Forum » Programska oprema » Ali kdo ve?
Ali kdo ve?
BaRtMaN ::
Mene zanima, če obstaja kakšen freeware program, podoben ACD See (seriji 3)?
Imam Irfan Wiev 3.51, ki pa mi ne odgovarja, saj bi rabil tudi preimenovanje serij datotek, notranji brskalnik. Če ima kdo kakšen dober nadomestek, na dan z njim (linkom)!
Muči pa me tudi moj program za nadzor modema. Imam ISDN, rabil bi Modem Managerja za 3Com U.S. Robotics ISDN Pro TA modem (ja no, terminalni adapter). Trenutno imam MyVitalAgenta, ki pa mi spljoh ni všeč, ker je prevelik, pa tudi čas na netu meri čudno. Če ima kdo kakšen dober nadomestek, na dan z njim (linkom)!
Lahko tudi pišete na mail, pa hvala za vaš trud!
Imam Irfan Wiev 3.51, ki pa mi ne odgovarja, saj bi rabil tudi preimenovanje serij datotek, notranji brskalnik. Če ima kdo kakšen dober nadomestek, na dan z njim (linkom)!
Muči pa me tudi moj program za nadzor modema. Imam ISDN, rabil bi Modem Managerja za 3Com U.S. Robotics ISDN Pro TA modem (ja no, terminalni adapter). Trenutno imam MyVitalAgenta, ki pa mi spljoh ni všeč, ker je prevelik, pa tudi čas na netu meri čudno. Če ima kdo kakšen dober nadomestek, na dan z njim (linkom)!
Lahko tudi pišete na mail, pa hvala za vaš trud!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nadomestki sladkorji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 11112 (4134) | Slopek |
» | logitech ultrax nadomestek? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 26389 (12946) | scipascapa |
» | Šotor za kampiranjeOddelek: Loža | 2300 (2094) | cebelar123 |
» | Najcenejši še sprejemljiv win7 pcOddelek: Kaj kupiti | 2249 (1660) | MisterR |
» | Mozilla ThunderbirdOddelek: Programska oprema | 1314 (1137) | mayhem |