Forum » Navijanje » 1900xtx STOCK voltaže
1900xtx STOCK voltaže
arabc ::
Ok, zagnal sm ati tools ... zaznalo je samo 2D mode frekvence itd ... (menda ati tools .. 25 beta 14 še vedno ne podpira 1900 serije :s .. ali pač)
zanima me kakšne so STOCK 3D mode VOLTAŽE
VGPU
MVDCC
MVDDQ
VDDCI
prosim za pomoč .. google ni pomagu :s
obstaja kak drug uporaben prodam, ki pravilno zazgna 1900serijo ?? sm probu ATT ampak mi je napisalo da ne more prebrat BIOSA :s
... zagnal sm ati tools.. frekvence so ble 2d mode ..500/600 ..a je možno da ati tools forcira te frekvence tudi če zaženem 3dmark06 ?? a je možno zdej ko sm uninštaliru ati tools da bo še naprej forciralo povsod 2d frekvence ?? jao pa ta hitr support (mislm na att pa at)
zanima me kakšne so STOCK 3D mode VOLTAŽE
VGPU
MVDCC
MVDDQ
VDDCI
prosim za pomoč .. google ni pomagu :s
obstaja kak drug uporaben prodam, ki pravilno zazgna 1900serijo ?? sm probu ATT ampak mi je napisalo da ne more prebrat BIOSA :s
... zagnal sm ati tools.. frekvence so ble 2d mode ..500/600 ..a je možno da ati tools forcira te frekvence tudi če zaženem 3dmark06 ?? a je možno zdej ko sm uninštaliru ati tools da bo še naprej forciralo povsod 2d frekvence ?? jao pa ta hitr support (mislm na att pa at)
- spremenil: arabc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem z grafiko !Oddelek: Pomoč in nasveti | 859 (615) | Pyr0Beast |
» | Graficni VentilatorOddelek: Pomoč in nasveti | 1009 (844) | bibip |
» | Na katere vse načine lahko navijaš ??Oddelek: Navijanje | 997 (784) | dzinks63 |
» | kako naviti ati radeon 9600pro 256mbOddelek: Navijanje | 1874 (1514) | jackorsen88 |
» | za koliko???Oddelek: Navijanje | 1762 (1099) | dustphoenix |