Forum » Igre » Steam - Nakup iger
Steam - Nakup iger

Pezdicek ::
Ugotovil sem, da mi SteamApps mapa crasha steam. WTF? Steam sem namestil na drugo particijo in zadeva deluje, dokler ne začnem DL katerega koli špila...
kaj jebe?
kaj jebe?

Jerry000 ::
Kupil Rome 2 in ugotovil. da mi ta zvrst ne leži. Ali se da prodat oz. zamenjat za kakšno drugo igro?
Za to so pa piratske igre ql:)

bzzero ::
jep... dejansko jih ne bi nič koštal, če bi ti dal polno delujoči špil za sprobat. Za ene 48 ur.

ahac ::
Na Originu lahko EAjeve igre vrneš in dobiš denar nazaj. Ampak hey... EA sux, a ne?

Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

Na Originu lahko EAjeve igre vrneš in dobiš denar nazaj. Ampak hey... EA sux, a ne?![]()
Tocn tko, EA sux

PNG ::

Če ti špil ni všeč, ga lahko vrneš v 24 urah odkar si ga prvič pognal. Ne velja pa to za DLC, itd.
https://www.origin.com/en-ie/great-game...
Dost kul za primere, ko nisi prepričan kaj kupuješ in še boljš, če si preorderal špil in se izkaže, da je zanič. :)
Bi blo kr fajn, če bi tudi Steam dobil kaj podobnega. Je pa res, da na Originu to velja samo za EA igre ne pa 3rd party... na Steamu je pa večina iger 3rd party. Verjetno bi moral prepričat založnike/razvijalce v to in spremenit pogodbe.
https://www.origin.com/en-ie/great-game...
Dost kul za primere, ko nisi prepričan kaj kupuješ in še boljš, če si preorderal špil in se izkaže, da je zanič. :)
Bi blo kr fajn, če bi tudi Steam dobil kaj podobnega. Je pa res, da na Originu to velja samo za EA igre ne pa 3rd party... na Steamu je pa večina iger 3rd party. Verjetno bi moral prepričat založnike/razvijalce v to in spremenit pogodbe.

Zgodovina sprememb…
- spremenil: ahac ()

Truga ::
Sej, to je tud hec. Velik folka kdaj vidis, kako pizdijo cez steam da kako neki ni uredu (cena/dlcji/sale/bla), dejansko pa prakticno nikoli ni za to kriv steam...

Sej, to je tud hec. Velik folka kdaj vidis, kako pizdijo cez steam da kako neki ni uredu (cena/dlcji/sale/bla), dejansko pa prakticno nikoli ni za to kriv steam...
Seveda da steam ni kriv, kupci so krivi. Js se vedn smejim tistim k takoj kupjo pol se pa pizdijo. Js vedn pirata prvo malo igram, da vidm gameplay itd. Al pa review pogledaš na youtube, forum prečekiraš. Ne rabmo nobenega načina da bi igro vrnili na steamu, sam mal se je treba pozanimat in ne takoj za vabo laufat. Men ni nobenga centa žal za igre ki sem jih nabavil...pa jih imam veliko. No če bi lahko bi dal stran tiste igre ki sem jih v humble bundle dobil ki jih nočm

dr.Akula ::
Steam sale soon! :)
Se ve kdaj se začne?
Nekaj dni pred božičem najbrž. Prejšnaja leta je bilo tako, pa tudi ne vidim smisla da bi se kaj prej začelo.
ni podatka

Mcsin ::

dottor ::
Neki se je govorilo 28. ali 29. na steamgiftu (s screenshotom nekega mejla iz steama). Zdej trenutno nekaj ne dela pa ne morem linkat.
Xeon X5650@3.8GHz |Asus P6T|
2x4GB+4x2GB|ASUS R9 280X@1100MHz|
WD Green 240GB SSD + 4x1TB Hitachi

Bor H ::
Verjetno danes zvečer ob sedmih, saj se tudi daily deal konča v 24 urah namesto v 48 urah kot je navada, pa tudi midweek madness in weeklong deals so izostali ta teden.

Da bi ze novembra zacel z sale? Ne verjamem, vedn so okol bozica. Morte pa upostevat da je u petk black friday, vrjetno bo na to temo sale

dr.Akula ::
Uff ja, mogoče je bil res mišljen Black friday sale, čisto pozabil ta praznik. Mogoče bodo pa omejili samo na USA teritorij

ni podatka

Dvomim da bo samo na US, Steam ponavadi nardi komplet. Tako nekako kot Halloween sales. Pri nas in v ogromno drugih državah smo ga prevzeli od američanov, ampak sale poteka tudi pri nas.

