Forum » Programska oprema » opravlanje drugega pc-ja v lan povezavi
opravlanje drugega pc-ja v lan povezavi
SeeN000 ::
stvar je taka: mam brata, k ma grozne navade; namrec, prevec casa presedi za pc-jem kko bi blo mozn, da bi js recimo iz mojga rac. nadzoroval njegov rac., brez da on ve?!? gre za dobre namene, zto plis ne mi s pravicami. tnx
p.s.:je kksn tak program da bi timer nastimou in bi mu po dolocenem casu rac.(al pa program) crknu za ta dan?
p.s.:je kksn tak program da bi timer nastimou in bi mu po dolocenem casu rac.(al pa program) crknu za ta dan?
Damjan Jagar ::
Kar se nadzora tiče: če on o tem ne bo obveščen , ne smeš tega početi. Program za shutdown kompjuterja in nezmožnost ponovnega zagona pa obstaja, samo se ne spomnim imena... Watch... DogWatch?
http://jagar.si
r5r ::
Napajalni kabel za monitor skrij.
Če bo kaj jamral, reci, da boš pogledal pc in poskusil popraviti, ampak prelagaj opravila dan za dnem.
Če bo kaj jamral, reci, da boš pogledal pc in poskusil popraviti, ampak prelagaj opravila dan za dnem.
And it makes me wonder.
SimplTech ::
Program o katerem govori Cyb3r je WatchDog. Njegove funkcije:
WatchDog Parental Control software limits, protects and monitors what your users do on the computer.
-Limit how much they use the computer and when. Put time limits on programs or stop them from ever running. Block web sites and other web material.
-Protect your Windows machine by restricting where they go and what they can change.
-Monitor web sites, applications, chat rooms and emails. Record every key stroke and take screen shots of the session. Spy on what they're doing from wherever you are.
Vse informacije o tem programu dobiš na njihovi strani: link
WatchDog Parental Control software limits, protects and monitors what your users do on the computer.
-Limit how much they use the computer and when. Put time limits on programs or stop them from ever running. Block web sites and other web material.
-Protect your Windows machine by restricting where they go and what they can change.
-Monitor web sites, applications, chat rooms and emails. Record every key stroke and take screen shots of the session. Spy on what they're doing from wherever you are.
Vse informacije o tem programu dobiš na njihovi strani: link
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Omejitev časa otrok na računalnikuOddelek: Programska oprema | 3404 (3047) | joze67 |
» | Zaščita za otrokeOddelek: Programska oprema | 1138 (908) | Groove |
» | Časovna omejitev dostopaOddelek: Programska oprema | 1451 (1283) | francek1 |
» | Program za web server?Oddelek: Omrežja in internet | 2339 (2198) | Hojne |