Forum » Omrežja in internet » eMule majhen DL
eMule majhen DL
biaggoj ::
Zdravo vsi ki imajo zadnje čase probleme za DL pri muli !
Sem bil na ostalih forumih in zvedu da je slab DLl že postal mal globalni problem oz. veliko ISP omejuje (throttle) IP tistih ki jim zazna veliko share-nje file-ov, in jih obravnava kot serverje. Ne vem če pri mojem ponudniku tu to počejo (ker je večina zaposl. bumbarjev), ampak...poskusit ni greh: eden od načinov kako se temu izogneš je tud menjava portov na muli. E teh, ki bi tud deloval in kako se stvar prou izvede, pa ne poznam in znam . Če kdo to obvlada , naj mi prosim to razloži.
Hvala
Sem bil na ostalih forumih in zvedu da je slab DLl že postal mal globalni problem oz. veliko ISP omejuje (throttle) IP tistih ki jim zazna veliko share-nje file-ov, in jih obravnava kot serverje. Ne vem če pri mojem ponudniku tu to počejo (ker je večina zaposl. bumbarjev), ampak...poskusit ni greh: eden od načinov kako se temu izogneš je tud menjava portov na muli. E teh, ki bi tud deloval in kako se stvar prou izvede, pa ne poznam in znam . Če kdo to obvlada , naj mi prosim to razloži.
Hvala
- zaklenil: jurre ()
Dark Angel ::
Noben ISP v Sloveniji ne omejuje hitrosti po portih...
RTFM!
K res mora bit maljon enih in istih tem!?!?!?
RTFM!
Uporab iskanje po forumu, googlu itd...
RTFM!
Prvi zadetek k mi ga vrne GOOGLE: LINK NA NASTAVLJANJE PORTOV V MULI!!!!
RTFM!
BTW, k sm že mogoče omenil: RTFM!!!
RTFM!
K res mora bit maljon enih in istih tem!?!?!?
RTFM!
Uporab iskanje po forumu, googlu itd...
RTFM!
Prvi zadetek k mi ga vrne GOOGLE: LINK NA NASTAVLJANJE PORTOV V MULI!!!!
RTFM!
BTW, k sm že mogoče omenil: RTFM!!!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Dark Angel ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ASUS WL-500gP V2Oddelek: Omrežja in internet | 1276 (1102) | LastDON |
» | KraticeOddelek: Loža | 2065 (1817) | ;-) |
» | Windows Starter Edition ne dela na najnovejših procesorjih (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12746 (9329) | jype |
» | Kerio winroute firewall in emuleOddelek: Omrežja in internet | 1012 (927) | 2nemesis |
» | postevitev EggdropaOddelek: Omrežja in internet | 1654 (1348) | Tody |