Forum » Programska oprema » Ne kaže QuickTime posnetkov v Firefoxu
Ne kaže QuickTime posnetkov v Firefoxu
neres ::
Imam inštaliran zadnji QuickTime Alternative in zadnji Firefox.
Na tej strani ne vidim posnetka. Sicer mi nabije CPU na 100% ampak posnetka ne vidim.
Isto je z Opero. Z IE nisem poizkusil.
A vam dela?
Kaj lahko naredim?
Hvala!
Na tej strani ne vidim posnetka. Sicer mi nabije CPU na 100% ampak posnetka ne vidim.
Isto je z Opero. Z IE nisem poizkusil.
A vam dela?
Kaj lahko naredim?
Hvala!
r5r ::
Deluje.
Poglej, če si namestil quicktime v plugin mapo za Firefox (C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins), sicer pa prekopiraj iz C:\Program Files\QuickTime Alternative\Plugins v plugin mapo za Firefox.
Poglej, če si namestil quicktime v plugin mapo za Firefox (C:\Program Files\Mozilla Firefox\plugins), sicer pa prekopiraj iz C:\Program Files\QuickTime Alternative\Plugins v plugin mapo za Firefox.
neres ::
Hvala.
Ja, sej kasneje mi je kar delalo, mi ni blo treba nič naredit. Nevem zakaj, ampak ok.
Ja, sej kasneje mi je kar delalo, mi ni blo treba nič naredit. Nevem zakaj, ampak ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | analiza hijack thisOddelek: Pomoč in nasveti | 1923 (1703) | klaudija |
» | Firefox težava Add-ons procesor na 100%Oddelek: Programska oprema | 1855 (1728) | amigo_no1 |
» | Quick time 7 v Quick time ProOddelek: Programska oprema | 1658 (1386) | ABX |
» | Težave Firefox-omOddelek: Pomoč in nasveti | 2131 (2004) | mikes |
» | Firefox ne predvaja Win. Media Player datotek (plugin)Oddelek: Programska oprema | 1753 (1479) | bozick |