MATiCEK ::

Da bi ze novembra zacel z sale? Ne verjamem, vedn so okol bozica. Morte pa upostevat da je u petk black friday, vrjetno bo na to temo sale
Kar verjami, ker je vsako leto novembra autumn sale in že par let je tako. Tisto okol božiča pa so spet druge razprodaje![]()
Narobe si razumel, beri ponovno
link
Sale from November 27 through December 3, followed by a Steam Holiday Sale between December 19 and January 2.
Torej sedaj ne bo holliday sale oziroma christmas. Zdaj bo black friday kot sem ti rekel
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

Je pa bilo že lani, če ne tudi predlani od 1. decembra naprej "veselo", letos bo pač 3 dni dlje.

suhi ::
Ja ne ga srat da ne bo Christmas Sale če je konec novembra, eni ste pa res inteligentni, da vam kar škodi 
Bo pa razprodaja povsem normalna oz. enaka kot božična - se pravi enake igre, enaka znižanja, edino trajala bo le 5 ali 6 dni. Lani je trajala od srede do vključno ponedeljka npr. Začela naj bi se pa danes ob 19.00, vse nekako kaže na to. Če nas Valve seveda ne trolla.
EDIT: @Bor H, lani je bla ta jesenska razprodaja od 21. do 26. novembra, če se ne motim, tako da je letos en teden kasneje.

Bo pa razprodaja povsem normalna oz. enaka kot božična - se pravi enake igre, enaka znižanja, edino trajala bo le 5 ali 6 dni. Lani je trajala od srede do vključno ponedeljka npr. Začela naj bi se pa danes ob 19.00, vse nekako kaže na to. Če nas Valve seveda ne trolla.
EDIT: @Bor H, lani je bla ta jesenska razprodaja od 21. do 26. novembra, če se ne motim, tako da je letos en teden kasneje.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: suhi ()

Ja ne ga srat da ne bo Christmas Sale če je konec novembra, eni ste pa res inteligentni, da vam kar škodi
Sej to pravm, ne more bit christmas razprodaja novembra lol:D, fck logic
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jerry000 ()

dr.Akula :: danes, 14:34:00
citiraj
Mcsin je danes ob 14:17:14 izjavil:
Tr0n je danes ob 13:58:57 izjavil:
Steam sale soon! :)
Se ve kdaj se začne?
Nekaj dni pred božičem najbrž. Prejšnaja leta je bilo tako, pa tudi ne vidim smisla da bi se kaj prej začelo.
Zakaj fck logic? Kaj si zmišlujem? Nič, beri malo pa boš videl da si sploh ne izmišlujem, ampak odpisujem na poste. No, če bi bral bi vedel

Jaz bom si uzel Skyrim LE, ampak kolkr mam jaz sreče bo čez 2 dni na Flash Sales za 10€

najbol me mika skyrim LE ja...ampak če ga zdaj vzamem in pol kasneje škatleno verzijo, bom mel ubistvu 1 neuporaben key. Damn steam sale:D, bom se pač vgriznil pa škatlo nabavil za kolekcijo:P

Jaz grem jutri na banko si dat ene 20€ na viso electron. Žal imam osebni račun na NLB, viso electron na banki koper, tako da morem vsakič it na banko. Zato nakažem vsakič ene 5€ več za vsak slučaj

Furbo ::
Elektronsko bančništvo pa nimaš?
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Furbo: ne uporabljam elektronskega bančništva :/
Bor H: Uporabljam tudi za ebay.
Bor H: Uporabljam tudi za ebay.

prenasalec ::
Humble Weekly Bundle. Tokrat brez določenega ustvarjalca.
Igre:
Jamestown
Closure
S.P.A.Z.
Shatter
BTA:
Dungeon Defenders
Defense Grid Gold
Igre:
Jamestown
Closure
S.P.A.Z.
Shatter
BTA:
Dungeon Defenders
Defense Grid Gold
Zgodovina sprememb…
- spremenil: prenasalec ()

g2play ima nekaj dobrih dealov: https://www.g2play.net/store/
Batman Arkham Origins za 15€, Tomb Raider 8€, ... :)
Batman Arkham Origins za 15€, Tomb Raider 8€, ... :)

Price bug, par minut je bil GOTY na -92%
neeeee, kaj res? zakaj ne spremlam redno tega daaaaamn:D

Kenpachi ::
Ja, tle je 5$, kar je 3.69eur http://www.amazon.com/gp/product/B00GXH...
Zaraki Kenpachi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kenpachi ()

kako se pa to nabaula prek amazona? Še nism nabaulu. Je to steam? Ko nabavim dobim key? Ma kdo kake izkušne?

Pri vsaki igri ti piše kakšen DRM ima, http://www.amazon.com/Walking-Dead-Onli... tu piše pod naslovom "DRM: Steam", torej dobiš Steam kodo. Ene igre imajo Origin, mislim da nekatere tudi U-Play, ene pa direkt od Amazona downloadaš.
Pri plačilu pa moraš vnesti US naslov, jaz vnesem kar od googla (mountain view, california)
Pri plačilu pa moraš vnesti US naslov, jaz vnesem kar od googla (mountain view, california)