» »

Skripta za vnos in pregled pojmov na spletni strani

Skripta za vnos in pregled pojmov na spletni strani

Invention ::

Pozdravljeni

Se mogoče komu sanja, kje bi našel podobno skripto?

Recimo, da prevajam strokovne izraze. Skripta naj bi vsebovala dve input polji, kjer bi v prvo napisal angleški izraz, v drugo pa slovenski izraz. Cilj tega je, da bi uporabniki lahko vnašali pojme in potem lahko listali po bazi med vsemi vnešenimi pojmi.

Ne gre za neko profi zadevo, naj bo amaterske narave, v glavnem, da se da ponucat. Lahko je tudi precej bolj napredna, važno je le, da jo lahko uporabim za moje potrebe.

Bi bil hvaležen za nasvet, ker se mi ne sanja kaj naj sploh iščem, niti v katerem programskem jeziku naj bi le-ta bila ;) Prosim za kak link do česa podobnega. Hvala :)
Zmanjkalo črnila za podpis ...

mjakop ::

Napisana bi morala biti, glede na to, da gre za spletno okolje, v enem izmed spletnih programskih jezikov(asp, jsp, php, cgi,...). V ozadju bi bila pač neka baza v kateri bi bili shranjeni izrazi. Sama izvedba tega ni težka. Kljub temu da ni to težko naredit, ti tega nihče ne bo zastonj pisal.

Invention ::

Aha, sem ciljal na te jezike. Seveda ne pričakujem, da mi bo to kdo spisal :) Le link do česa uporabnega. Sicer se mi zdi, da bodo ključne besede, kot so npr. glossary, ponudile kaj. Hvala za odziv :)
Zmanjkalo črnila za podpis ...

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Želim se naučiti programiranja - najbrž mi to manjka (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Programiranje
14033662 (17518) Strato5
»

Kaj sploh je programiranje? (strani: 1 2 )

5411083 (9084) imagodei
»

Programiranje za začetnike

3612832 (7756) Yacked2
»

Učenje programiranja (strani: 1 2 )

8518208 (14811) Spura

Več podobnih tem