Forum » Programska oprema » VisualStudio 2005 vprašanje
VisualStudio 2005 vprašanje
FXMagic ::
Zanima me, če se da kje nastavit v VS2005 (C#), da ko program debbug-aš, da si lahko v eno okno namečeš spremenljivke, metode, pa ti potem izpisuje njihove vrednosti oz. naslove (nekaj takega, kot je to v MPLAB).
Saj zdaj je Command Window v VS, samo tam moraš za vrednost spremenljivke vpisovat "? spremenljivka".
Nisem se še najbolj navadil tega gui-ja od vs05, ker sem ga komaj začel uporabljat.
Saj zdaj je Command Window v VS, samo tam moraš za vrednost spremenljivke vpisovat "? spremenljivka".
Nisem se še najbolj navadil tega gui-ja od vs05, ker sem ga komaj začel uporabljat.
Vesoljc ::
ne štekam te čist, ampak a ni watch to kar iščeš?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
FXMagic ::
Ja, watch je. Saj zdaj sem našel (stupid me). Klikneš pač na spremenljivko in AddWatch. Samo tega prej nisem videl.
Microsoft ::
Poleg tega je tudi Locals. Ko das nekam break point, pozen program do tja, pa pejt gledat v Locals.
by Miha
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C#-spremeni vrednost spremenljivke v nastavitvahOddelek: Programiranje | 922 (745) | Apofis |
» | C programiranje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Programiranje | 27627 (17923) | amacar |
» | C++ kakšna koda je dobra koda?Oddelek: Programiranje | 1566 (916) | win64 |
» | makefileOddelek: Programiranje | 1333 (1211) | T(he) Boss |
» | Visual Studio 2005 Beta 2Oddelek: Programska oprema | 1619 (1129) | [MYTiX] |