Forum » Mobilne tehnologije » kateri antivirusni program za gsm
kateri antivirusni program za gsm
Cuoresportivo ::
Zanima me, katere programe uporabljate , če jih sploh. Hvala za odgovore.
lep pozdrav(best regards)
primozzzz ::
jest uporabljam symantec mobile security in sem imev virus skull in mi ga je zbrisal rez težav
CaqKa ::
jaz si pa enostavno ne kupim telefona za katerega je potencialna možnost da bo dobil virus (beri: symbian mi smrdi z vseh koncev in krajev)
telefon itak ima že malo procesorske moči, zdaj pa naj še antivirus na njem poganjam?
telefon itak ima že malo procesorske moči, zdaj pa naj še antivirus na njem poganjam?
primozzzz ::
jest če bom še kdaj kupiv telefon se zmerj odločim za symbian imam pa seveda N6630 z njo pa sem zelo zadovoljen
niga ::
Ko se na symbian navadis ne mores vec brez njega. Jaz ga imam od prihoda Nokie 6600 in vse do Nokie N70.
predno imaš fotoaparat na n70 pripravljen za slikanje, je vsak motiv že pobegnil.
in ta počasnot je izključno zaradi symbiana.
sej na papirjih in po fičrjih je symbian kul.. samo sicer pa (po mojem mnenju) tole največji crap in magnet za viruse.
(še enrkat povdarjam da je to le MOJE MNENJE) :)
in ta počasnot je izključno zaradi symbiana.
sej na papirjih in po fičrjih je symbian kul.. samo sicer pa (po mojem mnenju) tole največji crap in magnet za viruse.
(še enrkat povdarjam da je to le MOJE MNENJE) :)
Type-R ::
CaqKa:
Zakaj bi bil symbian počasen, imam SE P900 in stisneš samo eno tipko na telefonu pa je že fotoaparat v trenutku aktiviran in že lahko slikaš oz. snemaš. tak da ne govorit da je symbian počasen.
Zakaj bi bil symbian počasen, imam SE P900 in stisneš samo eno tipko na telefonu pa je že fotoaparat v trenutku aktiviran in že lahko slikaš oz. snemaš. tak da ne govorit da je symbian počasen.
jaz vem da n70 je rabla cca 3-4 sekunde predno je bila pripravljena za slikanje..
moj se k750i je pripravljen po nekje pol do eni sekundi.
moj se k750i je pripravljen po nekje pol do eni sekundi.
Vanadium ::
sybian je tko kakor je reku niga ko se navades nemores brez njega. Mel sem pa ze 7650, p900 in zdej n70 pa je povsod delu pocas tko da bi ga morali malo bolje optimizirat kamera pa itak na useh mobitelih dela počas tudi ko se postavi u pripravljenost rab 1 sek od stiska gumba za slikanje tko da ti tudi na tvojem SE lahk motiv zgine . nevem jaz vem da nikol vec nebi mel tel kateri nima symbian. Sam nekam prevec winsom postaj podoben bo treba formatirat pa kak linux dat gor
P.S.
Se zmeraj nisem odkril kako nastimas avtomatsko da zaklene tipkovnico na N70
P.S.2
Bitdefneder ma zaenkrat zastonj mobilni antivirus
P.S.
Se zmeraj nisem odkril kako nastimas avtomatsko da zaklene tipkovnico na N70
P.S.2
Bitdefneder ma zaenkrat zastonj mobilni antivirus
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Vanadium ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dilema ob nakupu novega aparata..Oddelek: Mobilne tehnologije | 1462 (1173) | Keyser Soze |
» | Nokia Vs. SAOddelek: Mobilne tehnologije | 2087 (1502) | bluefish |
» | Nakup telefonaOddelek: Mobilne tehnologije | 1634 (1079) | Aliter |
» | Mobitel do 100€Oddelek: Kaj kupiti | 1937 (1583) | CallMeAl |
» | Novi Symbian OS bo mnogo hitrejšiOddelek: Novice / Nokia / Symbian | 5451 (4287) | tomitza |