Forum » Operacijski sistemi » outlook express in acrobat
outlook express in acrobat
Kaiser ::
Imam problem z outlook expressom. Na rac. sem poleg ze obstojecih w2kk instaliral se winme, na drug disk, seve. winme pa so se instalirali tako, da nisem vec mogle uporabljat w2k. To sem popravil z w2k cdjem (repair console) in pojavil se je boot meni, oboji winsi delajo. Problem je v outlook expressu, ki se sedaj v w2k noce nalozit. Napise, ker MSOE.DLL could not be loaded. Ni pomagalo tudi ko sem vse MSOE.DLL zamenjal z originalnim iz w2k. Kako bi to cim bolj na izi ustimal?
Se drug problem, na drugem racunalniku. V Acrobatu mi printer namesto crk printa samo krogce. Ce v properties dam, da tekst printa kot sliko, le tega sprinta vendar to traja ful dolgo casa pa se sprintano ni tako lepo. Printer je xerox docuprint p8ex, driverji so originalni zadnji, sistem pa je w2k?
Se drug problem, na drugem racunalniku. V Acrobatu mi printer namesto crk printa samo krogce. Ce v properties dam, da tekst printa kot sliko, le tega sprinta vendar to traja ful dolgo casa pa se sprintano ni tako lepo. Printer je xerox docuprint p8ex, driverji so originalni zadnji, sistem pa je w2k?
"Very funny, Scotty. Now beam down my clothes!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook resen problem.. od vedno za vednoOddelek: Programska oprema | 1588 (1383) | Jackal |
» | Win2k, instalacija, pomocOddelek: Operacijski sistemi | 2297 (2079) | CaqKa |
» | Windows 2000 & Windows Millenium problemOddelek: Programska oprema | 920 (813) | Mr.B |
» | Hotmail help pleas!!!Oddelek: Omrežja in internet | 923 (816) | rookie |
» | Microsoft Outlook in dva OSOddelek: Operacijski sistemi | 2290 (2189) | andrej |