslovom "DRM: Steam", torej dobiš Steam kodo. Ene igre imajo Origin, mislim da nekatere tudi U-Play, ene pa direkt od Amazona downloadaš.
Pri plačilu pa moraš vnesti US naslov, jaz vnesem kar od googla (mountain view, california)

samo pazit, nekateri kljuci so regijsko zakljenjeni

in boljse uporabit nek naslov kjer ni davka

prenasalec ::

En dober bundle, ki se kmalu konča: The FPS Warriors Bundle

Ne vem, kaj je to, leak ali kaj drugega, ampak je vsekakor čudno: Yogscast's Dwarven Dairy Drive.
Najbolj nenavadne stvari: traja še 80 dni, ni Steam Key minimuma, slike ne delajo ... wtf?

Da ne boste prehitro kupovali: menda ne prizna nakupa, čeprav daste denar ... bom preveril.

Zgodovina sprememb…

Delno potrjeno: prizna nakup, vendar ne izpusti ključev ali DRM downloadov iz rok. Še en dokaz, da je leak: na strani je namesto pravega youtube videa še vedno star za WB bundle.

Očitno so opazili, da se je zgodil leak, zato so stran umaknili.

arjan_t ::

prenasalec je izjavil:

Ne vem, kaj je to, leak ali kaj drugega, ampak je vsekakor čudno: Yogscast's Dwarven Dairy Drive.
Najbolj nenavadne stvari: traja še 80 dni, ni Steam Key minimuma, slike ne delajo ... wtf?

Da ne boste prehitro kupovali: menda ne prizna nakupa, čeprav daste denar ... bom preveril.

lani so streamali celi december (donacije preko justgiving), letos ocitno humblebundle

Še ena novost: če se na "http://www.dlh.net/en/register" registrirate in potrdite svoj e-mail dobite zastonj Steam ključ za igro Enclave.

111111111111 ::

prenasalec je izjavil:

Še ena novost: če se na "http://www.dlh.net/en/register" registrirate in potrdite svoj e-mail dobite zastonj Steam ključ za igro Enclave.

Deluje, sem izkoristil akcijo.

_Denny_ ::

The Indie Gala Codemasters Bundle

$1:
- Clive Barker's Jericho
- Damnation

BTA (trenutno $5,99):
- Operation Flashpoint: Dragon Rising
- Operation Flashpoint: Red River
- Overlord
- Overlord: Raising Hell
- Overlord II
- neznana bonus igra
Asrock X670E Taichi, Ryzen 9 7950X3D + NH-D14, 96GB Corsair DDR5-6400 CL32
RTX 5080 16GB, 2TB Kingston KC3000, 2TB ADATA SX8200 Pro, 4TB Micron 5200
Seasonic Focus Plus 850W, Corsair Air 540, Logitech Z-2300, TCL 55C7K 144Hz

dr.Akula ::

Zame prvi dober bundle, ki ni na Humble bundle strani (izvzemši Damnation). Hvala za obvestilo Denny.
ni podatka

MATiCEK ::

Še en bundle Super BR Jam - Brazilian Indie Bundle For Charity

Dungeonland
Magicka Wizard Wars
Magicka
The Showdown Effect
Knights of Pen & Paper
Project Tilt
Out There Somewhere
Qasir al-Wasat

RejZoR ::

Uf, kar nekaj dobrih dealov. Ravnokar sem kupil:
- Age of Empires II HD
- Tomb Raider 2013 z dvema single player DLC-jema
- Shadow Warrior 2013

23 EUR in drobiž. Not bad.
Angry Sheep Blog @ www.rejzor.com

Jerry000 ::

pa je age of epires ql? Baje ni dobra, jo kr kritizirajo.

def0r ::

Jerry000 je izjavil:

pa je age of epires ql? Baje ni dobra, jo kr kritizirajo.

Je age of empires II z podporo steam workshop, multiplayer preko steama lahko, malce lepsa grafika pa dela v redu na hd resoluciji brez kaksnih modov.

Buggy ::

za malce vec - 12.75€ imas poleg AOE2HD se AOE2HD the Forgotten dodatek in se AOE3 complete collection..tole mislim da je za stratege starega kova must to have - KLIK

No sej jezst sem vzel to s Forgotten dodatkom. Sicer zadeve nisem preigral ker sem bolj C&C tip človeka, sem pa vedno rad upravljal z ekonomijo, torej gradnja, nadgradnje, nabiranje sredstev, sploh mass farmanje in nato trgovanje. Izvirnik je imel sošolc iz osnovne, pa sem reku si bom pa zdej še seb kupu HD verzijo. Pa ker ima Steam Cloud podporo bom lahko špilal na laptopu in desktopu, mogoče se bom celo spravil igrat kampanje, who knows...

