Forum » Pomoč in nasveti » Server!
Server!
DarkHand ::
djte mi prosm puvedat kua nj nardim...
mam eno stat komp in sicer P166 16Mb ram itd,....
in sicer comp mi je lezou ze douhcajta kdaj pa kdaj sm ga przgau da je mau razkazou svojo pocasnost ... ampak je biu cist u redu ... zdj pa kr naenkrt k so se winsi sesul an pa sm mislu dat gor linux pa ga dat u kot server ... pa sm ga mau spucou da nau zaprasen tok ... zdj pa k przgem ventilatorji disk iitdf zalaufa samo slike pa ni nker ... pa sm dau graficno u mojo 700tko pa dela normaln sicer graf je PCI ampak delala je tko da ni z no nc narobe ... kua nj nardim zj plissss help
mam eno stat komp in sicer P166 16Mb ram itd,....
in sicer comp mi je lezou ze douhcajta kdaj pa kdaj sm ga przgau da je mau razkazou svojo pocasnost ... ampak je biu cist u redu ... zdj pa kr naenkrt k so se winsi sesul an pa sm mislu dat gor linux pa ga dat u kot server ... pa sm ga mau spucou da nau zaprasen tok ... zdj pa k przgem ventilatorji disk iitdf zalaufa samo slike pa ni nker ... pa sm dau graficno u mojo 700tko pa dela normaln sicer graf je PCI ampak delala je tko da ni z no nc narobe ... kua nj nardim zj plissss help
Sodom ::
Gor je dal linux pa mu je slika izginila :)
I am falling fast, I'm right in the final hour
future turns to past, been sent to hell and back
future turns to past, been sent to hell and back
DarkHand ::
racunalo se mi prizge ni slike ni nic ... nisem se dal linuxa gor ... problem je da so pomoje vse komponente vredu ... samo ne dela nepoznan razlog marsovci?
Jux ::
Jst sem imel podoben problem. Računalnik se zboota, slike ni, umes morda še čudno zapiska in to je to.
To se je dogajalo kakšne 2-3leta. Tole so pa moje reštive:
1. Če sem dal dol ohišje in ga mel odprtega je 99% prižigov delal ok. Če sem dal ohišje gor ga skoraj 100% nisem uspel prižgati.
2. Če sem ga položil na bok in prižgal (ohišje na njem) je delal normalno.
3. Zamenjal sem ohišje (enostavno zaradi tega ker je bilo prejšne preveliko) - problem se je ponovil - ugotovil sem da je bil problem v razmajanemu kotaktu na kablu za elektriko za disk. No in je delal čisto kul.
4. Zadnjič ga prižgem in čisto popizdim ker spet ne dela, še enkrat ščekiram vse. Fuknem ven karticno in jo zamenjam z drugo in rač. dela od takrat naprej pa naj leži ali stoji al z ohišjem al brez.
To je bil en star p133, zdej ga ma moja sestrična in dela čist kul. Tko da ponavad k ti take psihe dogaja računalnik probi zamenjat grafično kartico (če dela v tvojmu računalniko to še ne pomen da dela tud v tastarmu) oz. mal sprobi in jo zdevi v različne slote. Mogoče je kr en konflikt nekje. (ps: tud to sem že doživel - skener priklopljen na tekramov-scsi ni delal - premaknil kartico v drug slot - vse kul)
ps: the twilight zone
To se je dogajalo kakšne 2-3leta. Tole so pa moje reštive:
1. Če sem dal dol ohišje in ga mel odprtega je 99% prižigov delal ok. Če sem dal ohišje gor ga skoraj 100% nisem uspel prižgati.
2. Če sem ga položil na bok in prižgal (ohišje na njem) je delal normalno.
3. Zamenjal sem ohišje (enostavno zaradi tega ker je bilo prejšne preveliko) - problem se je ponovil - ugotovil sem da je bil problem v razmajanemu kotaktu na kablu za elektriko za disk. No in je delal čisto kul.
4. Zadnjič ga prižgem in čisto popizdim ker spet ne dela, še enkrat ščekiram vse. Fuknem ven karticno in jo zamenjam z drugo in rač. dela od takrat naprej pa naj leži ali stoji al z ohišjem al brez.
To je bil en star p133, zdej ga ma moja sestrična in dela čist kul. Tko da ponavad k ti take psihe dogaja računalnik probi zamenjat grafično kartico (če dela v tvojmu računalniko to še ne pomen da dela tud v tastarmu) oz. mal sprobi in jo zdevi v različne slote. Mogoče je kr en konflikt nekje. (ps: tud to sem že doživel - skener priklopljen na tekramov-scsi ni delal - premaknil kartico v drug slot - vse kul)
ps: the twilight zone
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Jux ::
katrica > grafična kartica > Diamond Stealth 2000 se mi zdi
web&blog&etc: http://lukabirsa.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | problem nov racunalnik (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 25312 (8069) | hojnikb |
» | grafična ok, slike ni!!!???Oddelek: Pomoč in nasveti | 2509 (1929) | polde66 |
» | Zakaj mi računalnik zamrzuje? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3942 (3154) | antraxxx |
» | Najbolj navite grafične kartice (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 6109 (4672) | The B |
» | XP1700+ na 58° verjetn ni normaln ha?Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2443 (1466) | Markoff |