Forum » Programiranje » [ASP] nadležno obarvanje ListBox-a
[ASP] nadležno obarvanje ListBox-a
zigi ::
Na strani imam več listboxov, napolnjenih s številkami do 23 oz 61 (za čas). Ko se stran naloži, se izvede ta koda:
Moti me to da se ta element v listboxu obarva modro. Verjetno se da to spremenit, ampak mi ne uspe najti kje se to nastavi. Mogoče z css-jem?
Aja, pa še nekaj: na strani imam en <asp:label> in mu hočem nastavit visible=false. Ampak potem z javascriptom ne morem dostopati do tega elementa. Torej kako z javascriptom zapisovati vrednost v en hidden label?
ListBoxZ1Ure.Items.FindByText(DateTime.Now.Hour.ToString()).Selected = true;
Moti me to da se ta element v listboxu obarva modro. Verjetno se da to spremenit, ampak mi ne uspe najti kje se to nastavi. Mogoče z css-jem?
Aja, pa še nekaj: na strani imam en <asp:label> in mu hočem nastavit visible=false. Ampak potem z javascriptom ne morem dostopati do tega elementa. Torej kako z javascriptom zapisovati vrednost v en hidden label?
- spremenil: zigi ()
CWIZO ::
Namesto label-a uporabljaj input tipa hidden.
Listobx pa tak pač je in ne moreš nič naredit, da bi to spremenu.
Listobx pa tak pač je in ne moreš nič naredit, da bi to spremenu.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | parsanje podatkov iz straniOddelek: Programiranje | 1990 (1785) | commissar |
» | Koda kalkulatorja v MS visual C# 2008?Oddelek: Programiranje | 2971 (2308) | smukC |
» | C# ProgramOddelek: Programiranje | 3095 (2018) | Spura |
» | C#, Dodajanje podatkov v Arraylist z GumbomOddelek: Programiranje | 2277 (2116) | Beezgetz |
» | Javascript in phpOddelek: Izdelava spletišč | 1944 (1633) | rokpok |