Forum » Omrežja in internet » PC in notesnik preko brezžične povezave?
PC in notesnik preko brezžične povezave?
Seitek ::
Pozdravljeni imam PC preko Compaq NC 3121 Fast Ethernet NIC povezan z routerjem na kabelski modem. Sedaj bi pa rad preko dodatne wireles kartice SITECOM PCI, povezal PC z notesnikom in kartico SITECOM PCMCA, tako, da bi lahko tudi notesnik šel na internet, obenem pa bi se med sabo videla in lahko izmenjevala datoteke. Oba sta v istem prostoru, vendar mi povezave ne uspe narediti. Torej:
ali moram nastavit IP- je tudi na wireles karticah?
ali moram ustvariti novo omrežje in s kakšnim imenom, ali je lahko enako žičnemu se pravi mshome?
ali moram narediti Network Bridge med brezžično in žično kartico v PC ju?
Trenutno namreč vsak računalnik vidi samo sebe, pa sem poskusil z WIN XP nastavitvami kakor tudi s programom, ki sem ga dobil zraven brezžičnih kartic.
Mi lahko kdo še kaj svetuje?
lp
ali moram nastavit IP- je tudi na wireles karticah?
ali moram ustvariti novo omrežje in s kakšnim imenom, ali je lahko enako žičnemu se pravi mshome?
ali moram narediti Network Bridge med brezžično in žično kartico v PC ju?
Trenutno namreč vsak računalnik vidi samo sebe, pa sem poskusil z WIN XP nastavitvami kakor tudi s programom, ki sem ga dobil zraven brezžičnih kartic.
Mi lahko kdo še kaj svetuje?
lp
Wizeman ::
Enake teme imas pod Homenetwork, kjer sem tudi sam postavil tako vprasanje in v temi Postavitev domacega omrezja, na zadnji strani. Poskusi.
Prazno
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Wizeman ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Radeon 9600xt v okvariOddelek: Kaj kupiti | 4033 (3938) | dejan15 |
» | Prenosnik?Oddelek: Kaj kupiti | 1520 (1192) | nurmaln |
» | KAko usposobit panel od laptopa? Hitachi LMG9300XUCCOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1031 (936) | Keyser Soze |