Forum » Pomoč in nasveti » NUJNO!!!
NUJNO!!!
a_x_e_l ::
Torej zadeva je taka danes sem dobil računalnik po delih in sem
se ga lotil sestavljat....ko sem vse priklopil in povezal in se pripravil na prvi zagon je prišlo do problema....In sicer računalnik začne piskat in se ne zažene....zdaj sumim al na ram al na grafično
sam ne vem kko naj bi izvedel točno kj se dogaja....vem da sem dal malo malo podatkov sam bi res prosil ča mi lahko kdo pomaga...kr ne vem
kj naredit....
se ga lotil sestavljat....ko sem vse priklopil in povezal in se pripravil na prvi zagon je prišlo do problema....In sicer računalnik začne piskat in se ne zažene....zdaj sumim al na ram al na grafično
sam ne vem kko naj bi izvedel točno kj se dogaja....vem da sem dal malo malo podatkov sam bi res prosil ča mi lahko kdo pomaga...kr ne vem
kj naredit....
- zaklenil: Damjan Jagar ()
MihaFirst ::
računalnik bi moral sestavit tudi brez vodiča ampak OK... pač preglej vse stike in žičke, poglej če je HARDdisk do konca priklopljen...
in spremeni naslov teme...
in spremeni naslov teme...
www.gamma.si
Damjan Jagar ::
4. člen
1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedani.
27. člen
1. Kršitev 4. člena se kaznuje z zaklepom teme. Moderator lahko popravi neustrezen naslov.
Glede na to, da si član že več kot dve leti, si ne zaslužiš drugega kot zaklep. V tem času bi si pa že res lahko prabral pravila.
1. Naslovi tem v forumu morajo odsevati njihovo vsebino. Naslovi podobni "na pomoč", "ne dela" so prepovedani.
27. člen
1. Kršitev 4. člena se kaznuje z zaklepom teme. Moderator lahko popravi neustrezen naslov.
Glede na to, da si član že več kot dve leti, si ne zaslužiš drugega kot zaklep. V tem času bi si pa že res lahko prabral pravila.
http://jagar.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Majhna težavica...Oddelek: Pomoč in nasveti | 1099 (1014) | Damjan Jagar |
» | Matsonic ms8137c+ - 4x ali 8x AGP?Oddelek: Pomoč in nasveti | 946 (910) | Damjan Jagar |
» | Pomoc prosimOddelek: Pomoč in nasveti | 1152 (1017) | bajsibajsi |