Forum » Mobilne tehnologije » Orto Smart - kaj pa ko presežeš 27 let?
Orto Smart - kaj pa ko presežeš 27 let?
Maxtor ::
Ojla!
Mene pa zanima, če sklenem sedaj Orto Smart paket pri Si.Mobilu, kaj se zgodi, ko čez pol leta dopolnim 28 let? Bo moj paket še vedno Orto Smart, ali mi bodo podturili kakšnega njihovega drugega?
Meni je simobilovec rekel, da me bodo preklopili na smart 1, ampak ali to smejo, saj moja pogodba bo obegala vezavo na paket orto smart vsaj za 24 mesecev... Kaj pa potem po 24 mesecih, če nočem spremeniti paketa... (še vedno ista pogodba, ki se samodejno podaljšuje?)...
LP
Mene pa zanima, če sklenem sedaj Orto Smart paket pri Si.Mobilu, kaj se zgodi, ko čez pol leta dopolnim 28 let? Bo moj paket še vedno Orto Smart, ali mi bodo podturili kakšnega njihovega drugega?
Meni je simobilovec rekel, da me bodo preklopili na smart 1, ampak ali to smejo, saj moja pogodba bo obegala vezavo na paket orto smart vsaj za 24 mesecev... Kaj pa potem po 24 mesecih, če nočem spremeniti paketa... (še vedno ista pogodba, ki se samodejno podaljšuje?)...
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobil podražitevOddelek: Mobilne tehnologije | 8263 (6457) | St235 |
» | Kateri mobitel za cca. 200EUR na Orto Smart ali Mingl 17Oddelek: Kaj kupiti | 3032 (2580) | Wofk |
» | Simobil - vse x2Oddelek: Mobilne tehnologije | 1351 (1118) | pobalinka2 |
» | Brezplačni pogovori ta vikendOddelek: Mobilne tehnologije | 2820 (2241) | Zeberdee |
» | Pošiljanje sms-jevOddelek: Mobilne tehnologije | 4893 (4226) | CaqKa |