» »

Prg. za vodenje stroškov

Prg. za vodenje stroškov

JOKER ::

Zanima me ali kdo pozna kakšen dober ampak simpl program za vodenje mesečnih in letnih osebnih stroškov?
Vodil bi si razne zadeve : gorivo, položnice, hrana... Itd.
A obstaja kaj dobrega, da so zadeve pregledne?
Bral sem o money 2006, ter si naložil demo varjanto, ki je na ms strani, ampak je program zakompliciran in če se ne motim deluje celo preko neta.
Ne rabim takšnega, zgolj za osebno vodenje stroškov.

Vnaprej hvala!

jurre ::

ja, teli ta novi moneyi so zakomplicirani, jaz mam se eno staro verzijo, kjer je precej bolj enostavno. Drugace pa za take stvar lahko uporabis excell. Tam z listi lepo locis, polja razporedis da imas datume, text...sestevat pa tudi zna ce formulce nastimas.

Lucifix ::

JOKER ::

Lucifix : dal si povezavo na moj post, tako da ni nobene pomoči. :(

Jurre :
Kakšno verzijo imaš Moneya ?
Pa se tudi želi nonstop povezovat z internetom ?
Excel praviš ? Hja do sedaj sem imel to tako narejeno, ampak bi rad imel program, v katerega bi samo vstavljal zadeve ... itd. Da bi si lahko recimo na koncu meseca sprintal statistiko in vstavil v fascikel.
Predvsem, da je vizualno lepo narejeno in pregledno, to želim.
Ker nimam pri bankah narejeno preko interneta me ta novi Money ne odgovarja, tako da ....

kixs ::

Vse svoje stroske vodim v Excelu ze 3 leta. Imam narejeno kot koledar po dnevih v mesecu in potem vsak racun zapisem kdaj in kje, kaj in koliko. Potem imam en dodaten sheet, za celo mesecno porabo po podrocjih. Na koncu leta naredim obracun.

Vodim pa za naslednja podrocja:
Stanovanje, avto, hrana, oblacila, zabava in ostalo (najvec gre za... ostalo :\ )

LP

Bi ga mogoče objavil? V "blank" obliki seveda ;)

kixs ::

Lahko... sam ga nimam pri roki (sem na drugi lokaciji)

Lp

jurre ::

@JOKER
uh, verzija 3 ali 4.0. V glavnem je bil se nek na disketah. Oce ga je skoz uporabljal, dela BP vedno, potem sem mu dal enkrat to novejso verzijo (2005 ali 2006) pa samo WTF8-O se nic ne znajdes, tezi za net, pa kar ene dolarje ti zraven pristeva. Sploh ni nikol kazal pravega stanja. Tako da je raje uporabljal starega, sedaj ma pa tudi v excellu.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

200GB disk zazna mi ga samo 130

Oddelek: Strojna oprema
185312 (5184) HeXeD

Več podobnih tem