Forum » Loža » E-davki
E-davki
Tody ::
Hello !
A je kumu že uspelo se prijavit v sistem E-davkov in če je ali je NLB-certifikat za klik zadost močan certifikat ? Al sem jest čist blond ? Ker tist sistem se vedno zaštrika pri drugem koraku ko nalaga javo... pa sem dal vse tista kripiranja notr in podobno....
A je kumu že uspelo se prijavit v sistem E-davkov in če je ali je NLB-certifikat za klik zadost močan certifikat ? Al sem jest čist blond ? Ker tist sistem se vedno zaštrika pri drugem koraku ko nalaga javo... pa sem dal vse tista kripiranja notr in podobno....
STASI ::
Meni edavki delajo, in to s certifikatom NLB!
"WAR IS PEACE, FREEDOM IS SLAVERY, IGNORANCE IS STRENGTH"
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
abcčdefghijklmnoprsštuvzž
Keyser Soze ::
Sem precej lesen, kar se tiče certifikatov in kriptiranja, pa mi je v prvo uspelo namestiti oz. se prijaviti v sistem ter oddati napoved za prejšnje, prejšnje leto.
Pomoje je kakšen banalen catch kje. Vem, da mi je nekaj štrikalo, kar se tiče java verzije, pa sem potem na meni ne več poznan način rešil problem. Aja, certifikat je pa od Klika (se pravi NLB).
P.S.: Moraš res točno sledit navodilom in downloadat točno tiste verzije, ki jih imaš na linkih oz. vpisane v navodilih za namestitev e-Davkov. Do pikice natančno.
Pomoje je kakšen banalen catch kje. Vem, da mi je nekaj štrikalo, kar se tiče java verzije, pa sem potem na meni ne več poznan način rešil problem. Aja, certifikat je pa od Klika (se pravi NLB).
P.S.: Moraš res točno sledit navodilom in downloadat točno tiste verzije, ki jih imaš na linkih oz. vpisane v navodilih za namestitev e-Davkov. Do pikice natančno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Keyser Soze ()
Tody ::
Hja še je upanje sem zdej na drugem računalu probal pa zadeva ful bl sprašuje in dela kot na mojem... očitno bom mogu ff zbrisat totalka in namestit svežo različico...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Digitalni certifikat SIGENCAOddelek: Programska oprema | 9012 (3588) | Yossarian |
» | Vprašanje NLB klikOddelek: Loža | 6699 (3163) | mat xxl |
» | eDavki certifikatOddelek: Loža | 12083 (10498) | lopov |
» | NLB: iskanje novih možnosti v finančni kriziOddelek: Loža | 3377 (2261) | Witboy |
» | e-dohodninaOddelek: Omrežja in internet | 6558 (4541) | romci |