Forum » Pomoč in nasveti » dlančniki in tipkovnica
dlančniki in tipkovnica
drajsan ::
lep pozdrav,
ni ravno računalniška PC tema, je pa pocket PC vendarle računalnik. zanima me, ali je mogoče ob nakupu dodatne tipkovnice za ASUS 620 bluetooth obvladati tudi pisanje s slovenskimi črkami, ne samo angleškimi, se pravi problem č,š,ž-ja
Drajsan
ni ravno računalniška PC tema, je pa pocket PC vendarle računalnik. zanima me, ali je mogoče ob nakupu dodatne tipkovnice za ASUS 620 bluetooth obvladati tudi pisanje s slovenskimi črkami, ne samo angleškimi, se pravi problem č,š,ž-ja
Drajsan
JOKER ::
Če imaš naloženo Paragon Inter Key, kjer zadeva vsebuje tudi šumnike bi moralo delat.
Hvala, sem poskusil demo verzijo interkeyja, pa dela. preveril sem tudi, ali dela tudi interkey portable, za BT tipkovnico, pa naj bi tudi delala. najboljsa naj bi bila ThinkOutside tipkovnica. vrag si ga vedi, če podpira ONA ta program. če mi rata to dobit in zrihtat, bom lahko pisal kjer koli. mam tudi 220 V kabel za polnitev.
hvala!
Drajsan
hvala!
Drajsan
zlobcek ::
Hey!
Dej če boš dobil zadevo, napiši tukaj kje si staknil.
Tudi jaz počasi premišljujm od tipkovnici za dlančnik, vendar nevem kaj bi nabavil.
LP Zlobcek
Dej če boš dobil zadevo, napiši tukaj kje si staknil.
Tudi jaz počasi premišljujm od tipkovnici za dlančnik, vendar nevem kaj bi nabavil.
LP Zlobcek
drajsan ::
Oj,
bom, seveda, čeprav verjetno ne še tako zgodaj. definitivno pa obvestim
pozdrav
Drajsan
bom, seveda, čeprav verjetno ne še tako zgodaj. definitivno pa obvestim
pozdrav
Drajsan
ZeRo_X ::
Mene pa zanima kje mate kako temo o miškah???
Ker mam en problem z mojo miško
help me!!!
Ker mam en problem z mojo miško
help me!!!
Lp!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miška Gamer!! (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 7089 (5793) | Drmr |
» | [Linux]mousewheel in slo tipkovnicaOddelek: Operacijski sistemi | 1233 (1149) | Quikee |
» | Kupujem novo miš in tipkovnicoOddelek: Kaj kupiti | 1813 (1563) | igor0203 |
» | Nov članek: Test mišk (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 12108 (10088) | Xplicit |
» | Pretorijančev prvenec (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 4608 (4608) | Paramedic |