Forum » Omrežja in internet » deljenje povezave?
deljenje povezave?
sirotka ::
Lep pozdrav!
Sestra je na moj comp povezana prek crossover kabla, jaz pa sem na net priklopljen prek wifi linije. V windowsih xp, si lahko pač nastavil ročno ip na 192.168.0.1 za navadno mrežno, za wifi mrežno, pa sem obkljukal share connection. Zdaj pa sem si posnel win xp x64, ki pa te share connection nimajo-torej, kako naj sedaj net spravim do sestre?
Hvala!
Sestra je na moj comp povezana prek crossover kabla, jaz pa sem na net priklopljen prek wifi linije. V windowsih xp, si lahko pač nastavil ročno ip na 192.168.0.1 za navadno mrežno, za wifi mrežno, pa sem obkljukal share connection. Zdaj pa sem si posnel win xp x64, ki pa te share connection nimajo-torej, kako naj sedaj net spravim do sestre?
Hvala!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2 računalnika preko crossover in dostop na Instant InternetOddelek: Omrežja in internet | 982 (856) | osti1 |
» | Wireless mreža (crossover)Oddelek: Omrežja in internet | 2065 (1819) | PrimozR |
» | Ali obstaja UTP razdelilnik?Oddelek: Omrežja in internet | 3859 (3657) | Ch4N93 |
» | Internet connection sharingOddelek: Omrežja in internet | 1145 (1047) | R-S-LoVe |
» | ADSL+static ip + 2 racunalnika + switchOddelek: Omrežja in internet | 2484 (2031) | Poldi112 |