Forum » Loža » Ponudba lončnic, sobnih rastlin, rož, ... v LJ
Ponudba lončnic, sobnih rastlin, rož, ... v LJ
SkIDiver ::
Kje v LJ imajo dobro ponudbo lončnic oz rož za gojenje v hiši, stanovanju?
Iščem nekaj kjer imajo dobro izbiro, ne preveč zasoljene cene in strokoven kader za svetovanje.
Iščem nekaj kjer imajo dobro izbiro, ne preveč zasoljene cene in strokoven kader za svetovanje.
TESKAn ::
Glede strokovnosti kadra ne vem, mas pa nekaj v bauhausu.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Alec999 ::
Bauhausu in Merkur v BTC se mi zdi kr uredu pa še blizu sta si.
Nad svetovanjem pa sem bil par dni nazaj pozitiovno presenečen v Merkurju v Kranju.
Nad svetovanjem pa sem bil par dni nazaj pozitiovno presenečen v Merkurju v Kranju.
Kranj mi je odročen.
Kaj pa na rudniku tist vrtni center al kaj je že od semenarne ljubljana?
Kaj pa na rudniku tist vrtni center al kaj je že od semenarne ljubljana?
Gwanaroth špica. Sam na njihovi strani sem bolj kot ne zasledil ponudbo svežega cvetja. Jz pa kupujem lončnico, ki bo rastla v lončku.
Gwanaroth ::
Pojdi do njih [pri postaji Tržnica Moste], imajo kar veliko izbiro. Vsaj punca hodi dosti tja in pravi, da je OK. Rože pa tudi rastejo ;>
Lights often keep secret hypnosis..
Sem bil v Cvetje Eli na Zaloški pa ni blo nič men zanimivga tam. Ogledal sem si še Merkur v BTC-ju in Bauhaus. V slednjem sem našel eno men zanimivo in lepo lončnico.
Sam, da ne govorim kako problematično je to potem zavit nekje! V nobeni cvetličarni v LJ ne zavijajo prinešenega cvetja. Mislm svašta.
Sam, da ne govorim kako problematično je to potem zavit nekje! V nobeni cvetličarni v LJ ne zavijajo prinešenega cvetja. Mislm svašta.
Tomi ::
Sam sem pred podobno dilemo. Slovenski del spleta je bolj skop z informacijami, katere lončnice uživajo v bližini elektronskih naprav.
Potrebujem rožo, ki je ne motilo EM valovanje in malo teme in me zanima, kje bodo znali pravilno svetovati in imajo potem tudi zalogo, v Ljubljani.
Potrebujem rožo, ki je ne motilo EM valovanje in malo teme in me zanima, kje bodo znali pravilno svetovati in imajo potem tudi zalogo, v Ljubljani.
metrodusa.blogspot.com
dzinks63 ::
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Fizična trgovina za H7 žarnice v LJOddelek: Kaj kupiti | 4048 (3595) | RejZoR |
| » | Skodelica za čajOddelek: Loža | 2151 (2067) | d0rK |
| » | SončniceOddelek: Loža | 2748 (2362) | WarpedGone |
| » | Ali UV neonka skoduje?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2034 (1879) | matias |
| » | Presajanje sobnih rastlin...Oddelek: Loža | 2553 (2209) | Mercier |