Forum » Omrežja in internet » $push net install ???
$push net install ???
R@C@ ::
Iščem enga modela ki bi mi znal razjasnit eno stvar... V službi imamo srednje veliko mrežo. Vsi računalniki imajo naložene Windows 2000 in so povezani v strežnik z naloženim Windows NT4 Server. Na tem disku obstaja particija $PUSH blabla, na kateri so vse inštalacijske datoteke za nalaganje sistema v novi workstation (se pravi WIN2000 +potrebni programi),...
...zanima me kakšen je postopek da naložim sistem v nov workstation in kaj je ta $PUSH. Nikoli v lajfu še nisem delal net installa, pa bi mi vsaj površen opis zelo koristil, da bi dobil malo predstave.
Hvala
...zanima me kakšen je postopek da naložim sistem v nov workstation in kaj je ta $PUSH. Nikoli v lajfu še nisem delal net installa, pa bi mi vsaj površen opis zelo koristil, da bi dobil malo predstave.
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | MAC (Apple) funkcionalnostiOddelek: Operacijski sistemi | 1968 (1737) | klinker |
» | Photoshop - "prenos" na nov workstationOddelek: Programska oprema | 2406 (2142) | klinker |
» | workstationOddelek: Kaj kupiti | 3975 (3512) | Tomyboy123 |
» | Need for Speed: High Stakes Windows 7 x64 Namestitev problemOddelek: Igre | 897 (834) | Sandi1987 |
» | XP vs Server 2003 R2 SP2 Datacenter (programje&driverji)Oddelek: Operacijski sistemi | 1295 (1105) | elasto_mania |