Forum » Programska oprema » Risanje 3d modelov
Risanje 3d modelov
qwdl ::
Pozdravljeni
Prijatelj ima sledeči problem:
"Pišem diplomsko nalogo na FDV-ju in bo govorila o rokometu. Za ponazoritev shem pa bi uporabil 3d program. Toda na žalost se ne spoznam na take programe. Rabil bi tri modele; enega z žogo, enega obrambnega igralca in enega napadalca. Modele bi potem sam premikal po igrišču. (To mi je uspelo narisati ) Bi bil kdo priprjavljen mi pomagati? ....bi lahko prišla upoštev tudi kakšna majhna denarna nagrada..."
modeli naj bi zgledali nekako takole:
Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Hvala za pomoč
Prijatelj ima sledeči problem:
"Pišem diplomsko nalogo na FDV-ju in bo govorila o rokometu. Za ponazoritev shem pa bi uporabil 3d program. Toda na žalost se ne spoznam na take programe. Rabil bi tri modele; enega z žogo, enega obrambnega igralca in enega napadalca. Modele bi potem sam premikal po igrišču. (To mi je uspelo narisati ) Bi bil kdo priprjavljen mi pomagati? ....bi lahko prišla upoštev tudi kakšna majhna denarna nagrada..."
modeli naj bi zgledali nekako takole:
Slika 1
Slika 2
Slika 3
Slika 4
Hvala za pomoč
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
Opkow ::
Mislim, da bos imel tukaj vec uspeha.
Tam se zbira folk, ki se v glavnem z grafiko ukvarja. :)
Tam se zbira folk, ki se v glavnem z grafiko ukvarja. :)
Stajerc ::
Kakšne 3 mesece je bil en link na slo-techu od ene slovenske strani ko so imeli tekmovanje v risanju 3D avtov za neki program kot prvo nagrado.
A kdo ve link do strani tiste še?
Sory da sem ti za trenutek ukradel temo sam brezveze je zato odpirat novo.
A kdo ve link do strani tiste še?
Sory da sem ti za trenutek ukradel temo sam brezveze je zato odpirat novo.
Have a nice day.
Maximus ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CPU cooler in visoke temperatureOddelek: Hlajenje in modifikacije | 898 (821) | ekseR |
» | Združevanje layer-jev v programu Adobe Photoshop CSOddelek: Programska oprema | 2302 (2243) | Loky |
» | Slo-Tech NEST 06 slikeOddelek: Slo-Tech | 8204 (4453) | Good Guy |
» | 7600 gt ali x800xl?Oddelek: Kaj kupiti | 1311 (920) | DrYuri |
» | Opty 148 + X800GTO^2@16PPOddelek: Navijanje | 2233 (1705) | Moonman |