BorutK-73 ::

Rejzor, si probal Anno online? Ima nekaj lastnosti ki bodo tebi verjetno všeč. Je pa free2play v browserju.

mateii ::

Nov humble bundle.

https://www.humblebundle.com/

Natural Selection 2
Sanctum 2
Magicka + DLC
Orcs Must Dies 2! Complete Pack
Garry's Mod
Seroius Sam 3: BFE

Zgodovina sprememb…

• spremenil: mateii ()

meh, nič pametnega zame. Ill skip this one:)

dottor ::

Jaz sem uzel komplet da lahko s kolegi igramo NT2 in OMD2 :)
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

http://www.gamersgate.com/DD-FUEL/fuel

FUEL za 0,76€. Sicer so prodali vse ključe ampak so že naročili nove. Sem proval igro iz travnika in ni bla tako napačna. Za teh 80 centov sem si jo kar uzel :)

m0f0x ::

dottor je izjavil:

FUEL za 0,76€. Sicer so prodali vse ključe ampak so že naročili nove. Sem proval igro iz travnika in ni bla tako napačna. Za teh 80 centov sem si jo kar uzel :)

Jaz sem ga tudi kupil, že pred časom ampak mi je žal.

Ker? Jaz sem ga igral takoj ko je vn prišu pa ni bla tako slaba igra, tudi nek presežek ni.

m0f0x ::

Bedna fizika, pa nikogar ne najdeš online. Mrtvo vse. Lahko me dodaš na Steamu, če imaš namen igrati online. Drugače pa je Burnout paradise dosti boljše.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0f0x ()

Zdej me samo še zanima kako hitro bojo ključi prišli. Drugače za teh 80 centov se ne sekiram. Pač ob izidu mi je bla vredu.

dottor je izjavil:

Kako je pa z GFWL in to igro? Jo bodo popatchali preden se GFWL ukine? Ker na Steamu že ni več naprodaj.
ni podatka

Jaz upam da ja, ker če ne shranjevanje ne bo delovalo... Po eni strani sem kar vesel da ukinjajo GFWL ker je stvar nadležna ko hudič. Najbolj sme jo zasovražu na Dirt 3 ko se je odpirala za vsako stvar ;((

ni podatka

bzzero ::

Novi bundle

Agricultural simulator 2013 gold edition
Combat wings: Battle of Britain
GTR 2
Off-road drive
Pacific storm allies
Race on
STCC II
Trainz: Classic Cabon City
Trainz: Settle & Carlisle

za 3,5 ojrov

bzzero ::

Pozabil sem še Ultimate Sci-fi bundle za 3,08€ in The outer limits bundle za 3,5€

Kar nekaj dobrih naslovov se najde vmes.

2kgames znižane ... BioShock Infinite -77%, Borderlands 2 GOTY -75%, ... itd...
Še to: 1 $R = 0,31 €

vprašanje...a je bioshock 1 scarry? Ker ne maram horror iger in scarry elementov. Odvisno kake so, na primer doom3 mi je bil ql, ker ubistvu že sklepaš kje bo nekaj skočilo

kmetek ::

maticek in ostali, kako kupovati preko nuuveema?

Jerry000 je izjavil:

vprašanje...a je bioshock 1 scarry? Ker ne maram horror iger in scarry elementov. Odvisno kake so, na primer doom3 mi je bil ql, ker ubistvu že sklepaš kje bo nekaj skočilo

Ne vem kaj pol definiriaš pod scary če ti Doom 3 ni bil scary...

Pariah ::

kmetek je izjavil:

Ob registraciji podaš brazilsko ime in naslov(easy), plačaš z paypal, to je vse. Sam sem nabavil že 7 iger pri Nuuveem, brez problemov in proxijev, gotta love Br. Real - € exchange rate...
|P8Z77-V PRO|,|i5 2500K|,|ASUS GTX780 DirectCUIIOC|,|2x4GB Corsair LP|,|H100|,
|Samsung 840/WD1002FAEX|,|Corsair TX850W|,|Fractal Design Arc|,|Win7 U 64bit|

RejZoR je izjavil:

Jerry000 je izjavil:

Ne vem kaj pol definiriaš pod scary če ti Doom 3 ni bil scary...

Ma take scary elemente kot doom 3 ali fear?

Ne.

Ni scary v smislu pošasti, je pa celotno mesto Rapture čudno, shrljivo v smislu, da ne veš kaj se dogaja in včasih je kje kakšno izmaličeno truplo. Ni pa ničesar ala Alma.

Bor H je izjavil:

Ni scary v smislu pošasti, je pa celotno mesto Rapture čudno, shrljivo v smislu, da ne veš kaj se dogaja in včasih je kje kakšno izmaličeno truplo. Ni pa ničesar ala Alma.

aha torej je bol psihično scarry? Potem vidim da to ne bo zame:D

Ni tolk, ubistvu je bolj streljačina v nenavadnem svetu, jaz nisem nikoli imel občutka da me je strah.

kmetek je izjavil:

Jaz sem se samo registriral in plačal prek paypala. Nikjer ni bilo treba pisat svojega naslova oz. kakšnega brazilskega, obvezno je samo ime, priimek, uporabniško ime ter datum rojstva.

kmetek ::

torej je 1 brazilski r cca 1/3 €......

Reaper ::

Jp.

Reaper ::

Bioshock 1 in 2 sta nanesla 5,6€. Infinite imam pa za PS3.

kmetek je izjavil:

torej je 1 brazilski r cca 1/3 €......

v google napiš x BRL to euro, kjer x je cena izdelka

1$: FootLOL - Epic Fail League, kluč za Desuro in Steam, ko pride iz Greenlighta. Meni se zdi dokaj v redu igra in nizka cena.

««
98 / 245
»»